Én sem szoktam hozzászólni, de minden nap feljövök a fórumra és elolvasom, amit aznap írtak. Mindig várom, hogy legyen hozzászólás. Szóval, nagyon örülnék, ha minél többet olvashatnék.
Gyakorlatilag aki kiverte nálad a biztosítékot 2022.05.04-én írt ide először.
Létezik tiltás gomb ha nem ézórzed úgy hogy az ő írásaira kíváncsi lennél. viszont ha felhagysz az itteni tevékenységgel akkor sok más szerintem értékes fórumozó beírásait is ignorálod.
Szóval kérlek gondold át a döntésed! Tényleg csak maroknyian maradtunk a régiek közül...
Kérlek fontold meg, én is örülnék, ha nem zsugorodna tovább ez a kis közösség! A személyeskedés engem is megdöbbent, de sajnos mindenhol ez van, ilyen korszakot élünk.
Én is nagyon régóta fórumozok, de már sok éve csak read-only módban. Most néztem, http://forum.veszpremhandball.hu/ még mindig él, persze törölték a tartalmakat, miközben hardverileg/szerverileg gyors.
Maradj, írj, ha van mondanivalód! Trollok, energiavámpírok mindenhol vannak, rájuk se retyetye. :)
Szerintem egy idétlen hozzászólás miatt nem érdemes faképnél hagyni ezt a közösséget. Nekem hiányoznának a hozzászólásaid, remélem végig gondolod és maradsz!
Átgondoltam az itteni dolgaimat. Kb 18 éve fórumozgathattam a mindenkori Veszprémi fórumokon. Én nem Facebook-ozok, nem írkáltam sehova máshova. Viszont ezt a fórumot nagyon szerettem, jô volt olvasni és írogatni, sőt még vitatkozni is (persze nem ezen a mai szinten). Bevallom ez a mai szösszenet megdöbbentett és számomra nagyon kellemetlen is. Valószínűleg ez már nem nekem való. Szóval ez az utolsó hozzåszólásom, csak el akartam köszönni tőletek, sok érdekeset kaptam itt és sokszor jókat is somolyogtam. Köszi!
Hajrá Veszprém!
SZIASZTOK!
Már bocsánat, de ebből a hozzászólásodból arra következtetek, hogy koromat tekintve az apukád lehetnék, ami nem dicsőség persze csak számomra szomorú tény... mintahogy a kommented is eléggé elszomorít és gratulálok hozzá. A jövőben kíméljük egymást kérlek.
Nem szeretném túlragozni, ezt a témát, de moralizálni mindig lehet, legyen akármilyen vezetés. Persze ettől még elfogadom, hogy ez a Te véleményed. Mást úgysem tehetek. :)
Arra viszont nem emlékszem, hogy Péter bárkit is lekóklerezett volna. Sőt! Annó én ilyet nem olvastam tőle, pedig elég sokat "beszélgettünk".
Azért elég szélsőségesen fogalmazol és kicsit túltolod szerintem. A lényegi kérdésedre, miszerint tönkretették a klubot, azért lehetne olyan választ adni, amit már korábban is megtettem. Azaz a klubot pénzügyileg megmentették, illetve egy tönkretett klub nem jut évről - évre a final fourba.
Ez már decemberben szarul hangzott, mikor Laci lenyilatkozta, hogy Z.Ilic lesz a második balkezes lövő. Alakulhatott volna másként, de ahhoz legalább egy bajnoki cím kellett volna ( egy egy BL). Nem lett, nem is érkezik korábban Sandell (SAJNOS). Persze lehet Lacit dícsérni Fabregas,Sandell és a többiek miatt, de most őszintén, Ti el tudjátok képzelni, hogy egy Kiel-Barcelona-PSG-Kielce, tehát a végső győzelemre hajtó csapatok közül valamelyik második számú J2- nélkül vág neki a szezonnak?! És a sérülések miatt történő kieséseket ne vegyük ide.
Szerintem ez egy óriási hiba részéről.
Az ilyen hülye dumákat meg remélem mellőzik majd, hogy Valiupov majd besegít, ha kell. Persze, mint ahogyan Siskarjov 2-est védekezett...