De még hogyne tudnék. Pont most waxoltam ilyen turtle izéval nővérem 15 éves vectraját aztán tiszta foltos lett mert már nincs rajta lakréteg. Tiszta ideg voltam aztán elővettem a ws platinumot. Átkentem nem hogy könnyebben lehetett letörölni, de gyönyörű egyenletes fénye lett!!! Úgyhogy ezentúl csak platinum...:-))))
Az nálam is megkopott kissé, de egy kis turtle wax megoldotta..
Vagy próbáld ki a TV-shopos platinumot, de erről Steve tudna többet mesélni :)
Mosni muszály, úgy a szép.
Én ha megyek vele, akkor naponta 2x mosom, indulás előtt egy kisebb mosás (nedves ronggyal áttörlöm), gurulás végén egy alapos, hogy a bogarak ne száradjanak rá stb, ált. ekkor szoktam a láncot is szépen lefújni, ahogy kell...
az lehet :) az e-ringen végigszántottam az oldalát, na gondoltam is, hogy kivégeztem a tuti topánkát, de meg sem látszott rajta.. azóta lábujjhegyen kanyarodom
Felesleges!!! Hétvégén tényleg lefotózom, (vagy megmutatom kunmadáron). Az kopni fog, mert az a dolga... SZVSZ: Egy ilyen védő fém vacak miatt felesleges változtatni a jólmegszokott technikán...
Lehet, hogy nekem van elbaszott egy technikám, de én kanyarban, hátrahúzom az ívbelső lábam, hogy épp csak a lábujjhegyem legyen a lábtartón, így biztosan nem törik ki a bokám.
Most direkt kifigyeltem mikor ér hozzá a sarkam! Kanyarban bedöntéskor a lábfejem kifelé fordul, a sarkam meg jól hozzádörzsölődik a lemezhez!Ja és mind a két oldalon ilyen!:)
Azér 'mán egy kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok tök gnóm :DDDD Vagy legalább nem vagyok egyedül:DDDDD
Amúgy tényleg durva cucc, használtan vettem 10! éve azóta vagy 30 disznóvágást megannyi kerti-munkát és egyéb kalandot élt túl ez a bakancs, de még mindig ugyanolyan mint 10 évvel ezelőtt. :)
Na, most már elhiszem, hogy ezzel akadozott a váltó az elején...:-)))) Csoda, hogy nem bontodtad még le a helyéről. Ehhez van tartási engedélyed?:-))))
Na ha lefotóznám az enyémet akkor szerintem megnyugodnátok, mert nem hogy 50ft-os folt hanem már nincs ezüst szín azon a fém védő vackon. Úgyhogy nem a kopás a kérdés, hanem az, hogy hogy lehet, hogy Tomekkknak nincs lekopva??? Lehet a csizma a titok nyitja, de az a gyanum mint már oly sokszor beigazolódott, hogy maga Tomekkk a hunyó, mert nála mindig minden másképp néz ki. Lásd: váltó, slideolos kanyartechnika, stb....:-))))))))
Az én csimmám mindenesetre így néz ki, lehet a saroknál lévő kiálló rész koptatja...
Nem vagyok az a tisztaságmániás figura, de most lemostam a gépet mert már nem nagyon látszott a gyönyörű fekete szine!:)) Találtam a bal lábtartó melletti védőlemez közepén egy ötvenforintos méretű fekete foltot!:((
Megsúrolom, nézem, megkopott a festés!!!!:ooooo Padlótfogtam...
Lehet, hogy mégse kellett volna lemosni!!!!://////
Legközelebb óvatosabb leszek és inkább majd alszok rá egy párat asszem....