Na tegnap végre kézhez is kaptam őket, mert vidéken vártak. Plaid remixet direkt nem hallgattam meg előre, hogy meglepi legyen (Cover Me). Brutális remix, pont olyan jó, mint minden amit a Plaid csinál! De az Isobel heavy metal mixe se semmi!
Egyetértünk! :) Nekem sem hiányoznak a fúvósok egyáltalán. Sajnos (véleményem szerint) a csaj elég primitív megoldásokat ír a fúvósokra. Simán tudnék én is ilyen fúvós motívumokat kitalálni dúdolgatással. Én ennél azért többet várok egy igazi zenésztől.
Az Enjoy remix amúgy egy különlegesség rajta, mert az eredetileg a Hyper-ballad Over The Edge mix (Outcast), de fogták az alapot, kivették a Hyper vokálokat és rátették az Enjoy-ét. Ennek nemtom mi értelme volt mondjuk, de ettől függetlenül jó kis indusztriál zaj mix.
Hát ezt valahogy megértem. :) Én se hallgatok demókat soha. Csak ez még olyan korán bukkant fel, hogy azt se tudtam mi a franc az a Solar System. És miután meghallgatam, reméltem, hogy nem lesz köze az új albumhoz, de úgy láccik mégis. Amúgy hallottam ebből a Cosmogony-ból másik részletet is, ahol már ütemek is vannak benne, és kurvajók!
jaja, jók a fúvosok meg minden, de elég lett volna belőlük másfél albumnyi
azokat a demokat meg nemigen hallgattam, mert sok van belőlük, rövidek meg mittudomén, olyan összevisszaság az egész, inkább kihagytam, majd a végleges és teljes változatokat fogom hallgatni
Ja, voltás. Nekem a fúvósok már nagyon nem hiányoznának, de sajna úgy néz ki most is kapunk az albumra egy adagot. Amúgy ennek a számnak a demója a Solar System. Tube-on van pár belőle. Az még instrumentális volt.
Hát igen, a Vespi éra a csúcs minden szempontból, ott vannak a legerősebb b-side-ok. Nagyon örültem, hogy az Amphibian-t átmentette Björk a Bein John Malkovich soundtrack-ről. Az különösen nagy kedvencem a Verandi meg a Palmstroke mellett.
Lószárt! 16 éve be se tette a kócos izlandi kobakját ide, tessék őt elhozni.
Bár szerintem ez a dolog kb. egy napon emlegetendő Alan Wider viszzatérésével... :-)
"Well, that CDr is mystic.
Unfortunately, as per spectral analysis it is MP3-sourced !
Either the CDr is fake (unlikely) or I think OLI could send the songs in MP3 format to Universal France, so they just recorded them then. Or maybe something else ?"
a helyedben perelném a mother recordst, amiért tudtodon kívül szabálytalan albumhallgatásra vettek rá 14 évek keresztül. tulajdonképpen tönkretették a gyermekkorodat.