Sajnos Ilicből nem lesz egy top lövő egy középszerű magyar csapat szintjéig esetleg fel tudja majd küzdeni magát de ennyi több a fiúba nincs .Én azon kívűl ,hogy néha-néha el tud sülni a keze nem látok benne többet .A tűzet se érzem benne ami még Lukácsban megtalálható inkább .Igazából ez egy ön ámítás ami most folyik Ilic körül főleg annak tudatába ,hogy jövőre jön Sandell el kellett volna már idén végeztével engedni a fiút és arra az egy évre mondjuk egy Lazarovot meggyőzni ,hogy jöjjön vissza rövidke évig boldogíts minket megint .Nem tudom Laciék ezt ,hogy rakták össze de írtó lukasak leszünk ott főleg ha a Yahia megint ilyen hullámzó lesz. Mondjuk fehér oroszt is néha ott lehet játszatni de azért ő sem az a szint ott ami egy top csapatnak szüksége lenne .Nem tudom pontot tettek -e már Laciék erre a kérdésre de szerintem erre a posztra azért legalább talonba kell tenni valakit akit elő lehet szedni ha nagy a gond...
Ilics világversenyen mutatott teljesítménye elég ijesztő volt a jövő szezon szempontjából. Ez a poszt lesz az achilles sarka a csapatnak és ez tėnyleg elég durva hiba így. Nem tudom megpróbálták-e Sandell kivásárlásával korrigálni.
Kiro lehet, hogy még most is tudna segíteni :)
Még annyit, hogy most jónak tartom az irányt, védekezni tudó, jó játékosokat hoztak, de a nehezen magyarázható, hogy nem tudtak 1 évre jobblökőt hozni.
Ez abszolut versenyhátrány, látva a többi riválist.
Sajnos mint írtam, hogy Péter tett egy olyan nyilatkozott, hogy a klub elérkezett a telsasítősége határához, így válaszút jött, vagy több pénz, vagy marad az 1.9 millió euró, amiből azért szakszerűen bántak.
Akárhogy is de Perezek, Lazarovok, Sterbikek, Dzombák, Pericsek játszottak itt.
Szerintem a válaszút abból állt, hogy megcélozzák reálisan a legmagasabb célokat is.
Ami azért a 7 bl F4 el sikerült is.
Nyerni nem sikerült, de folyamatos élvonal volt, van.
Az, hogy ez megérte ez, hogy milyen emberek kerültek a klub közelébe, mindenki döntse el maga.
Valaki írta, hogy előtte azért voltal tartozások.
Lehet ezen csodálkozni.
Kb 2 milló euróért ilyen játékosok játszottak itt, ami Szegeden vágyálom volt csak.
Most meg 40 fős kókler bandát is összehoztak Eklemovicsék....
Most a Skjerni dolgot nem is írom.
Még egyszer Senior ne haragudj, nem volt szép tőlem.
Sajnos a klub egészét érintő kérdésekből kihagyhatatlan a politikai vetület, pártszimpátiától függetlenül. Sokat nem tehetünk ez ellen, legfeljebb azt, hogy az érveket is tartalmazó hozzászólásokra érvekkel próbálunk válaszolni, ha nem is értünk vele egyet.
Nagyon örülök, hogy ilyen intelligens módon sikerült ezt elintézni. Mindkettőtökre nagy szükség van itt. Mindannyian ugyanannak a csapatnak
szurkolunk, mindannyiunk a győzelmeket és a
sikereket akarja megélni a csapat
szurkolójaként. Egy dolog miatt haragszom, az pedig, hogy egy ilyen nagyszerű közösséget is megoszt a politika. Ezért utálom ami most a klub körül és belül van.
Nem számítottam ezekre a reakciókra és hihetetlenül jól esik! Ilyen normális kis közösséget hiba lenne elengedni, fogok írni és olasni mikor van mit. Mégegyszer köszönöm!
Handballplanet! A bocsánatkérést természetesen elfogadom! Fátylat rá és maradj, így is kevesen vagyunk. Talán mindannyian tanultunk belőle és jobbá tettük a fórumot ezáltal.
Én sem szoktam hozzászólni, de minden nap feljövök a fórumra és elolvasom, amit aznap írtak. Mindig várom, hogy legyen hozzászólás. Szóval, nagyon örülnék, ha minél többet olvashatnék.
Gyakorlatilag aki kiverte nálad a biztosítékot 2022.05.04-én írt ide először.
Létezik tiltás gomb ha nem ézórzed úgy hogy az ő írásaira kíváncsi lennél. viszont ha felhagysz az itteni tevékenységgel akkor sok más szerintem értékes fórumozó beírásait is ignorálod.
Szóval kérlek gondold át a döntésed! Tényleg csak maroknyian maradtunk a régiek közül...
Kérlek fontold meg, én is örülnék, ha nem zsugorodna tovább ez a kis közösség! A személyeskedés engem is megdöbbent, de sajnos mindenhol ez van, ilyen korszakot élünk.
Én is nagyon régóta fórumozok, de már sok éve csak read-only módban. Most néztem, http://forum.veszpremhandball.hu/ még mindig él, persze törölték a tartalmakat, miközben hardverileg/szerverileg gyors.
Maradj, írj, ha van mondanivalód! Trollok, energiavámpírok mindenhol vannak, rájuk se retyetye. :)
Szerintem egy idétlen hozzászólás miatt nem érdemes faképnél hagyni ezt a közösséget. Nekem hiányoznának a hozzászólásaid, remélem végig gondolod és maradsz!
Átgondoltam az itteni dolgaimat. Kb 18 éve fórumozgathattam a mindenkori Veszprémi fórumokon. Én nem Facebook-ozok, nem írkáltam sehova máshova. Viszont ezt a fórumot nagyon szerettem, jô volt olvasni és írogatni, sőt még vitatkozni is (persze nem ezen a mai szinten). Bevallom ez a mai szösszenet megdöbbentett és számomra nagyon kellemetlen is. Valószínűleg ez már nem nekem való. Szóval ez az utolsó hozzåszólásom, csak el akartam köszönni tőletek, sok érdekeset kaptam itt és sokszor jókat is somolyogtam. Köszi!
Hajrá Veszprém!
SZIASZTOK!
Már bocsánat, de ebből a hozzászólásodból arra következtetek, hogy koromat tekintve az apukád lehetnék, ami nem dicsőség persze csak számomra szomorú tény... mintahogy a kommented is eléggé elszomorít és gratulálok hozzá. A jövőben kíméljük egymást kérlek.
Nem szeretném túlragozni, ezt a témát, de moralizálni mindig lehet, legyen akármilyen vezetés. Persze ettől még elfogadom, hogy ez a Te véleményed. Mást úgysem tehetek. :)
Arra viszont nem emlékszem, hogy Péter bárkit is lekóklerezett volna. Sőt! Annó én ilyet nem olvastam tőle, pedig elég sokat "beszélgettünk".