Keresés

Részletes keresés

ddt2001 Creative Commons License 2019.11.05 -2 0 594

Keversz valakivel. Nem vagyok buzi.

Előzmény: püfffneki (593)
püfffneki Creative Commons License 2019.11.05 -2 3 593

Ami bűncselekmény .

De ti erőszakos pasik legyetek egymással boldogok.

Előzmény: ddt2001 (590)
püfffneki Creative Commons License 2019.11.05 -1 3 591

án megint nem érted az egészet.

Azt tartom szörnyűnek, hogy a döntésről nincs semmi hír.

Előzmény: ásítósmacska (589)
ddt2001 Creative Commons License 2019.11.05 -1 1 590

Közben rágugliztam.

Ez egy olyan sötét, buta nő, hogy nem csodálkozom, hogy valamelyik értelmesebb pasija rendszeresen jól elveri.

Előzmény: ásítósmacska (584)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -4 0 589

Mit értesz az alatt, hogy nyitottabbak? 

Konkrétan, sorold, hány olyan ítélet volt, amiért most rinyáltok! 

Előzmény: püfffneki (588)
püfffneki Creative Commons License 2019.11.05 -1 3 588

Sokkal nyitottabbak voltak az előző kormányok.

Ez a nem válaszolok, ezerévre titkosítok ez  mostani szokás.

Előzmény: ásítósmacska (587)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -4 0 587

Tán az előző kormányok alatt kötelező volt letöltendőt kiszabni???

Csak nem azt akarod mondani, hogy kedvenc szocijaid irányították a független bíróságokat...???

LOL

Előzmény: püfffneki (585)
ddt2001 Creative Commons License 2019.11.05 -3 1 586

tükön = tökön

Egész nap a f@szon ül a pina

Ez mekkora sügér lehet. Különben meg ki a f@sz pina ez a szerencsétlen?

Előzmény: ébenfekete* (583)
püfffneki Creative Commons License 2019.11.05 -1 3 585

Szörnyű, de ez a magyar valóság a jelen kormány ideje alatt.

ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -3 4 584

húdöfakk íz HA??? 

ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -4 2 582

Tehát te antidemokratikus, mondhatni diktatórikus módon beleavatkoznál a független bíróság munkájába....

Érdekes dolgok derülnek ki... 

Előzmény: ébenfekete* (581)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -2 0 580

Remek! :)

Előzmény: e-smoker (579)
e-smoker Creative Commons License 2019.11.05 -1 1 579

Teljesen igaz. Minden rasszizmus velük kapcsolatban. Jól emlékszem, mikor az asszony az ablakon menekült ki a teljesen felháborodott ura elől. Nem tudom mit tehetett szegény asszony, de nem zavartuk meg ebbeli tevékenységében. Beavatkozzunk valami beavatási szertartásba? Előítéletes gondolkodásra vallott volna. Avagy - mert ugye -, akár igaza is lehetett a férjnek egy nézeteltérésben. Vagy nem, de ezt nyelvi nehézségek is akadályozták volna, meg hát a rasszizmus gyanúja. Ott a férfi az úr! Ki meri ezt kétségbe vonni?! Hacsak, nem rasszista!

Igazán elkelt volna ott néhány asszonyjogvédő, de min tudjuk jól, ilyen esetekben soha sincsenek jó helyen. Meg rasszizmus is a beavatkozás. És persze, utána mindegyiknek jár a szája, hogy hol van ilyenkor az Alkotmánybíróság? Nyilván, ahol rendszeresítve van. Na de, ők sem szólhatnak ebbe bele! Én meg, nem vagyok jogi végzettségű. Arról nem beszélve, hogy itt is a szűkebb család, nem is volt olyan szűkre szabott. És ez csak egy a sok-sok kulturális sokszínűségből, melyet napi szinten volt lehetőségem megtapasztalni éveken át.

Szóval, a rózsadombi jogvédők, elmehetnek a ..........

Előzmény: ásítósmacska (578)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -3 1 578

Ha beavatkozol, az a baj - ha nem, akkor meg az.... (mármint az áljogvédő hőzöngők szerint...)

Mert ugye ha hagyod őket élni a sajátos kultúrájukat, akkor ofkórsz rasszizmus miatt nem avatkozol közbe (lsd. még "neglect rape")

Előzmény: e-smoker (576)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -3 1 577

.... de minimum, hogy OTT követelni a jogos megbüntetésüket!

Aztán kandikamerával fotózni a következő jeleneteket... :-DDD

Előzmény: AeNau (572)
e-smoker Creative Commons License 2019.11.05 -3 0 576

:-) Mondjuk úgy, én a kisebbség sajátos kultúrájába, nem avatkoznék bele. Éltem velük egy lakóközösségben, nekem az bőven elég volt.

Maradjunk annyiban, hogy itt a magyar hölgyek párkapcsolati problémájának egy javasolt formuláját írtam le. Sem bíróság, sem bokaGPS nem szükséges hozzá. Csak ugyanannyi összefogás, mint amit amúgy is megtettek. Csak a célirányultságot kell helyesen megválasztani.

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.11.05 -3 2 575

a fizikai eroszakot mar nagyon jol lefedtuk torvenyekkel, hivatalokkal (rendorseg, gyh, gyejo, birosag)

ideje a jellemzoen nok altal elkovetett erzelmi bantalmazast is buntetni, kulonosen a gyerekek ellen elkovetettet letoltendovel szankcionalni: ideertve az elidegenitest, ellennevelest, kapcsolattartas akadalyozasat.

remelem a nane es a patent gyorsan lep ezekben az ugyekben :DDD

AeNau Creative Commons License 2019.11.05 -4 1 574

"A segitsegkerest hiányoltam."

Az megvolt. De hozzá kell szoknod. Ha az átlagférfiból kiölitek az agressziót, akkor megdögölhetsz az úton egy bántalmazótól. Tovább hajt, megáll egy parkolóban, onnan felhívja a rendőröket.

Mire kiérnek te már a kukoricásban vagy elásva, és amíg életben voltál csodálkoztál, hogy miért nem segített senki....

Előzmény: á-m-2 (539)
e-smoker Creative Commons License 2019.11.05 -2 0 573

Ugyan már! A facebookról bevágott néhány mondat, magáért beszél.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (571)
AeNau Creative Commons License 2019.11.05 -3 1 572

"A nők összefognak vagy ezren, elmennek sorba mindegyikük pasijához a munkahelyre, és ott tartsanak egy ilyen meetinget. A pasinak, meg égjen a pofájáról a bőr. "

Hajrá!

Cigánytelep. Lehet kitelepülni virágokkal, és inzultálni családon belül erőszakoskodó férfiakat....

Előzmény: e-smoker (561)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.11.05 -3 0 571

azert hogy ebbe is sikerult beleszonod a gyurcsany szalat, az priceless :DDd

Előzmény: e-smoker (563)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.11.05 -2 1 570

ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljanak, nem, ne pofázzanak bele idegenek az életembe, de ha bántalmazás áldozata lettem, akkor büntessék meg az elkövetőt a hatályos jogszabályok alapján

ez igy mukodik

szerencsere nem bemondasra

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (566)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -2 0 569

Pfffff.... :(((

Előzmény: e-smoker (567)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -3 1 568

Visszatértünk a tegnapiakhoz: a független bíróság ítéleteibe akarnak beleszólni...???

És ez most független attól, hogy miként vélekedek a konkrét esetről (tegnap elmondtam, ill. csatlakoztam egy olvtárs véleményéhez).

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (566)
e-smoker Creative Commons License 2019.11.05 -1 2 567

Ez is ilyen álszent baloldali értelmiségi "Húúúúú de szar az élet, mert a Patás által kézivezérelt állam nem segít!" Ha segít, minek pofázik bele az egyén életébe. És ugyanezek meg genderbudit, meg szivárványos világot akarnak, de abba már, ne pofázzon bele az állam.Hol a sapkád.....

Magyarán, csak az ő érzéseik számítanak - vagy a közösségüké -, a többi meg menjen a pitlibe maradiságával.:-)

Ezért nem tudják megfogalmazni igazán, mit is akarnak. Hiszen, nincs egy világos kontúrja ennek az egésznek. Hol végződik a magánélet, és hol a közösségi? Vagyis hová is jutottunk el? Az ősi alapliberális felvilágosult gondolatig : Az ő jogai ott kezdődnek, ahol az enyémek végződnek. De ezt már elfelejtették. Mára, csak a saját jogaik vannak. A többinek meg kötelezettsége, hogy félreálljon előlük, mert különben, pofán vágnak.

Előzmény: ásítósmacska (564)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2019.11.05 -3 3 566

ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljanak, nem, ne pofázzanak bele idegenek az életembe, de ha bántalmazás áldozata lettem, akkor büntessék meg az elkövetőt a hatályos jogszabályok alapján

Előzmény: ásítósmacska (562)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2019.11.05 -3 2 565

én ugyan nem voltam ott, de konkrétan pl. azt szeretném, hogy azt a faszt ne helyezzék szabadlábra

ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -2 0 564

tényleg érdekes összefüggések...

Előzmény: e-smoker (563)
e-smoker Creative Commons License 2019.11.05 -1 1 563

"Az érzések bizony veszélyes műfaj. Nem lehet ugyanis nekik erővel gátat szabni, főleg nem kívülről, leuralva az egyént és a közösséget. Ami azonban még nagyobb hiba volt ebben a lépésben, az az, hogy tökéletesen figyelmen kívül hagyták a tényt, hogy az egyént talán el lehet hallgattatni, hogy csak befelé érezzen, meg lehet félemlíteni, el lehet venni tőle a reményt. A közösség azonban keményebb dió. Ahhoz már diktatúra kellene."

Ez a lényeg. "Érzések", "egyént és a közösséget" Ahhoz már diktatúra kellene". Ez megint a szokásos ultraliberális társadalomrombolás. Egyrészt a család mintáját rombolják a gender-tanokkal, másrészt a hagyományos családi modellben fellelhető anomáliákat használják eszközként a fennálló hatalommal szemben. Tisztán látszik, Fletó-kormány alatt nem tüntettek a Parlamentnél, ergo, családi erőszak, csak a Fidesz-kormány alatt fellelhető társadalmi torzulás. Nevezhetjük ezt Greta Thunberg-trükknek. A látszólagos "egyéni" kezdeményezésből O1G lesz hamarosan.:-)

ásítósmacska Creative Commons License 2019.11.05 -3 2 562

Csatlakozva az előttem szólóhoz: konkrétan MIT AKARTOK??????????

Vadidegenek pofázzanak bele a magánéletetekbe...?

Előzmény: á-m-2 (560)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!