Értem én, hogy mindenki borzasztóan tiltakozik, hogy az MTK nem zsidó csapat, még a Bayer Zsolt is megtette a kötelező köröket, de mégis, mi a lófasz az ott, a plafonon????
Várszegi Gábor már idény közben bedobhatja a törülközőt, és akkor már csak a csodában bízhat a nagy múltú focicsapat. A szurkolói ankét közönsége fejeket követelt. Tovább »
Holnap a Diósd ellen játszunk kupameccset. Tudja valaki hol lesz a meccs? Valahol azt olvastam, hogy a sportmaxban játszák a hazai meccseiket, de lehet, hogy ez már régi info.
Hááát, erőteljesen pénzkérdés, az meg annyira azért nem egyszerű szitu, ha az ember a férficsapat minden meccsén ott van. De azért ha a döntőbe jutásért játszanánk, csak elmennék :D
A csajok meccseert is kiruccansz kulhonba...?...lehet, hogy elugranank szurkolni a lanyoknak, ha jokor, es jo helyen lenne a kieseses idegenbeli BLbuli...;)
Gyenge 12-0 a vége, a csoport másik meccse este 6-tól jön. A gólkülönbség azért is fontos, mert a nyolc csoportelső mellett a két legjobb második is bejut a BL-be, szóval adott esetben egy iksz is beleférhet a végén.
Folytatás szombat du. 1-től, az ASA Tel-Aviv ellen. Szegény Lenhardt Balázs, mennyit fog addig gondolkozni, kinek szurkoljon...