Nem emlékszem olyan instrukcióra a műsorban, hogy "Most pedig a kapott eredményt emeljük négyzetre!":)
Nem játszottam, nincs szükségem ilyen visszaigazolásokra.:)
Bosszankodás egy albán csemegeboltban A húsok árát letakarja,
Nem látom, hány lek a tarja!
És ott is van egy letakart ár,
Mondja meg, hány lek a tartár?!
Általában meg szoktam nézni, hogy a kétsorost vajon mely szóból indította az írója - néhány dologra lehet belöle következtetni.
Nos, ezesetben ez elég egyértelmü :-)))
Egy USA-katona kifakad, mert nem elég, hogy k. nagy a hôség, még az epillálatlan nôk is melegítik Ez a rohadt sivatagi nap rémes,
Ráadásul a siíta vagina prémes!
Nagy érdeklődéssel olvasom a ki-kihez húz című hozzászólásokat. Danczer és Doki, sok boldogságot kívánok nektek! :-)
Valamint ezúton szeretném megnyugtatni a GrO rajongói klub tagjait,-kik ezerszám tolonganak koszorúsunk kegyeit lesve- hogy ez köztünk szimpla, rokoni kapcsolat. A mesterhez intézett szerelmes leveleiteket midenfajta tétovázás nélkül küldhetitek a szokott címre.
Gr0, iszonyúan szigorú ámokfutást végeztél tegnap! profán kútásó meg a többiek instant classics. Erre úgyse lehet riposztolni, csak megvárni, míg elmúlik, ezért az árnyékban gyorsan ellövöm a zsengéimet :)
Balsikerű biciklitúra az Everglades krokodiloktól hemzsegő mocsaraiban Belekapott egy küllő hajába:
taknyolt és átment hüllőkajába...
Kész a kolozsvári polgármester elleni merénylet terve: azt csak beépített emberünk hiúsíthatja meg Mérgezett a narancsital:
ha nem hal meg Funar, Anti csal!
Kákosy prof bizarr altesti vágásainak eredete egy átmulatott egyiptomi éjszakára vezethető vissza Holtrészegen, az ásatáson
gatya nélkül ment át a sáson!
Nagyon jó rímeket írtál Gr0!
(hú, ez de fájt... :-))
Tudod mit? Húzzál te csak Gromit felé. Kicsit ugyan sajnálom szegényt...
Ami engem illet, a szádból elhangzó rágalmakat határozottan visszautasítom!!!
És ne erölködj. Nem hagyom magam elcsábítani ::-)))