Keresés

Részletes keresés

nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 711

Terror a katolikusok ellen!

Hát érdemes a kommenteket olvasgatni.

nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 710

Látom rugalmasan el tudsz szakadni a rögzült sémáktól. :))

Előzmény: Törölt nick (709)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.17 0 0 709

Azért nem akarok belemélyedni a vitába, mert én egyáltalán nem csalódtam, kb ezt is vártam ami most van, és azért szurkoltam az előző garnitúrának, hogy kitölthesse az idejét és ez a kor minél később következzen be.

Eljött és ez is ki fogja tölteni az idejét, akkor is ha én nem nekik szurkolok, van nélkülem is aki megteszi, legyen .

De amiket annak idején nyilatkoztak, hogy el kell viselni a szólásszabadság nevében a tojás és kődobálást , a köpködést, fütyülést, skandálást ahhoz képest nyafkának tartom őket, hogy most besértődgetnek.

De ez sem lep meg. Kb így viselkedik 1 OVis. Egy dedós.

Előzmény: nemezis 2 (708)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 708
  • OVisok akarják megmutatni, hogy mi legyen.

Valóban. Ezért választották meg őket.

• És sokan vannak akik soha életükben nem nőnek fel sajnos.
  • 

Ez kétségtelen, de nem oldalfüggő

• Azt hiszik, hogy a rugdosás a rendteremtés egyetlen eszköze.

Javaslom a topicnyitó elolvasását...

Előzmény: Törölt nick (707)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.17 0 0 707

Sajnos igen van. OVisok akarják megmutatni, hogy mi legyen.

És sokan vannak akik soha életükben nem nőnek fel sajnos.

Azt hiszik, hogy a rugdosás a rendteremtés egyetlen eszköze.

Előzmény: nemezis 2 (704)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 706

Rendkívül szines, és elfogadó.....

Előzmény: PoliBili (705)
PoliBili Creative Commons License 2011.04.17 0 0 705

Na, egy jó szám. :)))

Előzmény: Törölt nick (697)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 704

Nem lehet, hogy némi kis zavar van a minta és az erkölcsi normák vonatkozásában????

Előzmény: Törölt nick (703)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.17 0 0 703

OVisnak nem lehet erkölcsöt  mutatni, vagyis példaadást, hogy mi különbek vagyunk azért nem rugdosunk, köpködünk téged , ha te cirkuszt csinálsz pl a boltban valamiért.

Annak igenis le kell menni a szintjére, és drámaian bemutatni a következményeket.

A példamutatás mint erény inkább a kamaszoknál mérvadó. De az OVis csapat nem tart még ott, nőnie kell még hozzá.

Előzmény: G.B.Bejja (700)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 702

Ha már indulat.

Most hallottam, hogy a Kassai téri templomnál találtak egy  valami gránátot. (az egész le van zárva) Nem építkezés, gondosan elhelyezték a temlom hátsó bejáratához......

ZSOTYESZ Creative Commons License 2011.04.17 0 0 701

Azt írta a Népszava, hogy a rendvédelmisek érintették a Báthory utcát és a Charta tűntetők megtapsolták őket, ők meg hangosan kiabálták, hogy "fegyverbe". Nagyon nagy hagulata van az egésznek.

A chartások a goj motorosokat is megtapsolták?

Régebben mintha nem lettek volna ilyen nagy barátságban.. :DDD

Előzmény: orcapofa (664)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.17 0 0 700

á, te meg ne bomolj! A baloldal ne legyen akkora bunkó, m a jobb, h elmegy a másik gyűlésére, aztán síppal, dobbal, tojással próbálja a másik ünnepségét tönkretenni, meg gyűlölködve skandál.

IGEN ! IGEN ! IGEN !

Az az első ismérve, hogy ÉN/MI különbek vagyunk, hogy nem süllyedünk ide..:(

Előzmény: ladasamara (698)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.17 0 0 699

dögöljön meg orbán viktor!! na mehetsz sírni, írjatok róla egy cikket az MNO-ban, meg hozzátok le a hírtvben, hogy gyurcsány hívei orbán halálát akarják. sírjatok. szánalom!

NEM ! NEM ! NEM !

ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 698

á, te meg ne bomolj! A baloldal ne legyen akkora bunkó, m a jobb, h elmegy a másik gyűlésére, aztán síppal, dobbal, tojással próbálja a másik ünnepségét tönkretenni, meg gyűlölködve skandál.

ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 696

Meg talán nem kellene rendszeresen a mellüket verni féltéglával, nekünk 2/3-unk van.

Előzmény: ladasamara (695)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 695

Ha az alkotmánybíróságnak -amelyhez ellenzékként rendszeresen szaladgált a Fidesz, majd az első, számukra nem kedvező döntés után a szárnyát szegik, ami nem is túl elegáns részükről-, az eredeti jogait visszaadták volna. Ez talán megteremtette volna az alkalmat, h egyáltalán leüljenek.

Előzmény: nemezis 2 (693)
padaricsom Creative Commons License 2011.04.17 0 0 694

Gyakorlatilag megkapta mégegyszer Szili amit megérdemel, másodsorban meg bemutatta a kormány ill. a fidesz: senkivel sem hajlandó együttműködni, még a szélesebb körű fidesszel sem, csak szűk körben hajlandó a vezérrel az élen akármit is csinálni, de ott az idol szava a döntő.

Előzmény: ladasamara (692)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 693
  • el tudtam volna képzelni, h az alkotmány elkészítése kiváló alkalom lett volna, h vmennyire egüttműkdjenek.

Alkalomnak valóban. Annál is inkább, mert saját alkotmányuk is igen hasonló, bár olykor szogorúbb szabályozásokat tartalmazott.

Te láttál együttműködési szándékot?

Szili kapcsán egyetértek.

Előzmény: ladasamara (692)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 692

Akkor sajnos minden marad a régiben. Pl. el tudtam volna képzelni, h az alkotmány elkészítése kiváló alkalom lett volna, h vmennyire egüttműkdjenek. Még Szili is, aki eleve igyekezett tenni vmit, de a kormány még felé sem tett egyetlen gesztust se.

Előzmény: nemezis 2 (690)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 690

689

Előzmény: ladasamara (688)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 689

Pontosan azért kérdeztem.

Szerintem ugyanis kizárólag egyéni felelősséggel és indulatkezeléssel lehet változtatni.

Vagyis, mindenki önmagáért felel. Itt is és másutt is.

Előzmény: padaricsom (687)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 688

Nézd, ha itt tud tenni vki vmit az a hatalom. A kormány tagjainak, a frakciójának kellene meggondoltabbnak lenniük, és nem kellene a saját híveiket tüzelni, utána meg álszentnek lenni. Az ellenzék sokkal több, megosztottabb, kevésbé ellenőrízhető. Ki tudja őket kordában tartani?

Előzmény: nemezis 2 (683)
padaricsom Creative Commons License 2011.04.17 0 0 687

Köszönöm jól, de ez hogy kerül ide, ez nem személyeskedési fórum.

Talán ha tieddel foglakoznál, vagy a topiktémával!

Előzmény: nemezis 2 (684)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 686

Csak így működne.

Előzmény: Lois Chasse (685)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.04.17 0 0 685

A másik is. Így jó?

Előzmény: nemezis 2 (683)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 684

No, és hogyan állsz saját indulataiddal??

Előzmény: padaricsom (679)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 683

Számomra ebből az jön át, hogy fejezze be a MÁSIK.

Valahogy így gondolod igaz?

Előzmény: Törölt nick (681)
orcapofa Creative Commons License 2011.04.17 0 0 682

"Két ilyen fordulópont volt, mind a kettőt mi csináltuk. Ezt is mi csináltuk, meg a köteles akciót is. (.) Kövér mondja, amit mond. Többször mondja, meg is jelenik a sajtóban. Semmi nincs belőle. Elsikkad, egy hír a sok közül. (.) Úgy tűnik, hogy elveszítjük a választást. Összehívok magamhoz öt embert. (.) Klára meg én, és jön Gál Zoli meg még két ember (.). És azon a pénteken, ott nálunk, úgy döntünk, hogy ezt a kötélügyet meg kell csinálni. (.) És akkor elindul mindenkinek az agya, még ott éjszaka megszületnek a sztoriboardok, hogy hogyan kell ehhez reklámfilmet készíteni, milyen rádióklip lehet ebből, hogyan nyikorog a kötél, szóval hogyan lehet ezt megcsinálni. (.) és kérünk engedélyt arra, hogy ezt a köteles dolgot elindítsuk. Ezt még meg kell próbálni, ennek még lehet hatása. És összerakjuk. Kitaláljuk Szili Kati szerepét. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az sms-kampányt, amelynek vége a köteles tüntetés."

Húzzunk bele, közeledik Nagyszombat!

nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 680

Khm.

Számodra az a lényeg, hogy miért nyitottam ilyen topicot, vagy az, hogy az indulatok intenzitását kellene vahahogy csökkenteni?

Nem Gyurcsányról szól a topic.

Én elhiszem, hogy az a legegyszerűbb, hogy azt mondjuk, hogy a "másik kezdte". (eltekintve a korábban idézett "vezető értelmiségiek megnyilatkozásaitól 20 évvel ezelőttről)

Szerinted ez alkalmas arra, hogy változzon a hangnem?

Előzmény: ladasamara (676)
padaricsom Creative Commons License 2011.04.17 0 0 679

Tudod, észre kellene venni már, hogy amit az egyik félnek elnézel, azt rovod fel a másiknak, Sőt....

Ez keményen pont a fideszhívőkre éevényes.

Sőt más szemében a szálkát magáéban a gerendát nem veszi észre.

Nézd meg a nem fideszhívők mennyit szapulták a szocikat, addig soha nem hallani jóformán yfideszhívőtől a saját idolokat szidni, hibájukat elismerni.

A média pláne.

Hazudoznak, csalnak, vágnak, hamisítanak..

Előzmény: nemezis 2 (669)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!