Elöször is a mocskos Fehérvárazást nehezen tűrőm. (Ez persze szubjektív.)
Másodszor, Phillips nem azért jött el tőletek Fehérvárra, mert nálunk van pénz, hanem azért, mert nálatok nincs.
Harmadszor, ha olyan szerződést kötök, hogy egy előnyösebb ajánlat esetén a játékosomat elvihetik, akkor nem háborodok fel azon, ha el is viszik. (Ez persze nem a szurkolókra vonatkozik)
A kaposvári szurkolókat sajnálom, nem lehet kellemes érzés, mi is éreztünk hasonlót Banksnél. A vezetőket viszont egyáltalán nem.
Miért is írtam volna baromságot??? Azért mert csak a kosárlabdában lehet ezt mostanság megtenni hogy ide oda szerződök akár hétről hétre, minden meccsen ki lehet állni más és más légióssal, játékosokkal mondván nem vált be a másik itt egy új! Nézd csak meg idén mennyi légiós volt a bajnokságban aztán vagy eltűtek vagy másik csapatnál van mint ahol kezdte! Na Sullivenhez vissza kanyarodva, nem tehet róla!! Hogy miért? Én is aláírnék máshová ha több pénzt ( és itt szerintem nem 10-20 ezer forintról van szó) ígérnek és jobb lehetőségem lenne bajnokságot nyerni! Sajna manapság a pénz az úr!!!!! Jó lehet hogy én maradnék Kaposváron ( mivel kaposvári vagyok )! De ő egy játékos és játékosként ott jobban jár(hat) ( de nem fog :-) ) Tény és való én sem örülök annak hogy eligazolt (és hogy így tette)! Biztos sokan lesznek majd akik "köpködni" fogják a meccsen mint most a Simit! Ez van! Na meg felkellett kavarni itt a fórumon az állóvizet mivel rég óta nem beszéltünk semmi lényegesről! :-) Ki jön Sulivan helyett??????? Valakinek ötlete???
Mocskos Fehérvár!!! Miért nem tudják elviselni ha egy másik csapatban jobb játékos van mint náluk, (Kestutist is elvitték)! Mivel van pénzük ezért azt hiszik bármit megtehetnek (sajnos)!! Sullivent sajnálom, nem tehet róla! Sajna ő és Hendlein az a két játékos akikre lehetett volna építeni a jövőben! Sajnos így semmi esélyünk semmire! Tudom ez pesszimista felfogás, de ez a tény! Azt sem értem miért kötünk ilyen szerződéseket hogy jobb ajánlat esetén elmenjen a játékos! A magyar kosársport nem is érdemel szót, mindenki igazolhat össze vissza amikor csak kedve van! Remélem nem lesz bajnok a Fehérvár!!!! Mindíg is gyűlöltem öket, de ez után még jobban!
Álltólag (én is csak az mnk-n olvastam Mihályitól) valami adóigazolást nem adtunk le, ezért vontak le egy pontot. A tények kedvéért ugye a korábbi pontlevonások nincsenek, még mielőtt vészharangokat kongatnánk :-) Persze ez az egy is elég... mondjuk érdekes, hogy hogy ránxálltak, persze biztos csak mi követünk el hasonló adminisztrációs hibákat az NBI-ben, ejnye-bejnye.
Ha ezek a levonások valósak, s fellebezhetetlenek, akkor lassan aKpaosvár elbúcsúzhat a legjobb 8-tól. Persze gondolom még lesz egy-pár felvonás ebből a mókából...
Egy kis érdekesség: Roncának 18 pont kell az 500. pontjához a KKK színeiben tétmeccsen; Szikónak pedig 17 az 1500-hoz. Ennyit is várok tőlük szombaton :-)