Egy kis érdekesség: Roncának 18 pont kell az 500. pontjához a KKK színeiben tétmeccsen; Szikónak pedig 17 az 1500-hoz. Ennyit is várok tőlük szombaton :-)
Tényleg rég voltál... Akkor nem is hallottad az új rendszert? Aki 1 hónapnál régebb óta volt meccsen, az köteles minden b-közepesnek egy sört fizetnie meccs előtt/alatt/után - ez már részletkérdés!
Ez jól hangzik, hogy a régirk közül jönnek szurkolni. Kíváncsi vagyok ki jön el. És remélem nagyot ámulnak a pécsi "fanatikusok", akik ráadásul nem is lesznek ott teljes létszámban.
Másodszor ennyire nem lehetsz tájékozatlan! A megyebajnokságban 14.30kor még soha nem kezdődött meccs és nem is fog. És ezen a szombaton meg egyáltalán nem lesz forduló! Úgyhogy hangolhatsz az esti meccsre. Majd jövő szombaton gyere 12.30ra a Táncsicsba!
Szombaton állat nagy szurkolást kell csinálni, mert szüksége van rá a csapatnak, meg már én is régen voltam meccsen. Ez a vizsgaszar vagy mi az isten miatt teljesen divat lettem az elmúlt 2 hónapban!
Tudom, hogy nyertetek! Olvastam az újságban, gratulálok hozzá! És azt is tudom, hogy most hétvégén is volt meccs, amit szoros küzdelemben, "pár" ponttal buktatok csak. :) Szombaton viszont már MEGYEK Taurina-meccsre is (14h30 Táncsics,igaz?), utána meg irány a csarnokba, és akkorát szurkolunk, mint na.
Jólvan na, gratulálok a diplomádhoz :-) Amúgy szombaton nem kicsit fogunk szurkolni... Komoly feladatot tűztem ki magam elé - igyekszek összeszedni embereket a "régiek" közül a meccsre. Ha összejön, csak ámulni fognak a pécsi "fanatikusok" :-)) Persze amúgy is :P
Azért egyébként még megfizetsz, hogy nem jöttél Atádra holmi államvizsgaszarság miatt. Csak megjegyzem, hogy az addigi éllovas Atád (9-1) játszott otthon (ami kizárólag az ő esetükben jelent tényleg valamit itt) a tökutolsóval khmmm... szóval velünk (1-9). Ja és 63-58-ra nyertünk bazzeg :-))) Az év szenzációja volt azt hiszem a megyeiben :o) Ez off volt egyébként :-)
OK :-)) Ja, amúgy Triplás kazit nem felejtettem el, csak a vasárnap óta tanulással telnek a napjaim... bocs :-((( De a tegnapiból már láttam 10 percet :-))
Nem nagyon pörög a topik! Pedig szerintem tisztességesen helytálltunk a keleti túrán, mutassatok még egy csapatot, amelyik együtt véve megússza a két meccset -20 alat...
Szombaton pedig jön a Pécs, és győznünk kell, ha meghalunk is!
Jaajj, de lecsaptatok a magas labdára! :)) Szívesen mennék, de tanulnom kell, most lesz az az izé, mi is a neve, államvizsga vagy mi, arra állítólag készülni kell egy kicsit, komolyan szokták venni, azt mondják... :) És tudom, hogy a megyeiben nincs is elődöntő, a rájátszás első kettője játszik az aranyért 5 győztesig, nem kell etetni... :)
Szolnokon nyerünk. Főleg, ha Kelley és Hollins kocsiját is a Ferihegyen találják meg szombat reggel... :)