'Nem sajnálod te drága BENTA, te csak megpróbálsz itt bajt kavarni, csakhogy ez senkinek sem árt, legalábbis a fidesznek semmiképp, akin vágni akartál.'
Mi köze van Tőkés püspök szexuális életének a FIDESZ-hez?
Játszod itt a retardáltat már órák óta. Érted te a különbséget, csak megpróbálsz mindenkit idegesíteni.
De ha tényleg a véleményemre vagy kíváncsi, elmondom, hogy nem tartom sokra a családelhagyó, családok életét megnyomorító, egoista embereket, asszonyokat.
De ennek a Tőkés féle történetnek csak egy kis szeletkéje a félrekefélés. Sokkal súlyosabb a család, a társ érzelmi kizsákmányolása, elhanyagolása, megalázása.
Ez egy csúnya élet volt és egy csúnya válás lesz. Jobban meg fogja viselni a családot, mint a püspököt, ez már most látszik. Remélem a család hamarosan talpra áll, és normális életet élhet majd.
Te pedig hozd nyugodtan a példáidat. Visszatérve Deutschra, tudjuk, hogy egyik ágon zsidó, a másikon pedig cigány ( Dörömböző rokon). Attól még a keresztény erkölcsöket valló párt mögé sorakozott fel, sőt, egyik vezetője. Zűrzavaros életet él, és két válás és törvénytelen gyerek között szokott jó erkölcsről papolni a TV-ben. Na ez így visszás. Felőlem annyi nőt tart, ahány belefér, engem nem zavar, nem én vagyok a felesége. De utána ne álljon neki ájtatoskodni, mert attól felfordul a gyomrom.
A Püspök esetén pedig fokozottan igaz a dolog, mert neki élethivatása van, melyenk alapja a krisztusi szeretet, és erkölcs. Ő pont ezt köpte szembe a családjával való viszonya, a nőügyek, a basáskodás, erőszakossága által. És ebből nem mosod ki akkor sem, ha a fél MSZP-t ide listázod, mint kurvapecért. Mert attől, hogy Kovács László szeretőt tartott, nem kevésbé kínos, hogy Tőkés püspök szintén.
Megint csak azt tudom mondani, úgy látszik ez itt a diszlexiások topikja. Próbáld lassan olvasni mit írtam. Hátha sikerül megértened. Ha nem beszélünk valamiről, az nem hazugság. Semmi oka nem volt kiteregetni a családi dolgait, de nem is tette, nem nyilatkozott senkinek, nyilván a szeku hozzáfért a válási papírokhoz. Mert szeku ma is van, jobban , mint valaha. Ők izzitják a fesztivált , gondolom ezt te is tudod, vagy te is...? Meg vagyok döbbbenve!!
- senkinek semmi köze hozzá - lehet, hogy a fele sem igaz - lehet, hogy az asszonynak van valakije és szabadulni akar. Ilyenkor sok mindenre képesek az emberek. - Lehet, hogy az egészből egy szó sem igaz, csal bulvárhír a megszokott igazságtartalommal. - Ha igaz, ki tudja, mi lehet az oka? Pl. Einstein se jött ki jól nemhogy a családjával, de más emberekkel sem. Mégse ez alapján ítéljük meg.
Mindezektől függetlenül Tőkés László hatalmas történelmi személyiség. Fontos szerepe volt az ottani demokratizálódásban, és ezen semmi sem változtat.
Visszaolvastam. Tényleg nem szólítottad fel, csak elvártad volna, hogy hazudjon. Ugyan miért? Egy erkölcsös asszony nem áll neki hazudozni.
Nem tesz tönkre senkit, csak világ elé tárja az igazságot, és a fájdalmát. Gondolta volna meg a püspök úr, hogy miket cselekszik, és akkor nem járt volna így.
Teljes mértékben igaza van egyébként, és nagyon sajnálom őt azért a meghurcoltatásért, amiben az elmúlt 25 évben része volt, és a válás miatt majd az olyanok óvoltából lesz, mint te, aki a hibás helyett a vétlent ekézed valami kifacsart logikából és erkölcsből kifolyólag.
Ez pont az a logika, mint amikor az asszonytól elvárják, hogy az mondja a kórházban, hogy leesett a lépcsőről, amikor a hites ura verte össze, nehogy tönkretegye a férjet. Gondolkozz már egy kicsit kérlek!
Én ugyan nem szólitottam fel senkit, de én magam így tennék. Kegyes hazugságról nem halottál? Te tönkretennéd a gyerekeid anyját, például, - vagy ha nő vagyaz apját -csak azért, hogy neked ítéljék a házat a válóper folyamán? (Csak egy példa volt, ne ragadj le itt, ha lehet)
Én nagyon sajnálom a feleségét, és a gyerekeket. Nagyon nehéz lehetett nekik. Remélem, idővel majd enyhül a fájdalma, és még teljes életet tud élni a gyermekei, unokái körében. Nagy lelki erő kellett ehhez a lépéshez, főleg egy ilyen elnyomott helyzetből felállni lehet nagyon nehéz. Erőt, és egészséget kívánok neki a harca megvívásához. Egy egyszerű szerény asszony egy nagy hatalmú férfival szemben, egyenlőtlen kűzdelemnek igérkezik.
Szerintem a hölgy sokkal jobban kiakadt a szeretetnélküli, utasítgató, elszámoltató, megalázó viselkedéstől, mint a szoknyavadászattól. Mert az előbbit otthon, vele és a gyerekekkel művelte.