Keresés

Részletes keresés

szabopalesz Creative Commons License 2022.07.31 0 3 7742

Megérdemelnénk, hogy elmenjen Szegedre és ott megmutassa, mire nem tartottunk igényt.

Szucsi0110 Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7741

Kb. két hete szóltak neki, hogy kitöltheti a szerződését, de játszani nem fog. 

Előzmény: tusek80 (7737)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -1 0 7740

Nem kell válaszolnia erre senkinek, ha kényelmetlen. 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -2 1 7739

Sulic

Lehet, hogy nincs összhangban azzal, hogy nyilatkozni se tud értelmesen?

Van még egy-két ilyen emberke, elég ha példaként Győrre tekintünk.

Ezek az emberek rendszer által kinevezettek.

Mondjuk attól még lehetnének alkalmasak a posztjukra. 

Előzmény: Sulic (7738)
Sulic Creative Commons License 2022.07.31 0 3 7738

Sajnos Nagy László erre a klubra nem megfelelő személy ,hogy irányítsa a csapatot mint sport igazgató !Lehet nem egyetérteni meg ,lehet írogatni ,hogy mekkora igazolásai voltak idén meg kalapot emelni ahogyan valaki itt írta.De ez egy undorító dolog volt amit ma kitettek a polcra.Annak tudatában ,hogy maga mondta el egy nem is olyan régen egy interjúban ,hogy Máté mekkora nagy és ikonikus játékos akit  meg kell becsülni!+ezt a "szerencsétlen" embert még meghívták az évadnyitó rendezvényre  ,hogy ott jelentsék be a távozását? hát ez röhej !undorító! szánalmas!megalázó!hihetetlen ,hogy hova tud még Laci és vele együtt a vezetés süllyedni.

tusek80 Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7737

Részleteket kérünk, mit hallottál?

Előzmény: Szucsi0110 (7736)
Szucsi0110 Creative Commons License 2022.07.31 0 5 7736

Egyszerűen gyomorforgató ami itt zajlik. Még mielőtt bárki megszól azért, hogy miért írom ezt, előtte leírom, hogy kb egy hete már hallottam mi zajlik Máté körül. Zeró, pontosan zeró korrektség megint a klub részéről. Nyolc év után tényleg ezt érdemelte? Persze lesz majd, aki a közös megegyezésre hivatkozik, de a valóságban már előtte közölték vele, hogy nem játszik majd. Gratulálok! Grande, olyan szánalmasan kicsi vagy sokaknak a szemében, hogy azt nem is gondolnád. 

Máté, köszönet mindenért. Sokat adtál nekünk, remélem Te is hasonlóan gondolsz ránk. Jó egészséget, további sok sikert Neked és a családodnak is! 

Előzmény: handballplanet (7734)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -2 0 7735

Amúgy szerintem az lett volna az egészséges, ha már Sandell nem jöhetett volna az idén,hogy 1 évre idehozni eg bl szintű jobblökőt(tudom ez egyáltalán nem egszerű), meg ha már Máté nem kellett, akkor realizázni a spanyolt, hogy a varáriációs lehetőségek meglegyenek.

A mai kéziben a belső posztok amúgy is elmososódtak réges régen. 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -2 1 7734

+1

Előzmény: Sulic (7733)
Sulic Creative Commons License 2022.07.31 -2 2 7733

Érthetetlen mi folyik megint itt ?!Kapkodás megint 1000rel .Handballplanetnek abban igaza van ,hogy állítólag azért nem jött a spanyol írányító mert légyszám felettivé vált volna .Miért kell  Máté helyzetéről most dönteni amikor sokkal sokkal előbb meg lehetett volna ezt hozni ha már úgy döntenek ,hogy szerződése lejárta előtt mennie kell . De maradhatott volna is főleg úgy ,hogy egy plusz hely jobb átlövő pozícióban is lehetett volna használni őt. Azt meg hogy-hogy volt ez közölve  az egészen undorító! Lacit eddig se szerettem de ezútán egyenesen szégyenlem ,hogy ő a csapatunk sport igazgatója..Máté neked meg sok sikert a további pályafutásodhoz és köszönjük az itt eltöltött szép éveket. 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -2 1 7732

Kik vannak most belső posztokon?

Liget, támadásban alig játszik, Nenadics, Mahé, Elderea, Jahia, Kis Ilic(láttuk milyen kvalitás van benne)

Kihagytam valamit? Erre írtam, hogy karcsú ez. 

Psenior Creative Commons License 2022.07.31 0 4 7731
Mindent köszönünk Máté! Volt időszak amikor a világ legjobb irányítôjaként tündököltél veszprémi mezben. Mindig azt vártuk, hogy meg tudod ismételni azt az időszakot, de ki tudja miért nem igazán sikerült s ez miatt olykor elvtelen megjegyzések is értek. Emlékezzünk a sok szép pillanatra! További sikereket kívánok a pályafutásodban!
Aldren Creative Commons License 2022.07.31 0 2 7730

6 jobbkezes van a külső posztokon a keretben, ebből 5 tud irányítani. Balkezest lehetett volna hozni, vagy akár Maquedát még egy évig megtartani, C tervként egy klasszikus balátlövőt és akkor az egyik játszhat másik oldalt. Amit semmiképp sem az még egy irányító.

Előzmény: handballplanet (7728)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -2 0 7729

Amúgy én komplexen nézem ezt a helyzetet, mert akkor vész esetén Petart is bátrabban lehetne lövőben játszani, valamint azt se felejtsük, hogy Omar helyén sem vagyunk meg... 

Tehát adott sesetben lehet, hogy jobbkezes is kell oda... 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -2 0 7728

Magyarul, miért kellett volna bárkinek felbontani a szerződését, ha időben hozzák meg ezt a döntést és hozzák a spanyolt... 

Ugyanis az egyiptomira a b2ben is szükség lesz, főleg Lauge sérülékenysége miatt, valamint Liget mellőzése miatt... 

Aldren Creative Commons License 2022.07.31 -1 1 7727

Nem haragszom. Szerintem nem kell 4 irányító Veszprémbe, ilyen rossz indulatú vagyok. Jövőre lesz még távozó, majd akkor érkezik. Hogy ezért miért kell elkezdeni személyeskedni elképzelni nem tudom, de csak a butaságom miatt. :)

Előzmény: handballplanet (7726)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -4 0 7726

Ne haragudj de ha rosszindulatúságodra még sértett butaságoddal is válaszolsz, akkor igazán a  buta jellemedre vall....

Előzmény: Aldren (7725)
Aldren Creative Commons License 2022.07.31 0 3 7725

Igen, ha szerintem nem kell létszám felett játékosokat igazolni, hogy aztán valakinek újra fel kelljen bontani a szerződését, akkor engem kell vinni, mint segédmunkást :D Továbbá igazán érett személyiségre vall, hogy akárhányszor ellent mond valaki a képtelen hülyeségeidnek, elkezded sértegetni.

Előzmény: handballplanet (7722)
Sinnerman17 Creative Commons License 2022.07.31 0 2 7724

Sajnálom, hogy elmegy Máté. Ugyanakkor meg is értem. Amikor először láttam játszani, még 18 sem volt talán, a szellemességével, kezdeményezőkészségével, kurázsijával már akkor is lelógott a pályáról. Nagyon szeretem a karakterét, a jó kedélyével, az öniróniájával (ahogy elment kivert foggal a trash talkba, vagy a pocakjáról beszélgetni a vakszba), és persze a meccs végi győztes góljaival a mindenkori kedvenc magyar játékosaim közé tartozik. Szerintem nagyon jól illett volna a 90-es évek Veszprémjébe mondjuk Só helyére. Örülök, hogy pályafutása legjobb éveit nálunk töltötte. Köszönöm ezt a nyolc évet, Máté, és kívánok még sok jó meccset főleg a Szeged ellen, és pár terített betlit a Veszprém ellen :) Remélem látunk még veszprémi színekben, talán a kispad mellett! Jó utat! 

tusek80 Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7723

Megmondták, nagyon rossz már a térde, nem bírja a terhelést

handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 -3 0 7722

Pl téged, mint segédmunkást? 

Előzmény: Aldren (7721)
Aldren Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7721

Azért kell elmennie, mert sokan voltak, nyilván hozni kéne plusz egy játékost, hogy megint sokan legyenek.

Előzmény: handballplanet (7720)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7720

Talán így már most lehetett volna a spanyolt... 

Gaga84! Creative Commons License 2022.07.31 0 0 7719

Gondolom megy a bányászba juhász helyére.

Előzmény: zobi01 (7718)
zobi01 Creative Commons License 2022.07.31 0 1 7718

Most lett hivatalos, hogy Lékai közös megegyezéssel távozik.

handballplanet Creative Commons License 2022.07.30 0 0 7717

Előzmény: Bembi86 (7714)
Sinnerman17 Creative Commons License 2022.07.29 0 0 7716

Juhász Ádám nagyon jónak tűnő döntést hozott a jövőjével kapcsolatban. Érdemes lesz radaron tartani. 

Thor. Creative Commons License 2022.07.29 -2 3 7715

Az elmúlt 10 évben vannak eredmények! Nem is akár milyen. 2019-ben Kielcében a félidőben ugrattuk egymást néhány lengyel szurkolóval a 2016-os események miatt, amire az volt a válaszuk, hogy oké-oké ott óriási szerencséjük volt, de mi meg minden éven ott vagyunk... 
Másik; ha az elmúlt 5 év eredményeit nézzük, akkor szerintem a lehetőségek, felállított elvárások tekintetében nem értünk el semmit. Szenvedve megnyert, de inkább elbukott bajnoki címek, magyar kupák, BL leszereplések. Az egyetlen szerintem értékelhető, és felmutatható eredmény, ami szintén nagyon kétélű. Az a 2019 májusában elbukott BL döntő, ahol amúgy abszolút favoritként kezdtük a mérkőzést, aztán végül egy másodpercig nem volt reális esélyünk. 

Előzmény: Bembi86 (7714)
Bembi86 Creative Commons License 2022.07.28 -9 5 7714

amit számonkérsz, az szerintem egy olyan dolog, ami senkinek nincs a világon: a jövőbe látás képessége.

ki tudta, hogy a Vardar vonal nem válik be?

ki tudta, hogy az Eklemovics+Vranjes duó nem válik be?

ki gondolta, hogy 2014 óta nem nyert BL-t a PSG?

senki.

ha Davissal BL-t nyerünk, ilyen kommentek meg sem születnek.

ha Vranjessel BL-t nyerünk, fel sem merült volna ilyen komment.

egy dolog szerintem tiszta mindenkinek, és Péter kommentje is ennek szólt: 2012-re ez a fajta klubmodell, amit 30 évig építettek, elérte a határait. akkor is, és most is igaz : Magyarországon piaci alapon nem lehet európai szinten versenyképes klubot építeni. egész egyszerűen ez egy 9.5 milliós ország, nem Németország, Franciaország, Lengyelország, vagy a dúsgazdag Katalónia.

választani kellett - választottunk.

nem nyertünk BL-t? nem. volt egy meccs, ami az 1 millióból 1. azt buktuk el. 

hány csapat álmodik a Kölnbe való eljutásról. nekünk az nagyjából mindenkinél többször sikerült.

nem szimpi a vezetés? mindenki szíve joga, mondjuk Kálomistát én sem mutogatnám sehol. de én azt látom, hogy megtesznek mindent a klubért.

nem kéne Lacinak 3 pozi? valószínűleg. de ahogy földbeállította a klubot Davissal karöltve, annyira keményen dolgozott és dolgozik most, hogy visszahozza a saját és a klub renoméját. van pénz mögötte? van, biztosan nem kevés. de Párizsban, Kielben, Kielcében is legalább ennyi van, még pl Fabregas idejön, Descat idejön, Valipali idejön.

lehetne jobb a keret a kövi évre? egy hiányposzt van, a balkezeseket vadássza fél Európa.

de erre nincs ráhatásunk perpill. szólhat minden komment erről, de minek? mindenki tisztában van a mai Magyarországgal. 

azt nem értem, hogy mit vársz? van igazság abban, amit írsz, de akkor most néhány rossz döntés és eseménydúsabb szezon miatt el kellene zavarni mindenkit, amerre lát?

az eredmények minősítenek, nem vitatom, de nincsenek az elmúlt 10 évből eredményeink?

Előzmény: handballplanet (7697)
Csehov doktor Creative Commons License 2022.07.27 0 1 7713

Az idegek megnyugtatása végett: a Barca csak aug. 9-én kezd... :)

Előzmény: Gozo (7711)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!