Keresés

Részletes keresés

handballplanet Creative Commons License 2022.07.23 0 0 7693

Gyanítom, hogy politikai nézettkülönbség is van kettőnk között, ami miatt létrejött a nézetkülönbség.

De még egyszer:én hibáztam, ezért bocs.

Szerintem írjál csak, majd én nem írok, hiszen ez az én saram.

És elnézést is kérek Tőled.

Szia, minden jót Neked. 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.23 0 1 7692

Azért az jó volna, ha meggondolnád magad és írnál, egyike vagy akik az eredeti fórumra is írt, minőségileg. 

Ha gondolod ajánlok cserét, inkább én nem írok, hiszen egyértelműen én hibáztam,hogy megsértettelek. 1

handballplanet Creative Commons License 2022.07.23 0 0 7691

P. senior, bocs, ezt nem kellett volna, csak bosszant, aki védi a védhetetlent.

De ez nem ok arra, hogy minősítselek. 

Még egyszer ne haragudj. 

Bicsánatot kérek. %

pritorplus Creative Commons License 2022.07.22 0 0 7690

Én sem szoktam hozzászólni, de minden nap feljövök a fórumra és elolvasom, amit aznap írtak. Mindig várom, hogy legyen hozzászólás. Szóval, nagyon örülnék, ha minél többet olvashatnék.

rasmus82 Creative Commons License 2022.07.22 0 0 7689

A nagy túlélő….Tavaly amikor kibaszták őket,annyi nem volt benne,hogy elkotrodjon….

Előzmény: Szucsi0110 (7684)
Dinnyu Creative Commons License 2022.07.22 0 0 7688

Sziasztok

Ortega éra óta szurkolok a csapatnak,azóta olvasgatom a kommenteket hozzászólás nélkül.

Ezen a fórumon mindig olvashattam érdemi színvonalas hozzászólásokat,vitákat a csapatról.

Jó lenne továbbra is olvasni a fórumot,viszont megértem hogy sokakban tüske van a Kielce elleni fiaskó óta!

Úgy gondolom ha nyertünk volna nem kizezne le szurkoló-szurkolót!

Hajrá Veszprém! 

Gozo Creative Commons License 2022.07.22 0 2 7687

Gondold át még egyszer!

Gyakorlatilag aki kiverte nálad a biztosítékot 2022.05.04-én írt ide először.

Létezik tiltás gomb ha nem ézórzed úgy hogy az ő írásaira kíváncsi lennél. viszont ha felhagysz az itteni tevékenységgel akkor sok más szerintem értékes fórumozó beírásait is ignorálod.

Szóval kérlek gondold át a döntésed! Tényleg csak maroknyian maradtunk a régiek közül...

Előzmény: Psenior (7676)
Gozo Creative Commons License 2022.07.22 0 0 7686

A búcsú interjújában azt mondta hogy még nincs csapata. Ez kb 3 hete volt. Azóta semmi hír nem jelent meg ezzel kapcsolatban.

Előzmény: FT61 (7685)
FT61 Creative Commons License 2022.07.22 0 0 7685

Sziasztok!

Tudja Valaki, hogy Manaskov hová igazol(t).

Csak mert lassan mindenhol kezdődik a felkészülés!

Szép napot!

Szucsi0110 Creative Commons License 2022.07.22 0 0 7684

Ezt a kedvencem, Sevinger király Zsolt töröltette. 

Előzmény: zakarias1 (7682)
lincoln osiris Creative Commons License 2022.07.22 0 0 7683

Kérlek fontold meg, én is örülnék, ha nem zsugorodna tovább ez a kis közösség! A személyeskedés engem is megdöbbent, de sajnos mindenhol ez van, ilyen korszakot élünk. 

zakarias1 Creative Commons License 2022.07.22 0 1 7682

Én is nagyon régóta fórumozok, de már sok éve csak read-only módban. Most néztem, http://forum.veszpremhandball.hu/ még mindig él, persze törölték a tartalmakat, miközben hardverileg/szerverileg gyors.

Maradj, írj, ha van mondanivalód! Trollok, energiavámpírok mindenhol vannak, rájuk se retyetye. :)

Sinnerman17 Creative Commons License 2022.07.22 0 0 7681

Aludj rá egyet! Van lehetőség blokkolni azt, akivel személyes problémád van, nem kell azonnal végletekbe esni (a mínisz gombtól balra az első ikon). 

Törölt nick Creative Commons License 2022.07.22 -8 0 7680

Szia! :) 

Thor. Creative Commons License 2022.07.22 0 6 7679

Szerintem egy idétlen hozzászólás miatt nem érdemes faképnél hagyni ezt a közösséget. Nekem hiányoznának a hozzászólásaid, remélem végig gondolod és maradsz!

Zso_Re Creative Commons License 2022.07.22 0 2 7678

Nemár...

Alig van olyan felület, ahol kicsit lehet szakmázni, érvelni, csapatról beszélgetni (FB felejtős).

Bár nem ismerjük egymást, de kérem gondold át :)

Tiltsd le aki személyeskedik, vagy akármi.

Onnantól nincs vele gond(od).

Lékai helyzete úgy látszik még nem megoldott. Egyrészt sajnálatos, ha távozik, hiszen azért 10-20-30- percekre még jó lehetne.

Másrészt ez Lukács Pepének adna egy sanszot (feltéve, hogy hirtelen nem hozunk vkit, sztem nem kellene).

Petar, Rasmus, El-Deera, Mahé, Lukács, Ligetvári(hiszen Pechmalbec érkezésével bővül a középső védő létszám) főre elég. minőség meg majd fejlődik :)

Én amúgy sem hiszek a sok fős keretben, sztem nem lehet eléggé formában tartani úgy a játékosokat, és a felelősség is nagyon porlik..

Kyra** Creative Commons License 2022.07.21 0 4 7677

Ne hamarkodja el ezt a döntését, én mindig kíváncsian vártam a hozzászólásait, mert soha nem az indulat vezette, és igyekezett reálisan mérlegelni.

Úgy, hogy elfogadta az ellenkező véleményt is.

Ezt úgy látszik nem mindenki viseli el, és jön a sértegetés.

A nagy többség azért nem ilyen.

Psenior Creative Commons License 2022.07.21 0 1 7676
Átgondoltam az itteni dolgaimat. Kb 18 éve fórumozgathattam a mindenkori Veszprémi fórumokon. Én nem Facebook-ozok, nem írkáltam sehova máshova. Viszont ezt a fórumot nagyon szerettem, jô volt olvasni és írogatni, sőt még vitatkozni is (persze nem ezen a mai szinten). Bevallom ez a mai szösszenet megdöbbentett és számomra nagyon kellemetlen is. Valószínűleg ez már nem nekem való. Szóval ez az utolsó hozzåszólásom, csak el akartam köszönni tőletek, sok érdekeset kaptam itt és sokszor jókat is somolyogtam. Köszi!
Hajrá Veszprém!
SZIASZTOK!
Psenior Creative Commons License 2022.07.21 0 0 7675

??? Tessék?

Már bocsánat, de ebből a hozzászólásodból arra következtetek, hogy koromat tekintve az apukád lehetnék, ami nem dicsőség persze csak számomra szomorú tény... mintahogy a kommented is eléggé elszomorít és gratulálok hozzá. A jövőben kíméljük egymást kérlek.

Előzmény: handballplanet (7674)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.21 -10 1 7674

Mondhatok valamit szenyor?

Ugyanolyan kiz pöcs vagy, amit simmermant leírt, már bocs... 

Psenior Creative Commons License 2022.07.21 0 2 7673

Nem szeretném túlragozni, ezt a témát, de moralizálni mindig lehet, legyen akármilyen vezetés. Persze ettől még elfogadom, hogy ez a Te véleményed. Mást úgysem tehetek. :)

Arra viszont nem emlékszem, hogy Péter bárkit is lekóklerezett volna. Sőt! Annó én ilyet nem olvastam tőle, pedig elég sokat "beszélgettünk".

Előzmény: handballplanet (7672)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.21 -1 0 7672

Ja, és hogyan tették tönkre a klubot?

Morálisan.

Amit Péter tökéletesen látott előre.

Nem is kívánt szerepet vállalni ebben. 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.21 -3 0 7671

Psenior, amit mondott Dr. Magyarády az pont a szöges ellentéte amit mondasz....

Én azt látom amit mond, hogy kóklerek kezébe került a klub. 

Az hogy vannak eredmények az kizárólag a pénznek köszönhető.

Ugye voltak itt brutális égések itt, pénzbőségben is.

Ne feledjük a Skjern elleni betlit, amikor minimálbérről volt szó... Stb.

Szóval hagyjuk már ezeket a tulfizetett sztárokat.

Még amikor Perezek, Lazarovok, Dzombák, Sterbikek játszottak itt, na az igen....

Most ez fostalicska így, közpénzzel együtt... 

Előzmény: Psenior (7670)
Psenior Creative Commons License 2022.07.21 0 3 7670

Azért elég szélsőségesen fogalmazol és kicsit túltolod szerintem. A lényegi kérdésedre, miszerint tönkretették a klubot, azért lehetne olyan választ adni, amit már korábban is megtettem. Azaz a klubot pénzügyileg megmentették, illetve egy tönkretett klub nem jut évről - évre a final fourba.

handballplanet Creative Commons License 2022.07.21 -3 1 7669

Ami meg tény, hogy 14.5 milla euróból sem sikerült bl-t nyeni.

Az igaz, hogy ez nem automatice, hisz a PSG-nek sem sikerült többől sem, csak a helyzet az, hogy itt pénz, paripa, fegyver, minden adott volt...

Mi is történt?

Maga a klub is egy káosz lett.

Celeb Naggyal együtt.

Csíkről inkább semmit.

Eklemovics 40 fős keretéről, ami büntetlenül lezajlott, azt hagyjuk is..

Most a szurkeszekről, akik ezt végignézték tehetetlenül, azt hagyjuk is, ugyanis ellenük követték el ezt a mocskot.... 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.21 -4 0 7668

Csak egy példa, nem az Kálomista szaladt le a riporterekhez plusz 9nél a Kielce meccs után, hogy na most van meg a bl cím?Pezsgővel a kezében? 

Vagy nem a polititika tette tönkre ezt a nagyszerű klubot?

Vagy ki a ököm hívta ide nagyurat?

Vagy, milyen emberek vannak a vezetőségben?

Vagy, ki engedélyezett 40 fős keretet?

Ki vállalta a Skjern elleni szégyenteljes bukta utáni káoszt?

A, sor hosszan sorolható amit a ner itt elkövetetett. 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.21 0 0 7667

Bembi, egy-két pont kivételélel melyikkel vitatkozol? 

Előzmény: Bembi86 (7636)
birka_zoli Creative Commons License 2022.07.20 0 0 7666

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=161831778&t=9125492

Ja, és lehet, hogy kipihente már magát, és megiscsak játszana még...

Előzmény: Thor. (7665)
Thor. Creative Commons License 2022.07.20 0 0 7665

Ez már decemberben szarul hangzott, mikor Laci lenyilatkozta, hogy Z.Ilic lesz a második balkezes lövő.
Alakulhatott volna másként, de ahhoz legalább egy bajnoki cím kellett volna ( egy egy BL). Nem lett, nem is érkezik korábban Sandell (SAJNOS).
Persze lehet Lacit dícsérni Fabregas,Sandell és a többiek miatt, de most őszintén, Ti el tudjátok képzelni, hogy egy Kiel-Barcelona-PSG-Kielce, tehát a végső győzelemre hajtó csapatok közül valamelyik második számú J2- nélkül vág neki a szezonnak?! És a sérülések miatt történő kieséseket ne vegyük ide.

Szerintem ez egy óriási hiba részéről.

Az ilyen hülye dumákat meg remélem mellőzik majd, hogy Valiupov majd besegít, ha kell. Persze, mint ahogyan Siskarjov 2-est védekezett...

Előzmény: Kyra** (7664)
Kyra** Creative Commons License 2022.07.20 0 0 7664

Szerintem sem, és bízzunk benne, hogy formahanyatlás most nem következik.

Erről jut eszembe, Ilic "remeklése" az U20-as EB-nem sok jót ígér.

Ezek lehet, csak az én pesszimista képzelgéseim.

Előzmény: Thor. (7663)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!