off: tájékoztatlak, hogy megfelelő számú érdeklődő esetén (értsd: legalább 1 fő) szurkolói buszt (khmmm) indít a taurina kk Nagyatádra, a rájátszás első mérkőzésére, amely 13 órakor kezdődik. A klub vezetősége sört, lelkes játékot, sima vereséget, sérüléseket, remek hangulatot biztosít minden szimpatizánsnak. A minden bizonnyal hatalmas érdeklődésre való tekintettel jelentkezésüket időben (azaz a határidő szombat 11:30) jelezzék az utazni szándékozók. Köszönjük. ON.
15-11el ott lehet lenni a nyolcban. Ami az egészben a vicces, hogyha az általam vázolt pontegyenlőségek jönnek létre, akkor 15-11el akár ki is eshet egy csapat a 8ból, de viszont 9 vagy 10 vereséggel meg akár 4. is lehet. A lényeg, hogy most a következő két idegenbeliből egyet hozni kellene és akkor könnyebb lenne a sorsunk.
Szép is lenne győzni Szolnokon, csakhát... De meglátjuk! Mindenesetre szerintem azzal az eddigi szezon legnagyobb meglepetését okoznánk... hátha :-)) Majd Benő BÜNTET! :-)
Szerintem is. A végén simán állhat 15-11-el egyszerre a KMD, az ASE, a Kecsó, a Falco és mi is. Ez mondjuk durva lenne, lehetsz így 4. is, vagy akár 8. És ez esetben a 8-hoz nem lenne elég 14 győzelem, amivel mi tavaly pl. a 6. helyre futottunk be. De borítsuk fel ezt, nyerjünk most Szolnokon, ez úgy sincs beleszámolva. :)
Nagyon nehéz és nagyon fontos meccsek következnek, mert rettentően sűrű a mezőny és a végére még sűrűbb lesz, ezért nagyon jó lenne egy bravúr a következő 2 fordulóban, hogy ne megint az utolsó fordulóban kelljen tövig rágnia az embernek a körmét. Tudom, hogy messze van még a véége, de azért így a felénél egy kicsit számolgattam és arra jutottam, hogy akár még 4es holtverseny is lehet a legjobb nyolcért. Mindegy. A lényeg, hogy minden meccsre úgy menjen ki a csapat, hogy nyerni fog, akkor nem lehet gond.
Hasonló hozzájuk a fene, ezek sose lesznek bajnokok... :)
Rettentő fontos győzelem volt, most pedig két rettentő nehéz meccs következik. Nem szabad, hogy elveszítsük a tartásunkat, mert utána a Pécset itthon kötelező lesz legyőzni!
Két olyan csapat találkozik egymással a férfi kosárlabda élvonal hétvégi fordulójában, amely hét győzelmet és öt vereséget gyűjtött eddig. A Kaposvári KK az ötödik, a Nyíregyháza pedig a hatodik helyről várja szombati a rangadót. (2007-01-12)
Nem várt, súlyos vereséggel kezdte meg az újévet a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese: a kékek betliztek az utolsó negyedben Zalaegerszegen, és végül 74:52 arányban alulmaradtak. Természetesen a héten többször is terítékre került a fiúk játéka. Dzunics Braniszlav vezetőedző: - Elsősorban a támadójátékunk nem volt megfelelő a legutóbbi meccsen. Ez már sokszor okozott nekünk problémát korábban is, főleg, ha nem megy az indítás, a gyors játék. A következő ellenfél a Nyíregyháza lesz, és hétvégi ellenfelünknek egészen jól megy az új évadban. A társaság már hét győzelmet szerzett, és valószínűleg Kaposváron sem feltartott kézzel lép majd pályára. - Hasonló stílusban játszanak, mint mi. Két olyan centerrel kosárlabdáznak, akik mozgékonyabbak a szokásosnál, és sokszor kihasználják a lehetőségeket. Van egy fürge irányítójuk is, és mostanában rendre jól teljesítettek. Jó hír, hogy lassan mindenki felépül a sérüléséből, így Orosz László is bekapcsolódott már az edzésmunkába.
A kecskeméti meccsel nekem az a bajom, hogy általában inkább mi szoktuk kihúzni a gödörből a benne lévő ellent. Én nem hiszem, hogy sikerül ott nyernünk. De ne legyen igazam! :)
Hozzuk a hátralévő hazaiakat + nyerünk Vásárhelyen és Debrecenben (és nem szűnik meg a Debrecen (amit nem csak ezért szeretnék)), és akkor 15-11-gyel senki sem ment minket a play-offtól. :)
Meg még idegen játszunk a Kecskeméttel, ami szerintem kis szerencsével megfogható lenne. Ha jól számolom az lesz a 3. meccsük az új csarnokban, tehát még szokniuk kell meg hát idén az Univer, amit eddig nyújtott, mégha az összes meccsüket idegenben is játszották, az kritikán aluli. Remélem nem ellenünk fognak megtáltosodni.
Amelyik meccseket írtátok, azokat mindenképpen hozni kellene a 8ba jutáshoz és mivel nagyon kiegyenkített a mezőny és már voltak óriási meglepetések, ezért bármi elképzelhető, tehát idegenben sem lefutott egy meccs sem.
Először is legfontosabb a hétvégi meccset hozni és persze jó lenne, minél nagyobb különbséggel az egymás ellenik miatt.
Ha jóól számoltam, akkor "csak" a hazaiakat kell hoznunk és akkor 13-13-al végzünk, hogy ez mire lenne elég azt persze nem lehet tudni (tavaly pl. semmire sem). Úgyhogy itthoniakat kell hozni (...) és idegenben tényleg megcsinálni mondjuk kettő, de legalább egy bravúrt. Ebben a zegi meccsig hittem is rendesen, de ami ott volt... Mondjuk tényleg amit összeszerencsétlenkedünk ott az utóbbi években... Szerintem a Pécs, Dombóvár, Sopron, Körmend, Zete hazaiakat illene amúgy hozni... a Pécs harmatgyenge idegenben, akárcsak a Sopron meg a Zete. Sztem a Dombesz meg a Körmend lesz a legnehezebb. Idegenben tényleg a Vásárhely meg a Debrecen (persze ez kitudja mi lesz...) az ami remélhetőleg hozható.
Aztán meglátjuk, hogy a Nyíregy ellen mi lesz, remélem nem borul már ott ez az egész... Ma csak nagy nehezen nyertek a Bowman nélküli Sopron ellen.
A ZTE-meccs kimenetele papírforma volt, csak a számszerű végeredményt érzem kissé meglepőnek. Jó lett volna nyerni, mert a hátralévő idegenbelieken nagyon nehéz lesz. Ahol elképzelhetőnek tartom a győzelmet az Vásárhely, meg talán Debrecen, ha nem szünnek meg. Így viszont minden hazait hoznunk kell, ami valljuk meg, nem lesz könnyű. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy itthon is buktunk már 2 meccset. Mindezek ellenére én optimista vagyok, benne leszünk a 8-ban. Vagy ha nem, akkor is szívesebben szurkolok inkább ennek az 5 saját nevelésű játékossal rendelkező csapatnak az alsóházban, mint a tavalyi légióshadnak egész évben.
Szombaton jön a Nyír1, rettentő fontos lesz a győzelem, remélem nem csak a szokott pár szurkolónak lesz nagy hangja, hanem az egész csarnoknak!
Jó, de nehéz meccset várok, ez a Nyír1 Saviccsal, Scottal, Lászlóval (ja és Trepivel :) )nem rossz, a falco elleni tv-s meccsükön kifejezetten tetszett a játékuk. Igaz a védekezés enyhén szólva nem az erősségük, ebben jobbak vagyunk.
:-( Amúgy a Zetében nem játszik majd Latham, na ennek nem tudom, hogy örüljünk-e, vagy sem. Jó persze, amcsi bedobó meg minden, de tartok tőle, hogy majd mondjuk a helyetette többet játszó Hoffmann és/vagy Baki fog minket megszórni a bizonyítási vágytól égve... Hát majd meglátjuk. Ezren megyünk rendet teszünk :-)
Na én a szövetség szóbeli ígéretében nem bíznék, pláne akkor, ha az írásbeliekkel sem állnak éppen a legjobban.
Tényleg, akartam valamit kérdezni. Több játékos is azt mondta (paksi, körmendi, exdebreceni), hogy nálatok a tartozások miatt elő-elő fordult, hogy kihagytak edzéseket a játékosok, ergó sztrájkoltak. Ezen a téren rendeződtek már a dolgok?
Arról nem is beszélve, hogy a drágalátos és jogszerűen működő és tévedhetetlen szövetség még számlát sem küldött hónapokig. Ez aztán ám a profin működő izé. Nevetséges.