Keresés

Részletes keresés

tusek80 Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7723

Megmondták, nagyon rossz már a térde, nem bírja a terhelést

handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -3 0 7722

Pl téged, mint segédmunkást? 

Előzmény: Aldren (7721)
Aldren Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7721

Azért kell elmennie, mert sokan voltak, nyilván hozni kéne plusz egy játékost, hogy megint sokan legyenek.

Előzmény: handballplanet (7720)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7720

Talán így már most lehetett volna a spanyolt... 

Gaga84! Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7719

Gondolom megy a bányászba juhász helyére.

Előzmény: zobi01 (7718)
zobi01 Creative Commons License 2022.07.31 0 1 7718

Most lett hivatalos, hogy Lékai közös megegyezéssel távozik.

handballplanet Creative Commons License 2022.07.30 0 0 7717

Előzmény: Bembi86 (7714)
Sinnerman17 Creative Commons License 2022.07.29 0 0 7716

Juhász Ádám nagyon jónak tűnő döntést hozott a jövőjével kapcsolatban. Érdemes lesz radaron tartani. 

Thor. Creative Commons License 2022.07.29 -2 3 7715

Az elmúlt 10 évben vannak eredmények! Nem is akár milyen. 2019-ben Kielcében a félidőben ugrattuk egymást néhány lengyel szurkolóval a 2016-os események miatt, amire az volt a válaszuk, hogy oké-oké ott óriási szerencséjük volt, de mi meg minden éven ott vagyunk... 
Másik; ha az elmúlt 5 év eredményeit nézzük, akkor szerintem a lehetőségek, felállított elvárások tekintetében nem értünk el semmit. Szenvedve megnyert, de inkább elbukott bajnoki címek, magyar kupák, BL leszereplések. Az egyetlen szerintem értékelhető, és felmutatható eredmény, ami szintén nagyon kétélű. Az a 2019 májusában elbukott BL döntő, ahol amúgy abszolút favoritként kezdtük a mérkőzést, aztán végül egy másodpercig nem volt reális esélyünk. 

Előzmény: Bembi86 (7714)
Bembi86 Creative Commons License 2022.07.28 -9 5 7714

amit számonkérsz, az szerintem egy olyan dolog, ami senkinek nincs a világon: a jövőbe látás képessége.

ki tudta, hogy a Vardar vonal nem válik be?

ki tudta, hogy az Eklemovics+Vranjes duó nem válik be?

ki gondolta, hogy 2014 óta nem nyert BL-t a PSG?

senki.

ha Davissal BL-t nyerünk, ilyen kommentek meg sem születnek.

ha Vranjessel BL-t nyerünk, fel sem merült volna ilyen komment.

egy dolog szerintem tiszta mindenkinek, és Péter kommentje is ennek szólt: 2012-re ez a fajta klubmodell, amit 30 évig építettek, elérte a határait. akkor is, és most is igaz : Magyarországon piaci alapon nem lehet európai szinten versenyképes klubot építeni. egész egyszerűen ez egy 9.5 milliós ország, nem Németország, Franciaország, Lengyelország, vagy a dúsgazdag Katalónia.

választani kellett - választottunk.

nem nyertünk BL-t? nem. volt egy meccs, ami az 1 millióból 1. azt buktuk el. 

hány csapat álmodik a Kölnbe való eljutásról. nekünk az nagyjából mindenkinél többször sikerült.

nem szimpi a vezetés? mindenki szíve joga, mondjuk Kálomistát én sem mutogatnám sehol. de én azt látom, hogy megtesznek mindent a klubért.

nem kéne Lacinak 3 pozi? valószínűleg. de ahogy földbeállította a klubot Davissal karöltve, annyira keményen dolgozott és dolgozik most, hogy visszahozza a saját és a klub renoméját. van pénz mögötte? van, biztosan nem kevés. de Párizsban, Kielben, Kielcében is legalább ennyi van, még pl Fabregas idejön, Descat idejön, Valipali idejön.

lehetne jobb a keret a kövi évre? egy hiányposzt van, a balkezeseket vadássza fél Európa.

de erre nincs ráhatásunk perpill. szólhat minden komment erről, de minek? mindenki tisztában van a mai Magyarországgal. 

azt nem értem, hogy mit vársz? van igazság abban, amit írsz, de akkor most néhány rossz döntés és eseménydúsabb szezon miatt el kellene zavarni mindenkit, amerre lát?

az eredmények minősítenek, nem vitatom, de nincsenek az elmúlt 10 évből eredményeink?

Előzmény: handballplanet (7697)
Csehov doktor Creative Commons License 2022.07.27 0 1 7713

Az idegek megnyugtatása végett: a Barca csak aug. 9-én kezd... :)

Előzmény: Gozo (7711)
birka_zoli Creative Commons License 2022.07.27 0 0 7712

Jogos, nyár van, a gondolkodás is szabin van!

Előzmény: Gozo (7711)
Gozo Creative Commons License 2022.07.27 0 4 7711

Akkor hogy Te is megértsd.

A Szeged június 11-én játszotta az utolsó meccsét, a Veszprém június 19-én. Ez nyolc nap különbség partizás nélkül.

Szeged 07.25-én kezdte a felkészülést, a Veszprém meg 29-én kezdi. Ez meg négy nap különbség.

Előzmény: Szucsi0110 (7710)
Szucsi0110 Creative Commons License 2022.07.27 -2 0 7710

Azért partizást már nem számoljuk munkának, ha lehet. 
Ja, egyébként július 27 napja tart. Ja, egyébként lesznek új játékosok is. 

Előzmény: FT61 (7709)
FT61 Creative Commons License 2022.07.27 0 0 7709

Nem okoskodva... Egy fontos szempont!

Mi 06.20-án még a csarnok előtti "összejövetelen" zártuk  a szezont, míg a Szeged 11-én, a döntővel befejezte az idényt....

Csak gondolom ez is szempont volt a kezdés dátumának kitalálásában!

Szép napot Mindenkinek!

Előzmény: birka_zoli (7708)
birka_zoli Creative Commons License 2022.07.27 0 0 7708

Az új erőnléti edző nagyon tudhat vmit, mert mi kezdünk legkésőbb, semmi hegyilevegős keménykedés, csak egy kis Telki, aztán már jönnek is a mecsek. Tényleg, lesz pár új arc, de nem kapkodják el a felkészülést, összeszokást, remélem bejön és nem kell majd azzal kezdeni, hogy nem volt elég idő... 

Psenior Creative Commons License 2022.07.27 0 2 7707

Bővebben?

Előzmény: Szittya Fergeteg (7706)
Szittya Fergeteg Creative Commons License 2022.07.27 0 0 7706

Rosta Miklós.

Thor. Creative Commons License 2022.07.27 0 1 7705

https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-orosz-es-feherorosz-csapatok-is-indulhatnak-a-seha-ligaban-2905259

Könnyedén el  tudnám fogadni, hogy ha ezek után mi kilépnénk.

Off: sikerkovács szemöldök 24-ig hosszabbított Szögeden.

Zso_Re Creative Commons License 2022.07.27 0 0 7704

Omarnál a sérülésen túl azért van más tényező is.

Ha eljön a "keresztbe futkározok, de semmilyen körülmények között nem lövök kapura" időszak..

Gondolatkísérletnek érdekes Kiró vagy a vezetőségben lévő balkezes ;)

Előzmény: Psenior (7703)
Psenior Creative Commons License 2022.07.27 0 1 7703

Esetleg izgalmas lehetne (és valószínűleg a trendekbe is illeszkedne), ha Omar pihentetésekor 7 a 6 ellen tolnánk. Az jobb kezes jobbátlövővel kitűnően tudna működni. Akár Lauge akár Liget képes megoldani szerintem. Ebben az lenne a lehnagyobb poén, hogy csak a kapus visszacseréjét kellene halálos precízséggel megoldani, egyébként atom védelmet lehetne pályán tartani támadásban is. Elisson, Elderaa, Nenadic, Blagó, Pechmalbec, Lauge, Vailiupov lehetne fent pl és itt csak Elisson vagy Vailupau cserél a kapussal.

Az igazi baj akkor lesz ha Yahia megsérül...

handballplanet Creative Commons License 2022.07.26 0 0 7702

P senior, tudod mi zavar, hogy a bajnoki cím é az f4 a cél, pedig ez így.... 

Vagy tudnak valamit, amit mi nem.... még. 

Előzmény: Psenior (7700)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.07.26 0 2 7701

Sajnos Ilicből nem lesz egy top lövő egy középszerű magyar csapat szintjéig esetleg fel tudja majd küzdeni magát de ennyi több a fiúba nincs .Én azon kívűl ,hogy néha-néha el tud sülni a keze nem látok benne többet .A tűzet  se érzem benne ami még Lukácsban megtalálható inkább .Igazából ez egy ön ámítás ami most folyik Ilic körül főleg annak tudatába ,hogy jövőre jön Sandell el kellett volna már idén végeztével engedni a fiút és arra az egy évre mondjuk egy Lazarovot meggyőzni ,hogy jöjjön vissza rövidke évig boldogíts minket megint .Nem tudom Laciék ezt ,hogy rakták össze de írtó lukasak leszünk ott főleg ha a Yahia megint ilyen hullámzó lesz. Mondjuk  fehér oroszt is néha ott lehet játszatni de azért ő sem az a szint ott ami egy top csapatnak szüksége lenne .Nem tudom pontot tettek -e már Laciék erre a kérdésre de szerintem erre a posztra azért legalább  talonba kell tenni valakit akit elő lehet szedni ha nagy a gond...

Előzmény: Psenior (7700)
Psenior Creative Commons License 2022.07.26 0 0 7700
Ilics világversenyen mutatott teljesítménye elég ijesztő volt a jövő szezon szempontjából. Ez a poszt lesz az achilles sarka a csapatnak és ez tėnyleg elég durva hiba így. Nem tudom megpróbálták-e Sandell kivásárlásával korrigálni.
Kiro lehet, hogy még most is tudna segíteni :)
Előzmény: handballplanet (7698)
lincoln osiris Creative Commons License 2022.07.26 0 0 7699

A minap Füredről instázott, ha ez jelent bármit is.

Előzmény: Gozo (7686)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.26 -1 1 7698

Még annyit, hogy most jónak tartom az irányt, védekezni tudó, jó játékosokat hoztak, de a nehezen magyarázható, hogy nem tudtak 1 évre jobblökőt hozni. 

Ez abszolut versenyhátrány, látva a többi riválist. 

Na mindegy, beszélek Kiróval. :) :

handballplanet Creative Commons License 2022.07.26 0 1 7697

Sajnos mint írtam, hogy Péter tett egy olyan nyilatkozott, hogy a klub elérkezett a telsasítősége határához, így válaszút jött, vagy több pénz, vagy marad az 1.9 millió euró, amiből azért szakszerűen bántak.

Akárhogy is de Perezek, Lazarovok, Sterbikek, Dzombák, Pericsek játszottak itt.

Szerintem a válaszút abból állt, hogy megcélozzák reálisan a legmagasabb célokat is.

Ami azért a 7 bl F4 el sikerült is.

Nyerni nem sikerült, de folyamatos élvonal volt, van.

Az, hogy ez megérte ez, hogy milyen emberek kerültek a klub közelébe, mindenki döntse el maga.

Valaki írta, hogy előtte azért voltal tartozások.

Lehet ezen csodálkozni.

Kb 2 milló euróért ilyen játékosok játszottak itt, ami Szegeden vágyálom volt csak.

Most meg 40 fős kókler bandát is összehoztak Eklemovicsék....

Most a Skjerni dolgot nem is írom.

Még egyszer Senior ne haragudj, nem volt szép tőlem. 

Sinnerman17 Creative Commons License 2022.07.24 0 1 7696

Sajnos a klub egészét érintő kérdésekből kihagyhatatlan a politikai vetület, pártszimpátiától függetlenül. Sokat nem tehetünk ez ellen, legfeljebb azt, hogy az érveket is tartalmazó hozzászólásokra érvekkel próbálunk válaszolni, ha nem is értünk vele egyet. 

Előzmény: Szucsi0110 (7695)
Szucsi0110 Creative Commons License 2022.07.24 0 0 7695

Nagyon örülök, hogy ilyen intelligens módon sikerült ezt elintézni. 
Mindkettőtökre nagy szükség van itt. Mindannyian ugyanannak a csapatnak 

szurkolunk, mindannyiunk a győzelmeket és a

sikereket akarja megélni a csapat

szurkolójaként. Egy dolog miatt haragszom, az pedig, hogy egy ilyen nagyszerű közösséget is megoszt a politika. Ezért utálom ami most a klub körül és belül van. 

Előzmény: Psenior (7694)
Psenior Creative Commons License 2022.07.23 0 3 7694
Nem számítottam ezekre a reakciókra és hihetetlenül jól esik! Ilyen normális kis közösséget hiba lenne elengedni, fogok írni és olasni mikor van mit. Mégegyszer köszönöm!

Handballplanet! A bocsánatkérést természetesen elfogadom! Fátylat rá és maradj, így is kevesen vagyunk. Talán mindannyian tanultunk belőle és jobbá tettük a fórumot ezáltal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!