Aha! Odáig stimmel, ő Fi-Fi kutyánk. Csak én a betűt zölddel írtam, a hátterem meg fehér, itt meg fekete a betű, meg fura szürke a háttér :( Valami paranormális tevékenység :))
Nekem a labak kozott kikukkanto kutyi nagyon bejon, mert halas dolog "keretezni" a fo motivumot a kepen. De az akcios kepek is jok, mozgalmasak. Megyek megint megnezem... :)
Már nekem is van honlapom , www.gportal.hu/tinat és fent van a saját kutyim is meg sok-sok szép uszi más lapokról ..stb ha vki szeretné a kutyiját feltenni akkor egyenlőre még csak úgy lehet ha elkülditek emailba a képeket meg az albumcímet én meg felteszem.
készülget a honlapom,a címe www.solyatomi.uw.hu lesz,de még csak a kezdölap van kész,plusz pár kép,mert nem akarja egyenlöre normálisan feltölteni.Majd nézd meg!
És nagyon jók lettek a képek!!!!!!!Öröm volt nézni!
Szia Kalema! Megnéztem az oldalad, nagyon jól sikerült, gratulálok! A mérettáblázat már segítséget is nyújtott! Én is először megengedtem Poginak az ágyban fekvést, mert olyan ari volt: Na azóta nem lehet onnan kirobbantani! :))
És külön öröm számomra, hogy a Galériádban a mi képünk is szerepelt! Köszönjük!
Hát... féltem, hogy egy kép sem fog sikerülni, de szerencsére a sok-sok fotóból akadt néhány használható... Mindenesetre az látszik, hogy nagyon egyoldalúan csak a jumpingra fordítottam figyelmet... :)))
Ráadásul ez a vélemény, miszerint Pogi egy törpeuszi teljesen alátámasztott.
Ugyanis legnagyobb meglepetésemre a honlapomon található mérettáblázat március 1-től hivatalossá vált (szóval már nem csak kósza adatokat tartalmaz)...