Máris rászoktam a napi House betevőkre:-)))))) Azon meg a szívem mindig összeszorul, ahogy a tegnapi részben áll a sportpálya szélén a botjával, és a végén már csak ő van....:(
Egyébként azon merengtem, hogy egyik részben letolja a gatyáját és megmutatja Kádnak a rohadt nagy, irtózatos és mély sebét a combján, ahol az izmot kimetszették...na már most egy ekkora sebnek, hepehupának látszani kéne akkor is, ha bármikor leül és megfeszül a combján a nadrág.... még egy jogsi a zsebben is kirajzolódik, nemhogy ez....:(
Hát ez kész egy rész volt! Ez a kiscsaj mit össze nem ficergett!! Jó, de kit érdekel a hülye kiscsaj meg az anyja.
Greg és Lisa!!! ÁÁÁÁÁ! Remélem, most már észbekapnak, hogy összetartoznak ;-))) Bár azért maradjon meg ez az ugratós-odamondogatós kapcsolat köztük, habár ez szerintem már sosem fog változni, akkor sem, ha épp a legnagyobb hepineszben élnek együtt...
House feje, amikor Cuddy kiosztotta az ajtóban... hm...
Wilson meg egyre lávlávabb... énnemtom, hogy csinálja, de imádom.
Kamera meg Cséz... annyira tudtam, hogy csak összehozzák őket a végén a soriban :-P Biztos irl is így volt: Jennifer: Te, Jesse, együtt dolgozunk, elfoglalt emberek vagyunk: szexeljünk! :P
Nagyon jó rész volt, szétröhögtem az agyam.... :DDDD
Nemigazmár, hogy pont a legjobb részt nem láttad még...:-P Szerintem legalábbis nagyon király volt, majd írd meg, ha megnézted!
Camerka meg...na hagyjuk. Ez a hülye még azt is jelnek veszi, amikor arra a kérdésre, hogy kedveli-e, Greg simán, minden mellébeszélés nélkül azt válaszolja, hogy "NEM", rezzenéstelen arccal. :-P
a mai részben végre mááár LOLbunkó volt Greg!! LOOOL. de komolyan amúgy nemtom, mit csodálkozik (amúgy is) azon, h Kamera belezúgott, amikor (amúgy is szexi... mármint nem Kamera...), olyanokat mond neki, hogy ilyen csodaszép meg olyan kilógó tangát vegyen fel...
:-DDD
Tegye fel a kezét, aki ezeket nem JEL-nek venné :D Ostoba férfiak. :-P
Jaj, még mindig nem láttam a zúj részt, holnap megnézem. Masemmisevótmegint, hogy időm lett vóna.
Nekem a másik imádott magyar hangom Kaucki Armand, egyszerűen megzabálom a hangját... Meg még van sok más is, de őket nagyon láv :DDD
Amúgy a múltkor ment vmi a tévében, és nem néztem, csak úgy ment... Erre hallom hogy Vógler és Csésze beszélgetnek... Odakaptam a fejem, de nem Háuz vót, bár monnyuk a téma alapján már gyanús volt, hogy nem az... (vmi időkapukról, meg hajókról, meg ellenségekről beszélgettek, meg vmeiknek az anyjával is volt vmi) :DDDD
Én is imádom Szakácsit, akkora telitalálat, jobbat nem is kaphattunk volna, és nekem a másik nagykedvenc magyar szinkronom Selmeczi, szóval én aztán élvezkedek rendesen... :-)
Azt hiszem, anyát én is berántottam. :-) Pedig még ódzkodott tőle, orvosi cucc, hozzám hasonlóan ő sem bírja ezeket, de mondtam neki, hogy olyankor nem kell odanézni (bár a bogarak nekem is betettek, nem tudtam elég gyorsan elrántani a fejemet), ráadásul pont abba a részbe nézett bele, amikor Camerka randit erőszakol ki Házból. Blooáááh. Anya meg:
-Mi ez? Mit akar ez a Dokitól? De hát neki a nagymellű főnöknője tetszik!
Anya ráérzett nagyon. :-D Mondtam, hogy tekintsen el a borzalmas camerás szenvelgéstől, és próbálja be a sorozatot, azt mondta, most majd megnézi az első részeket. Felveszem mindet, úgyhogy a szaván fogom majd. :-)
Én is valami belső sugallatra ültem le az első rész elé anno, és nem bántam meg :-) Most a férjemet sikerült meggyőznöm, h nézze velem az ismétlést, és végülis tetszett neki (azért még dolgoznom kell az ügyön). Szerintem nagyon jó a szinkron, meg vagyok elégedve :-)
Nos, nekem ismételten hatalmas élményt hozott a pilot :)))
Emlékszem mikor legelőször, este 10kor befészkeltem magam a kis szoba tévéje elé, fülhallgatóval a fülemen feküdtem szét a seggemet a kényelmetlen padlón. És figyeltem az eseményeket.
Szakácsi hangja megagiga szuperior néköm, kissé Lucius után érzetem volt, de azért másképpen bánt a hanglejtésekkel a drága.
Hol volt akkor még a Háuz mánia??! :D
Én azért kezdtem el nézni a sorit, mert Hugh Laurie alias Mr Palmer a címszereplő benne. És életem egyik legjobb döntése volt. Tény itt még valóban tapogatózás van, és utána alakultak ki igazából a karakterek.
Anyám is csatlakozott a sorozathoz, mert mondtam neki, nem állok szóba vele, ha nem ad egy esélyt neki, utána vigyorogva hívott. Mekkora pokróc ez a pasi, de jó. Mondtam neki, és ez még csak a kezdet anyukám. ;)))
Csatlakozom...nekem fura élmény volt megnézni a Pilotot, úgy, hogy amúgy már a harmadik évad közepénél járok... Valahogy olyan fapados volt ez a rész, nem is tudom, csak döcögött. Még jó, hogy azért hamarosan beindul :-) Csésze :-) Rájöttem, hogy miért csak a második évadban tetszett meg: mert az elsőben nagyon gáz!!!! Ez a haj! Szörnyű!!! És még az is nagyon fura volt, hogy Hugh mennyit öregedett 3 év alatt! :-o Vagy csak nekem tűnt úgy, hogy jóval kevesebb az ősz hajszála? (Esetleg tényleg a szűrő az oka? Nekem fel se tűnt :-S)
tök érdekes, írtam is Neked a levélben, h nekem olyan furi volt még ez az első rész a House-ból...
Kamera kritikán alulian gáz volt, Csésze meg nyomi, Foreman volt egyedül olyan, mint amúgy- House meg messze nem vót olyan bunker; Wilson soványabb volt, de hasonlóan lovely, Cuddy meg... hát ő is jó volt végülis :-D
Csak olyan... furi volt mégis- meg magyarul ÁÁÁ. Szakácsi zseniális zsinkronhang Hugh-nak, de azokat a nüasznyi hanglejtéseit nem tudja visszaadni; de amúgy persze ezt csak azért írom, mert angolul nézem én is nagyrészt, és már nagyon megszoktam Hugh játékát a hangjával. Hát akkor még Te, Candy, mennyire megszokhattad :-))
Azt el is felejtettem, hogy Wilson azt hazudta försztájm, hogy a rokona a férges csaj, hogy Ház foglalkozzon vele...:DD
Felejtsd el a galandférgeket béb, asszociálj szép dolgokra tudod, lepkék és egyszarvúk, nagymasnis kislányok, virágzó kertecskék, riói karnevál, Adrien Brody, menyasszonyi ruhácska....these are a few of my favourite things... :-)
Ma megnéztem én is a Pilotot (először magyarul, hurrá!!!!), és mi volt, benne: galandféreg! :-DDDD
Na jó, a rész egyébként nagyon jó, sőt szerintem az egyik legjobb pilot, amit valaha láttam. Az örökös első hely ebben a kategóriában valószínűleg a Losté marad, de a House akkor a 2., a Jóbarátok meg a harmadik. Ami azt illeti, nem sok igazán jó pilotot láttam még, és az igazán jón én most azt értem, ami már egyértelműen meghatározza a sorozat hangulatát, betájolja a karaktereket, és ugyanúgy élvezem, mint bármely későbbi részt, magyarul nem lóg ki. (mint pl. a Szex és NY-é, az borzalmas)
Persze néhány stiláris elemet elhagytak, pl. ez a sárga szűrő nagyon jó hogy lekerült, mert iszonyat. Egy olyan sorozatnál, ahol a legfontosabb szereplőknek álomszép KÉK szemük van, legyen már kékes az alaptónus, ahogy lett is.
És elhagyták azt a szálat is, hogy House nem találkozik a betegekkel, de amúgy minden és mindenki a helyén volt, a klinika, a diagnosztika, a beszólások, a szereplők, minden, Wilson pl. semmit nem módosult, Camera ugyanolyan irritáló, Csészének már most volt epifániája, imádom, és Foreman is pont olyan, amilyen később. Úgy érzem, Cuddyt alapvetően "bossy"-sabbra szánták, ezért a szemüveg is (ami röhejes, jó, hogy megszabadultak tőle), szerintem a kémiájukat látva dolgoztak ki egy olyan vonalat, hogy legyen a főnöknő szexi és flörtöljenek sokat, és milyen jól tették! De a stílusa, szövege neki is a helyén volt.
És meg kell jegyeznem, hogy nagyon jó a fordítás, összesen 2 dolog nem jött át az eredeti szövegből, és ez azért nagyon jó arány. Valamint baromi jók a magyar szövegei House-nak, szerintem tökéletesen eltalálták a stílusát, én imádom azt, hogy a magyarban néha kifejezetten szleng dumákat adtak a szájába. Meg a szinkron is rulez továbbra is.
Bocsi az Offért! Csak hát Fredné barátnőmet nem hagyhatom kielégíthetetlenül, mert még kinyírja az összes körülötte lévő dögöket állatokat.
Blooming jól célzott rá, ha nem csókolozunk egy házi kedvenccel sem, és folyamatos orvosi kezelés alatt tartjuk, avagy nem alszunk vele egy ágyban ( így a seggéből nem mászik ki a kukuc stb ). És KÉZMOSÁS!!!
Nem érezte, nem érezhette, mert ezek betokosodtak ottan.
az utolsó mondatot úgy értette, hogy nem szabad nyalakodni se macskával (bööööahhh!, se kutyával, semmilyen állattal, mert azokból megy bele az emberbe ilyen féreg. Egyszerűen undojító szerintem is.
mi tanultuk (esettanulmány) egy ffi csak evett, és evett, de nem hízott, sőt vészesen fogyott. A hasa azonban felpuffadt volt. Végül felnyitották, és egy hatalmas galandféreg volt benne, ami minden tápanyagot elszívott a gazdatestből. :S
Ésszel kell az állatot szeretni, nem ész nélkül. És akkor nem vándorol beléd egy ilyen dög sem.
Betegség-szál: én is ugyanígy voltam, de kajakra, mint Candy, hogy az első részt nem bírtam végignézni... látom, Fredné-nél is befigyel a szokásos hipochondria...:D De ezen túl köll esni, eleinte én is mindenféle nyavalyát képzeltem magamnak, de aztán a betegség-szál tényleg nem lényeg, hanem House, Wilson, Cuddy, Csésze...
Szerintem nézd továbbra is, Fredné, csak kár, hogy eddig nem nézted, mert baromi jó részekről maradtál le.
Mi lesz a következőben, amitől ennyire kiakadtál, Candy?! :O