Egy USA-katona kifakad, mert nem elég, hogy k. nagy a hôség, még az epillálatlan nôk is melegítik Ez a rohadt sivatagi nap rémes,
Ráadásul a siíta vagina prémes!
Nagy érdeklődéssel olvasom a ki-kihez húz című hozzászólásokat. Danczer és Doki, sok boldogságot kívánok nektek! :-)
Valamint ezúton szeretném megnyugtatni a GrO rajongói klub tagjait,-kik ezerszám tolonganak koszorúsunk kegyeit lesve- hogy ez köztünk szimpla, rokoni kapcsolat. A mesterhez intézett szerelmes leveleiteket midenfajta tétovázás nélkül küldhetitek a szokott címre.
Gr0, iszonyúan szigorú ámokfutást végeztél tegnap! profán kútásó meg a többiek instant classics. Erre úgyse lehet riposztolni, csak megvárni, míg elmúlik, ezért az árnyékban gyorsan ellövöm a zsengéimet :)
Balsikerű biciklitúra az Everglades krokodiloktól hemzsegő mocsaraiban Belekapott egy küllő hajába:
taknyolt és átment hüllőkajába...
Kész a kolozsvári polgármester elleni merénylet terve: azt csak beépített emberünk hiúsíthatja meg Mérgezett a narancsital:
ha nem hal meg Funar, Anti csal!
Kákosy prof bizarr altesti vágásainak eredete egy átmulatott egyiptomi éjszakára vezethető vissza Holtrészegen, az ásatáson
gatya nélkül ment át a sáson!
Nagyon jó rímeket írtál Gr0!
(hú, ez de fájt... :-))
Tudod mit? Húzzál te csak Gromit felé. Kicsit ugyan sajnálom szegényt...
Ami engem illet, a szádból elhangzó rágalmakat határozottan visszautasítom!!!
És ne erölködj. Nem hagyom magam elcsábítani ::-)))
Barátom nerég még berben állt egy Ruandai lakossal, de közben fellángolt románcuk megváltoztatta a helyzetet A haveromat korábban perelte egy tuszi,
De az ügyet más mederbe terelte egy puszi.
Sem itthon, sem Ázsiában nem volt kánikula, a Palán is hűvös volt a víz, nem tudtam mit csinálni a szabadságomon - ördögi tervet doglgoztam ki tehát... A nap sem tűz nagyon, a Kelet sem tikkasztó...
Strandolni nem lehet - így lettem sikkasztó
A rendőrök rejtett kamerás akciója felfedi, hogy a bérgyilkosok a túl kicsi előleg miatt nem voltak hajlandóak eltenni lábalól Csikidám Robit Tisztán látszik, mikor a szerény letét
Meghiúsítja Szikora merényletét.