Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.06.07 0 0 708
uhh, ezt most nem tudom mire vélni
Előzmény: Viveca (705)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.07 0 0 707
nincs itt senki?
Viveca! ketten esdeklünk a kegyeidért!
The Evil Creative Commons License 2000.06.07 0 0 706
Bookshie, hamarost hülyét kapok ám ha nem tudom belőni az életkorodat. I don't really care, you know, csak így olyan, mintha az anyámmal beszélgetnék :)))))))))))
Viveca Creative Commons License 2000.06.07 0 0 705
Nagyon boldog névnapot Mr. Watersnek, aki sajna nem Jeff, de azér igazán kedves fickó.
Azér sajna, mert ha Jeff lenne, egyrészt kigyógyítanám az alkoholizmusából, másrészt gitárórárakat vennék tőle és közben elmondanám, hogy fantasztikus, amit a színpadon művel... Hm, talán majd a legközelebbi személyes találka alkalmával.
Elmunnyadtam, mert nincs itten senki... Szasztok. Evil, sajnálom, azt hittem, megismerjük egymást...
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.07 0 0 704
Zoltán fáradhatatlanul dörömböl az ajtómon, rázza a csöveket, és minden eszközt bevet, hogy beengedjem, de hát nehogymá!! kicsit elszaladt vele a ló....köhöm

az utcsó képen eszméletlenül néz ki...uff, ezt már szeretem!!!!

Előzmény: Viveca (702)
The Evil Creative Commons License 2000.06.07 0 0 703
köszi!
A "fhansziáról" jut eszembe: nem szoktad nézni annak idején a Black Addert az RTL Klubbon?
Előzmény: Viveca (701)
Viveca Creative Commons License 2000.06.07 0 0 702
Még élek, szépem, de remélem, megéri, mer nagyon vegetálok!!!

Viveca Creative Commons License 2000.06.07 0 0 701
France-Morocco, a kiírás szerint, életem. A júrósport és a fhanszia tévé atta egyenest...

Mi ez a programsűrűsödés, Virág? És a fijúk tuggyák?????

A mixek? Hát, érdekes, hallani köll! Azér dicsérd már meg a legutóbbi képet, mer a péjemnek nem teccett... Köszike! Csak mer agyonstrapálom itt magam, hogy vidám légy...

The Evil Creative Commons License 2000.06.07 0 0 700
Bookshie, azért egy 20 percet még csak kibírsz élve? Nem valami 3 a.m.-ig akartál fennmaradni?
Már csak pár óra, és: Maiden! *taps-taps-taps* Maiden! *taps-taps-taps*
Előzmény: Viveca (698)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.07 0 0 699
drága Vivecám!!! Akkor péntek szinte OK, és legközelebb itt lesz parti, és hozod a cdket begrebbelni...jut eszemb...jövő pénteken az uram lelép egy koncertre...hm...vagy szegény cicc nem maradhat ott egyedül, mi?

milyenek a mixek?

Előzmény: Viveca (698)
Viveca Creative Commons License 2000.06.07 0 0 698
Nem mondhatjátok komolyan, hogy most özönöltök ide?!?! Hisz félhalok!

Flower, tennap vettem egy cédét... Valami állati rusnya pasi van rajta, tiszta ekcéma meg bandzsa is... Az ég áldja meg azt az odébb rakós kezecskédet!!!

Evil, drága herceg... nem bírlak én kivárni téged. Mire a tévére kukkantottam, már 5:1 volt az állás és fittyet sem értettem az egészből! Mer persze én szeretem a focit! (És ide jön Gálvölgyi debil fejzete...)

The Evil Creative Commons License 2000.06.07 0 0 697
Szóval üdv mindenkinek; ki ellen játszik Franciaország?
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.07 0 0 696
Jóéjt, álmodj szépeket (inkább Kevinről, mint az ősmetalos angolokról, azok nem néznek ki olyan jól :))))) és holnap jó koncertezést (vigyázz magadra, mert ha agyontaposnak, kivel fogok rajongani? Meg még ugye az új filmeket is meg kell nézni, nem lehet csak úgy elpatkolni!)
SS
The Evil Creative Commons License 2000.06.07 0 0 695
Viveca, ne aludj!
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.07 0 0 694
végül de nem utólsósorban beestem én is. uram ma nem dolgozott, úgyhogy hiperaktív volt...

most meg már lelépett talán Vivecám, és nemtom, hogy megkapta-e a maxit, pedig megesz a kíváncsiság.

Viveca! Ma olvastam a Micimackóban egy állati jó részt, ami tööökre rád illet. majd eccer beírom, nem hosszú...

Viveca Creative Commons License 2000.06.07 0 0 693
Nem tudtam, de köszike! Mi ez, valami Kevin kultusz????
Kérlek, ne haragudj, de miattam ne maradj fenn tovább, egyszerűen elájulok az álmosságtól, meg ma nem is voltam jól, szóval inkább elbúcsúzom és remélem, átvészelem a holnapi Maiden szeánszot... Pussz mindenkinek, Flower, Evil, Libi, Paulina, Shalina, Sally... te jó ég, kit hagytam ki... Szóval béke veletek...

The fallen angel

SunshineSally Creative Commons License 2000.06.07 0 0 692
Nem sok újat tud meg az ember, a képek sem újak, szóval nem annyira éri meg...

Azért visszajöhetnél a topikba, te alaptag vagy ott (bár locotussal tegnap kicsit teleírtuk a topikot mindenféle off-fal, de azért még alapjában véve Kevinről van szó)

Tudod, hogy lesz a Dad az Rtl klubon?

Viveca Creative Commons License 2000.06.07 0 0 691
Dehogy kritizálom én, dehogy... Csak mindenféle tudományos szövegbe botlottam, amihez cseppet sem konyítottam...
A pancser meg állatira nem érdekel ezek után.
Bocs, hogy késtem, de átnéztem a szexelés közé, ahol valakinek segítséget nyújthattam...
A CKM még nincs meg. Megéri?????????
Előzmény: SunshineSally (690)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.06 0 0 690
Mi az, hogy amit a legutóbb láttál, kedvedet szegte? Te kritizálod a topikomat??? :))

...vagy egy pancser betörő rendbehozza a házasságát...

ckm megvolt?

Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 689
Szija, Szelli!
De jó, hogy itt vagy... úgyis el vagyok csesződve, mint a bilifül...

Mizújs a mi drágánk környékén? Bocs, de nem néztem be a topicba, mer amit legutóbb láttam, az is eléggé kedvemet szegte...

Semmire sem vágyom jobban, mint egy édes, kedves mosolyú pasas ölelésére... Kár, hogy ezt a pasit lépten-nyomon leölik, veszít a tárgyalásokon, lenyirbálják a haját, mer gonosz volt... De olykor azért felölti a síruháját és cekcibb, mint valaha...

SunshineSally Creative Commons License 2000.06.06 0 0 688
Itt vagyok. Rajongunk egy kicsit, mint a régi szép időkben? :)))
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 687
Jól van, most nincsen itt. De hozzád benézett és stb, ami épp elég. Nem vagyok annyira hülye, hogy a képembe kelljen vallani az igazat.
Közben 2:1... Én meg mingyár leragadok szemileg... még jó, hogy holnap akár délig is szunyálhatok. Feltéve, ha nem halok el addig valaminő titokzatos kórból kifolyólag... És még az Evil sem vigasztal... A Szellit felfalták a kádban köröző cápák... pirannyák...
ARE YOU SWIMMING WITH SHARKS???????????????
Előzmény: paulinamartinez (685)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 686
Szelli, gyere mán, benned van az utolsó bizodalmam! Mindenki elalutt vagy föl se ébrett... A topic átmenetileg K.S. fanclubbá neveződik!!!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 685
gondolom egyszerre írtunk, merthát mondom, hogy nincs is itten a béla!
FRANCIAORSZÁG RULEZ, csak ezt sally meg ne lássa...:)))
geore michael is rulez

na akkor az én kis malacom szavaival télleg elköszönök:
join me in sex/bed
(persze azért remélem nem haragszol meg viveca, ha ezt nem rád értettem...:))) )
linus

Előzmény: Viveca (683)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 684
és ha még vársz egy kicsit sally is jön, mert már megérkezett, csak elment fürdőzni.
na akkor télleg szia mindenkinek!
Előzmény: paulinamartinez (682)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 683
Közben lecsekkoltam, France rulez 2:0, az MTV-n újfent végigbámultam a Join me videot és megállapítottam, hogy George Michaelnek rohatt jó hangja van, de ez nem újdonság, már a freddimerkjúri tribute koncerten is el voltam alélva...

Ha a holnapi tortúrát túlélem, akkor csütin is itt leszek, egyelőre elhamvadok, mer szerintem a péjem elment csettelni, ami tök jó. Sziasztok!
Azér ez q****** égő. Békeüzenet, aztán meg a legteljesebb szarás a fejemre. Mmmm, asszem, nézek valami himklubot, ami elszórakoztat. Flower, még te se jössz... Túró ez a nap, az egyetlen pozitívuma, hogy paulinka és én még mindig vállvetve!

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 682
béla csak bekukkantott öt perecre, mert elkapta a leprát, és lepotyogtak az ujjai...így most nincs mivel gépelnie. reméljük holnapra felvarr magának újakat/ujjakat :)! ha frankeinsteint sikerült megalkotnia, akkor magát is biztos össze tudja rakni...én meg leszek a menyasszonya, ahogy így elnézem a kezem.....mármint a frankeinstené....:(

na, nem hiszem, hogy 3-ig fennmaradok, még a NIN miatt sem, mert már csukódnak a szemeim, úgyhogy asszem el is köszönök, de te maradj, hiszen a szép szőke herceged aszonta éjfékor elrabol téged....vagy legalábbis a szívedet mindenképp! persze ha itt lenne az a valaki, akiért meghallgattam, akkor biztos nem lennék álmos....na, már ébren álmodok!

na akkor legyen nagyon kellemes az időtöltésetek,
jócakkát meg puszmák,
lina

Előzmény: Viveca (681)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 681
Éjjel háromkor, szívem! Ha gondolod, együtt virraszthatunk addig, de ahogy elnéztem, hát a béla elég aktív arrafele, szóval inkább őt javallom, mer izgisebb lesz, mint velem elmélkedni arról, melyik légycsapó a leghatásosabb!
Előzmény: paulinamartinez (680)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 680
nagyon későn van az a kamikáze???
Előzmény: Viveca (678)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 679
szerintem mingyár hazaeszi a fene....
"nálam" sincs senki...úgy láccik csak mi vagyunk ilyen lelkesek....:(
na de én is megyek mingyár rovarírtani, mert a nagy semmittevésbe elálmosodtam....csak még megfejtek pár rejtvényt.
poénvadászat rulez!
Előzmény: Viveca (677)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!