Orbán Viktor kitért Izrael esetleges EU-tagságára is. Mint mondta, az EU-ban uralkodó bővítés-ellenes hozzáállással szemben támogatni fogja az ország felvételét, ha a kérdés aktuálissá válna...(2011. február 14) -- Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter Budapesten /2011. október 25. (5772 Tisri 27)/: Izraelnek mindenképpen az Európai Unió teljes jogú tagjává kell válnia. Időhatárokat nem kívánt megnevezni...
Nem tudok róla, hogy létezne olyan Palesztina nevű ország, amelyet az ENSZ elismert volna,
Na ezért robbantgatnak , ezért nincs béke ott sok, sok éve , és nem is lesz mindaddig amíg saját országuk nem lesz. Ha utána is robbantgatnak akkor lehet majd terroristáknak nevezni őket.
Bajor, tót, horvát. A középsővel nem dicsekednék "nagymagyar" körökben. Aztán tudod-e, hogy az ún. európai népek ősei sem mindig itt éltek, valamikor ők is úgy költöztek be, nagyon régen? Nekem nem is kell shalom-ot köszönnöd, nem vagyok zsidó. Tudom, hihetetlen, mert igaz magyar ember utálja a zsidókat, ugyebár.
Pedig mondhatnád akár azt is hogy shalom haver, és akkor is ízig-vérig európai lennél. De ez bonyi neked. Nem a származástól, hanem a gondolkodásmódtól európai valaki.
Nem mondod. Amerika is a másé volt, mielőtt Egyesült Államok lett. Egyáltalán Amerika minden országát a máséból teremtették meg. Franciaország a galloké volt, amíg a rómaiak majd a frankok megjöttek. Tovább is van mondjam még?:)))))))
Nem tudok róla, hogy létezne olyan Palesztina nevű ország, amelyet az ENSZ elismert volna, így Arafat sajnos nem teremthetett országot, hiszen közben elhúnyt, a FATAH vagyonát azóta is keresik a családján.
Abban az értelemben igen, hogy a magyarok nyilairól volt szó.
Meséjjé még az óseimről. Nagyon izgalmas, neveket is tucc? Mert én erről az angliai vonalról nem tudtam. Az hogy a családod túlélte a tatárjárást valami érdem? Ettől te különb vagy nálam? Valahol az én őseim is túléltek, különben nem lennék itt. Jellegzetes lúzer szokás más emberek érdemeivel páváskodni. Már Mikszáth is kifigurázta az efféle embereket.
Ja, hiszen azt is tudjuk, hogy a világ összes vezető bankára zsidó, mégha nem is vallásos, és ezért úgy igazságos, hogy a zsidók en block, gyerekeket és a bankszakmával nem is foglalkozókat is ideértve, bűnhődjenek. Persze, a vezető bankárok megkapják a lehetőséget, hogy busás összegért cserébe elmeneküljenek.
Ben Gurion egy országot teremtett. A vén trotty peidg elveszített egy országot, miatta, és politikai elitje miatt pedig a lakosság egytizede, a nemzeti vagyon negyven százaléka pusztult el. Valóban tanulságos összehasonlítás.