Keresés

Részletes keresés

BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 522

Ok kevian! Te győztél:)))))) Nyomasd csak picim, nyomasd!:)))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (517)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 519
Itt a lényeg!
Előzmény: fehso2 (504)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 515

'Nem sajnálod te drága BENTA, te csak megpróbálsz itt bajt kavarni, csakhogy ez senkinek sem árt, legalábbis a fidesznek semmiképp, akin vágni akartál.'

Mi köze van Tőkés püspök szexuális életének a FIDESZ-hez?

Előzmény: T.Ica (489)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 513

Te kevian!

Játszod itt a retardáltat már órák óta. Érted te a különbséget, csak megpróbálsz mindenkit idegesíteni.

De ha tényleg a véleményemre vagy kíváncsi, elmondom, hogy nem tartom sokra a családelhagyó, családok életét megnyomorító, egoista  embereket, asszonyokat.

De ennek a Tőkés féle történetnek csak egy kis szeletkéje a félrekefélés. Sokkal súlyosabb a család, a társ  érzelmi kizsákmányolása, elhanyagolása, megalázása.

Ez egy csúnya élet volt  és egy csúnya válás lesz. Jobban meg fogja viselni a családot, mint a püspököt, ez már most látszik. Remélem a család hamarosan talpra áll, és normális életet élhet majd.

Te pedig hozd nyugodtan a példáidat. Visszatérve Deutschra, tudjuk, hogy egyik ágon zsidó, a másikon pedig cigány ( Dörömböző rokon). Attól még a keresztény erkölcsöket valló párt mögé sorakozott fel, sőt, egyik vezetője. Zűrzavaros életet él, és két válás és törvénytelen gyerek között szokott jó erkölcsről papolni a TV-ben. Na ez így visszás. Felőlem annyi nőt tart, ahány belefér, engem nem zavar, nem én vagyok a felesége. De utána ne álljon neki ájtatoskodni, mert attól felfordul a gyomrom.

A Püspök esetén pedig fokozottan igaz a dolog, mert neki élethivatása van, melyenk alapja a krisztusi szeretet, és erkölcs. Ő pont ezt köpte szembe a családjával való viszonya, a nőügyek, a basáskodás, erőszakossága által. És ebből nem mosod ki akkor sem, ha a fél MSZP-t ide listázod, mint kurvapecért. Mert attől, hogy Kovács László szeretőt tartott, nem kevésbé kínos, hogy Tőkés püspök szintén.

Előzmény: Törölt nick (484)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 511
Nekem megvan a magam háreme, nem fáj a fogam a püspök atyáéra.
Előzmény: Törölt nick (510)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 509
Megint csak azt tudom mondani, úgy látszik ez itt a diszlexiások topikja.
Próbáld lassan olvasni mit írtam. Hátha sikerül megértened. Ha nem beszélünk valamiről, az nem hazugság. Semmi oka nem volt kiteregetni a családi dolgait, de nem is tette, nem nyilatkozott senkinek, nyilván a szeku hozzáfért a válási papírokhoz. Mert szeku ma is van, jobban , mint valaha. Ők izzitják a fesztivált , gondolom ezt te is tudod, vagy te is...? Meg vagyok döbbbenve!!

Előzmény: BENTA (495)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 508
Bár a püspök atyának jött meg volna előbb, és addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér, és nem mászik be a szomszédé alá.
Előzmény: Törölt nick (507)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 505
Ezért méltó felebaráti segítség, amit a püspök úrtól kap.
Előzmény: Törölt nick (499)
fehso2 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 504
Elég gusztustalan más magánéletében turkálni.

- senkinek semmi köze hozzá
- lehet, hogy a fele sem igaz
- lehet, hogy az asszonynak van valakije és szabadulni akar. Ilyenkor sok mindenre képesek az emberek.
- Lehet, hogy az egészből egy szó sem igaz, csal bulvárhír a megszokott igazságtartalommal.
- Ha igaz, ki tudja, mi lehet az oka? Pl. Einstein se jött ki jól nemhogy a családjával, de más emberekkel sem. Mégse ez alapján ítéljük meg.

Mindezektől függetlenül Tőkés László hatalmas történelmi személyiség. Fontos szerepe volt az ottani demokratizálódásban, és ezen semmi sem változtat.
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 502
A román érdek az lenne, hogy legalább egy-két román fátát is rábizonyítsanak a püspök úrra. Remélem, a püspök úr nem sovén.
Előzmény: Törölt nick (496)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 498
Dehogyisnem. Nyilván a püspök úr is összehasonlította a feleségével a barátnét, mielőtt belevágott.
Előzmény: Törölt nick (492)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 495

Visszaolvastam. Tényleg nem szólítottad fel, csak elvártad volna, hogy hazudjon. Ugyan miért? Egy erkölcsös asszony nem áll neki hazudozni.

Nem tesz tönkre senkit, csak világ elé tárja az igazságot, és a fájdalmát. Gondolta volna meg a püspök úr, hogy miket cselekszik, és akkor nem járt volna így.

Teljes mértékben igaza van egyébként, és nagyon sajnálom őt azért a meghurcoltatásért, amiben az elmúlt 25 évben része volt, és a válás miatt majd az olyanok óvoltából lesz, mint te, aki a hibás helyett a vétlent ekézed valami kifacsart logikából és erkölcsből kifolyólag.

Ez pont az a logika, mint amikor az asszonytól elvárják, hogy az mondja a kórházban, hogy leesett a lépcsőről, amikor a hites ura verte össze, nehogy tönkretegye a férjet. Gondolkozz már egy kicsit kérlek!

Előzmény: T.Ica (481)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 494
Azt látom!
Előzmény: Gátúszó (490)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 493
Milyen szerencse, hogy a püspök úr pusztán felebaráti szeretetből a kedvükre tesz.
Előzmény: Törölt nick (487)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 491

Drága jó Benta! Te ismered a szegény asszonyt és ismered Tőkést?

Mit tudsz róluk és a házasságukról?

Írt valmit az újság? Hallottál valamit?

Előzmény: BENTA (480)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 490
Várom a gyertyatartó beszámolóját!
Előzmény: cserép virág (486)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 489
Nem sajnálod te drága BENTA, te csak megpróbálsz itt bajt kavarni, csakhogy ez senkinek sem árt, legalábbis a fidesznek semmiképp, akin vágni akartál.
Előzmény: BENTA (480)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 488
Ne kezdjük, maradjunk meg a püspök úr ágyasainál.
Előzmény: Törölt nick (484)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 486

Te jelen voltál az eseményeknél, vagy csak hallottad?

Előzmény: Gátúszó (466)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 483
Ezekkel mind kufircolt a püspök úr? Elég proletár ízlése van, nem csodálom, hogy a nagytiszteletű asszony kiborította a bilit.
Előzmény: Törölt nick (478)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 481
Én ugyan nem szólitottam fel senkit, de én magam így tennék. Kegyes hazugságról nem halottál? Te tönkretennéd a gyerekeid anyját, például, - vagy ha nő vagyaz apját -csak azért, hogy neked ítéljék a házat a válóper folyamán? (Csak egy példa volt, ne ragadj le itt, ha lehet)
Előzmény: BENTA (464)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 480
Én nagyon sajnálom a feleségét, és a gyerekeket. Nagyon nehéz lehetett nekik. Remélem, idővel majd enyhül a fájdalma, és még teljes életet tud élni a gyermekei, unokái körében. Nagy lelki erő kellett ehhez a lépéshez, főleg egy ilyen elnyomott helyzetből felállni lehet nagyon nehéz. Erőt, és egészséget kívánok neki a harca megvívásához. Egy egyszerű szerény asszony egy nagy hatalmú férfival szemben, egyenlőtlen kűzdelemnek igérkezik.
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 479
Könnyen meglehet, a levél is valami ilyesmiről tanúskodik.
Előzmény: BENTA (475)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 477
Izzadságszagú.

Arról beszélj, hogy a püspök atya hányszor mászta meg a szomszéd dombját.
Előzmény: Törölt nick (471)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 476
Sőt. Rengeteg nem keresztény vallású ember is erkölcsösen él. Nem vallási megfontolásból, csak úgy a saját belső tartásuk miatt.

Nem is lesz belőlük püspök soha.
Előzmény: BENTA (469)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 475
Szerintem a hölgy sokkal jobban kiakadt a szeretetnélküli, utasítgató, elszámoltató, megalázó viselkedéstől, mint a szoknyavadászattól. Mert az előbbit otthon, vele és a gyerekekkel művelte.
Előzmény: Gátúszó (467)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 473
Arról beszélj, hogy a püspök atya kikkel feküdt össze.
Előzmény: Törölt nick (468)
szem telen Creative Commons License 2010.03.30 0 0 472
Tudod ilyenkor lehet idézni klasszikusokat: mindenki bele pis...lant a medencébe, de nem a trambulinról.

Üdv.

szem telen
Előzmény: Törölt nick (460)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 470

Miért gazember?

Éltél együtt Tőkéssel? Éltél együtt a feleségével?

Mit tudsz a házasságukról?

Az ember sok mindent megengedhet magának.

Sokszor olyasmit is, amiről korábban nem gondolta volna, hogy megengedheti magának, sőt azt hitte, hogy ez vele soha nem fordulhat elő.

Ettől még nem gazember.

Te persze kivétel vagy, szerencsére!

Előzmény: caperock (336)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 469

'Mondjuk én ismerek olyan igazi keresztény embereket akik tényleg úgy élnek ahogy a hitük diktálja.'

Sőt. Rengeteg nem keresztény vallású ember is erkölcsösen él. Nem vallási megfontolásból, csak úgy a saját belső tartásuk miatt. 

Előzmény: Törölt nick (462)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!