Keresés

Részletes keresés

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.11 0 0 437

Szeretem a gyűlöletet. Ott van pl Galileo Galilei akit utáltak katolikus papok és rájött, hogy a föld gömb alakú. Sztem soha nem jött volna rá, ha senki se gyűlöli

Előzmény: Paleokrites (425)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.11 0 0 436

A szex is egyfajta viszonyulás, sztem

Előzmény: Törölt nick (416)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.11 0 0 435

Nekem is kell egy embet, hogy köthessem a karóhoz. Mennyi nálad?

Előzmény: Paleokrites (428)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.08 0 0 434

érezd magad igazán különlegesnek....  :)

Előzmény: Törölt nick (432)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.08 0 0 433

ez már csak ilyen... mindenkinél...

Előzmény: Törölt nick (431)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 432

vagy, hogy ilyen szent vagyok-e én is, akibe belepistulnak? szerintem igen. 

Előzmény: Paleokrites (430)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 431

nem tudom mire vagyok képes. mindig akkor derül ki.

Előzmény: Paleokrites (430)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.08 0 0 430

Jobb, hogy nem tudom, hogy Buddha milyen mosolyt ereget, a különböző bálványszobrai eléggé mutatósak, azuon csakk mosolyogni lehet, míg vannak akik halálosan bele vannak pistulva és ezért ölni is képesek, ha bántják szentjeit... :)

ilyen vagy te is?

Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 429

a tudás híján lévők, akik mást sem akarnak, mint enni, inni, szellenteni és jókat bnöfögve szórakozni, aludni és ez tölti ki napjait, na az ilyeneket meg lehet talkálni minden rétegben!

ja, minden rétegben. meglepődnél, ha tudnád milyen lények is jól szórakoznak a fingáson, böfögésen. ha tudnád, hogy buddha arcán is azért ül a mosoly. 

Előzmény: Paleokrites (428)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.08 0 0 428

mert nem lehet. te tanítasz itt a fórumon? "

nem, itt senkit nem lehet tanítani, senki nem tanítható, vagy ragad rá valami az eszmecserékből és elgondolkodik, vagy köti az embet a karóhoz....

a tudás híján lévők, akik mást sem akarnak, mint enni, inni, szellenteni és jókat bnöfögve szórakozni, aludni és ez tölti ki napjait, na az ilyeneket meg lehet talkálni minden rétegben!

mondja ezt ki is? te mindent tudsz a létezésről? "

nos, benne vagyok a létezésben és képzeld, ember vagyok...., a sok ember közül az egyik és ez azt jelenti, hogy ugyan azon szerkezettel rendelkezem..., vannak gondolataim és logikai tényezőim, ahogyan mindenkinek... Van ma már lehetőség a művelődésre...

Buddha nevű snmki tudott bármit is a létezésről, ja persze ha valódi ember volt és nem egy kitalált valláshiedelmi státuszszimbólum mondjuk a hindu vallás maradványából..., akkor is csak önmagából kiindulva érezhette létezőnek a világot, ahogyan itt minden ember..., ehhez nem kellenek az évszázadokon át különböző korokban, különböző bölcseknek megírniuk a nagy BUDDHA helyében az írásait, ami azóta is fejlődik, gyarapodik... :)

ha az így van, akkor meséld el pontosan milyen állapotban vagy. "

mesélhetek milyen állapotban vagyok, milyennek érzem magam, de elmondom, a felszín alá nem látok, ahogyan itt senkisem....

Előzmény: Törölt nick (427)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 427

ha műveletlen valaki és egyben ökörnek látszó a szemedben, akkor miért is nem tanítod, hogy művelt legyen és okos?

mert nem lehet. te tanítasz itt a fórumon?

Buddha senkiből nem lesz, meg a nemléátező megvilágosodott sem!

mondja ezt ki is? te mindent tudsz a létezésről? ha az így van, akkor meséld el pontosan milyen állapotban vagy. mert nyilván hibát te már nem követsz el, hiszen akkor ilyen határozottan nem is állíthatnál. 

mi a célod az itteni szerepléseddel? meg akarod tanítani az embereknek, hogy ne legyenek vallásosak, mert az hülyeség. nem létezik se buddha se isten, se senki. akkor mi lesz velük, ha semmit nem hisznek? mit fognak csinálni, hogy fognak élni?

Előzmény: Paleokrites (426)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.08 0 0 426

" nem arról beszéltünk, hogy hogyan tett szert tanultságra, iskolában, vagy autodidakta módon, hanem arról, hogy művelt-e, vagy tudatlan, mint az ökör. "

ha műveletlen valaki és egyben ökörnek látszó a szemedben, akkor miért is nem tanítod, hogy művelt legyen és okos?

Potenciálisan minden emberben ott vana megváltó, a kulcs a gyógyuláshoz, az űr meghódításra, az összefüggéseiben látni a dolgokat és a lényeg felismerése..., de sajna éhenhalnak sokanb, legyilkolják, megölik, gyilkosság áldozataivá válbnak, vagy politikaulag-vallásilag nem kívánatos személlyé, netán a mély szegénység miatt a kizsákmányolók robotosaivá, hogy éhen ne haljanak filléreket keresve, amiből mások jól megszedik magukat, ezek lennének a nagy értelmi szerzők, IQ bajnokok, hogy rájőjjenek, miképpen is lehetséges pl. plitikusként üzemeltetni a saját pénzszaporítói státuszokban?

azért ezzel vitatkoznék... 

"  

ne viztakozz, mert így van, az értelmiségiek tudják, tudniuk kellene, hacsak nem azonszőrűek, akik diplomáik mellett kulétúranalfabéták!

" miért gondolom, hogy a filozófia és hitrendszer együtt vonzza az értelmiségit, a misztérium meg a nőket és gyerekeket. "

nem tudom, ez a te talányod, nem az enyém, ja meg azokélrt akik felállítják ezen szociológiai badarságos sablonképleteket!

" aztán az az értelmes, aki átlát a szitán, abból buddha lesz, aki meg nem lát át, és hiszi, hogy ez vezet valahova, abból meg lesz a papi réteg meg a siserehad, a kiszolgáló réteg. "

Buddha senkiből nem lesz, meg a nemléátező megvilágosodott sem!

Előzmény: Törölt nick (412)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.08 0 0 425

a gyülöletet?

Előzmény: Elvin_Atombender (409)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.08 0 0 424

ehhez nem kell egyetlen emberi faj sem, nemhogy hülyítő vallások... :)

Előzmény: Elvin_Atombender (408)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 423

Én két lombikosat ismerek és mindkettőnél áll:

az egyik személy mérgezi a másik személyt.

Az egyik személy mindkét esetben férfi.

Mindkét férfi számításból csinált lombikot.

Egyiküknek tudom, hogy pszichiáterhez jár a késztermék. 

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 422

Mindegy ki mit ír és én mit írok, de szerintem turbósátán a lombik. Már írtam mér.

Mi a baj a lombikkal? | Interjú Roska Péter atyával a lombikproblémáról

https://shoeshine.hu/blog/29-orsz%C3%A1gos-h%C3%ADr/2729-mi-a-baj-a-lombikkal-interju-roska-peter-atyaval

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 421

és mi az a nincsenek és a kérdései?

Előzmény: Törölt nick (420)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 420

más elmagyaráz, te meg aranyosan figyelsz. ahogy most is csinálod. :)

Előzmény: Elvin_Atombender (418)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 419

Huh nagy kő esett le a szívemről

Előzmény: Törölt nick (416)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 418

és mi az az elmagyaráz?

Előzmény: Törölt nick (417)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 417

iskola az iskolai keretek, bejárkálni, más elmagyaráz, meghatározott tananyag szerint haladsz.

autodidakta: tananyag, de a kérdések keletkezésének sorrendjében. 

az iskola annak kell, akiknek nincsenek kérdései (vagy nem sok), azokat átvonszolja bizonyos tudásanyagon. akiknek meg kérdéseik vannak, amik természetes módon, és gyorsan generálódnak, azokat az iskola még hátráltatja is. sőt sérüléseket is okozhat, attól függ mennyire hülye a tanár, osztálytársak és egyéb környezet. 

Előzmény: Elvin_Atombender (415)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 416

azt nem szexre értettem, hanem viszonyulásra

Előzmény: Elvin_Atombender (414)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 415

Ugyan mér tudhatna többet? Az iskolára rá tud települni az autodidakta... lesz suliba alapod és arra dolgozol rá

Előzmény: Törölt nick (412)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 414

Az a legfőbb problémám a szado-mazoval, hogy nekem gyerekkoromba volt egy mecsboxom és gondolom amiatt nem lesz tőle merevedésem.

Előzmény: Törölt nick (413)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 413

a szado-mazot javasolnám. 

Előzmény: Elvin_Atombender (410)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.08 0 0 412

Az hogy valaki iskolában tanult és abból épít tovább, akár tudományos dolgokt, akár művészeti, irodalmi értékeket, avagy autodidaktaként érte el a célját, sok esetben egy szinten vannak...

nem arról beszéltünk, hogy hogyan tett szert tanultságra, iskolában, vagy autodidakta módon, hanem arról, hogy művelt-e, vagy tudatlan, mint az ökör.

az autodidakta módon tanult ember jóval többet tudhat az iskolában tanultnál. igazából ha megfelelő a motivációja, akkor esélyes, hogy az iskolában képzettnél jóval többet tud egy adott tárgyról, vagy úgy általában. az iskola közepes értelmi szintű embereknek átlagos ismereteket képes csak adni. ha valaki eleve tudományos gondolkodású, egyedül gyorsabban halad, és szélesebb körben tud vizsgálódni. persze ha hozzáférhet a megfelelő irodalomhoz stb.

A vallások misztikumai az értelmiséget vonnzák be, tök mindegy melyik ezoterikai, keresztény, vagy buddhista, hindu, iszlám...,

azért ezzel vitatkoznék... 

a filozófia és a hitrendszer két réteget képez.

miért gondolom, hogy a filozófia és hitrendszer együtt vonzza az értelmiségit, a misztérium meg a nőket és gyerekeket.

aztán az az értelmes, aki átlát a szitán, abból buddha lesz, aki meg nem lát át, és hiszi, hogy ez vezet valahova, abból meg lesz a papi réteg meg a siserehad, a kiszolgáló réteg. 

Előzmény: Paleokrites (405)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 411

Lehet hogy rokonok? 

Előzmény: Törölt nick (402)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 410

Mazochista vagyok. 

Előzmény: Törölt nick (404)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 1 409

én pont azt szeretem benne

Előzmény: Paleokrites (406)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.08 0 0 408

Hogy a Föld neki koccanjon a Napnak és egy reevolúció szülessen

Előzmény: Paleokrites (407)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!