Mocskos Fehérvár!!! Miért nem tudják elviselni ha egy másik csapatban jobb játékos van mint náluk, (Kestutist is elvitték)! Mivel van pénzük ezért azt hiszik bármit megtehetnek (sajnos)!! Sullivent sajnálom, nem tehet róla! Sajna ő és Hendlein az a két játékos akikre lehetett volna építeni a jövőben! Sajnos így semmi esélyünk semmire! Tudom ez pesszimista felfogás, de ez a tény! Azt sem értem miért kötünk ilyen szerződéseket hogy jobb ajánlat esetén elmenjen a játékos! A magyar kosársport nem is érdemel szót, mindenki igazolhat össze vissza amikor csak kedve van! Remélem nem lesz bajnok a Fehérvár!!!! Mindíg is gyűlöltem öket, de ez után még jobban!
Álltólag (én is csak az mnk-n olvastam Mihályitól) valami adóigazolást nem adtunk le, ezért vontak le egy pontot. A tények kedvéért ugye a korábbi pontlevonások nincsenek, még mielőtt vészharangokat kongatnánk :-) Persze ez az egy is elég... mondjuk érdekes, hogy hogy ránxálltak, persze biztos csak mi követünk el hasonló adminisztrációs hibákat az NBI-ben, ejnye-bejnye.
Ha ezek a levonások valósak, s fellebezhetetlenek, akkor lassan aKpaosvár elbúcsúzhat a legjobb 8-tól. Persze gondolom még lesz egy-pár felvonás ebből a mókából...
Egy kis érdekesség: Roncának 18 pont kell az 500. pontjához a KKK színeiben tétmeccsen; Szikónak pedig 17 az 1500-hoz. Ennyit is várok tőlük szombaton :-)
Tényleg rég voltál... Akkor nem is hallottad az új rendszert? Aki 1 hónapnál régebb óta volt meccsen, az köteles minden b-közepesnek egy sört fizetnie meccs előtt/alatt/után - ez már részletkérdés!
Ez jól hangzik, hogy a régirk közül jönnek szurkolni. Kíváncsi vagyok ki jön el. És remélem nagyot ámulnak a pécsi "fanatikusok", akik ráadásul nem is lesznek ott teljes létszámban.
Másodszor ennyire nem lehetsz tájékozatlan! A megyebajnokságban 14.30kor még soha nem kezdődött meccs és nem is fog. És ezen a szombaton meg egyáltalán nem lesz forduló! Úgyhogy hangolhatsz az esti meccsre. Majd jövő szombaton gyere 12.30ra a Táncsicsba!
Szombaton állat nagy szurkolást kell csinálni, mert szüksége van rá a csapatnak, meg már én is régen voltam meccsen. Ez a vizsgaszar vagy mi az isten miatt teljesen divat lettem az elmúlt 2 hónapban!
Tudom, hogy nyertetek! Olvastam az újságban, gratulálok hozzá! És azt is tudom, hogy most hétvégén is volt meccs, amit szoros küzdelemben, "pár" ponttal buktatok csak. :) Szombaton viszont már MEGYEK Taurina-meccsre is (14h30 Táncsics,igaz?), utána meg irány a csarnokba, és akkorát szurkolunk, mint na.