Köszi, Virág! Majd beszámolok, milyen formában volt a kis édes... Lehetséges, hogy valaki elaludjék egy love game kellős közepén? Félő, velem ez fog történni...
Szia, Shalina és köszi, amiért benéztél. Ti lányok, rendesek vagytok. Ma itt volt paulinka, szelli és shalina...
Konkrét epizódra nem emléxem, Evilke, illetve egyre mégis, amikor valami műmell féle lógott a fején és egy szentfazék párral ült egy asztalnál... Valami falloszra emlékeztető zöldség is a képbe került... Meg amikor fogságban volt és kalodában ült...
Te Virág! Az egyik fiút - mongyuk azt a kékeszöld szemű, mélyhangú aszkétát - küldd mán át ide! Iszonyúan horny vagyok és sehol egy használható kan... Köszöngetem!!! De most télleg... jaj nekem...
Ugyan Bookshie, a stílusod fiatalos, lendületed magával ragadó, satöbbi. Az, ha mondom.
Te mondtad magadra, hogy nyanya vagy, nyilván túloztál, mindegy, csak kíváncsi vagyok, tudod hogy van ez, az ember szereti látni azt, akivel beszél :)
Nem függ ettől semmi, jaj dehogy függ.
Mr. Fekete "Bab" Vipera a példaképem!
A Vörös Pimperneles epizódra nem emlékszel? "Lö pimpehnel vöhös", csak a franciákról jutott eszembe.
A másik példaképem mellesleg Homer Simpson :)
igen, és nagyon helyeslem a dolgot, főleg, hogy ma fogta magát a tv, és megszűn működni. hogy van ez, hogy épp rendbe jöttünk volna, erre bedöglik a tv. waters szívbajt kapott, mikor emlékeztettem a foci eb-re...hihi (legszebb öröm a söröm..ööööö...a káröröm of korz)
Zoltánt csak elintézem valahogy...ejnye, már megint küldött egy smst... jé, azt írja Ville is itt van. no jó, akkor beengedem őket...
Hát itten mindenki keresztezi egymás úttyát...
Amúgy meg én vagyok a lovag, aki aszongya, anarhoszindikalista közösség... De félig mán alszom, tök uncsi ez a hepaj!!!
Nem bírom ezt a strapát, skacok!
Flower, mondd meg a Zolinak, hogy csak finoman, hívjon ki a gangra és ott is meg lehet ejteni!... Nem köll ottan csörömpölni! Amúgy örülök, hogy ez a kép jobb. Remélem, azt is láttad, hogy készül neked a Reznoros izé, hacsak nem lesz áramszünet!
Evilke, hogy a miszter bín, mint középkori lovag? Naná, király!!! A korom miért fontos neked? Ha eccer a stílusom olyan, mint egy nyanyáé, akkor úgyis mind1, nem igaz? Egyébként meg ha ettől függ egy barátkozás, az már rég rossz... Persze nem akarok én semmit, félreértés ne essék. Dehogy.
Bookshie, hamarost hülyét kapok ám ha nem tudom belőni az életkorodat. I don't really care, you know, csak így olyan, mintha az anyámmal beszélgetnék :)))))))))))
Nagyon boldog névnapot Mr. Watersnek, aki sajna nem Jeff, de azér igazán kedves fickó.
Azér sajna, mert ha Jeff lenne, egyrészt kigyógyítanám az alkoholizmusából, másrészt gitárórárakat vennék tőle és közben elmondanám, hogy fantasztikus, amit a színpadon művel... Hm, talán majd a legközelebbi személyes találka alkalmával.
Elmunnyadtam, mert nincs itten senki... Szasztok. Evil, sajnálom, azt hittem, megismerjük egymást...
Zoltán fáradhatatlanul dörömböl az ajtómon, rázza a csöveket, és minden eszközt bevet, hogy beengedjem, de hát nehogymá!! kicsit elszaladt vele a ló....köhöm
az utcsó képen eszméletlenül néz ki...uff, ezt már szeretem!!!!
France-Morocco, a kiírás szerint, életem. A júrósport és a fhanszia tévé atta egyenest...
Mi ez a programsűrűsödés, Virág? És a fijúk tuggyák?????
A mixek? Hát, érdekes, hallani köll! Azér dicsérd már meg a legutóbbi képet, mer a péjemnek nem teccett... Köszike! Csak mer agyonstrapálom itt magam, hogy vidám légy...
Bookshie, azért egy 20 percet még csak kibírsz élve? Nem valami 3 a.m.-ig akartál fennmaradni?
Már csak pár óra, és: Maiden! *taps-taps-taps* Maiden! *taps-taps-taps*
drága Vivecám!!! Akkor péntek szinte OK, és legközelebb itt lesz parti, és hozod a cdket begrebbelni...jut eszemb...jövő pénteken az uram lelép egy koncertre...hm...vagy szegény cicc nem maradhat ott egyedül, mi?
Nem mondhatjátok komolyan, hogy most özönöltök ide?!?! Hisz félhalok!
Flower, tennap vettem egy cédét... Valami állati rusnya pasi van rajta, tiszta ekcéma meg bandzsa is... Az ég áldja meg azt az odébb rakós kezecskédet!!!
Evil, drága herceg... nem bírlak én kivárni téged. Mire a tévére kukkantottam, már 5:1 volt az állás és fittyet sem értettem az egészből! Mer persze én szeretem a focit! (És ide jön Gálvölgyi debil fejzete...)
Jóéjt, álmodj szépeket (inkább Kevinről, mint az ősmetalos angolokról, azok nem néznek ki olyan jól :))))) és holnap jó koncertezést (vigyázz magadra, mert ha agyontaposnak, kivel fogok rajongani? Meg még ugye az új filmeket is meg kell nézni, nem lehet csak úgy elpatkolni!)
SS
Nem tudtam, de köszike! Mi ez, valami Kevin kultusz????
Kérlek, ne haragudj, de miattam ne maradj fenn tovább, egyszerűen elájulok az álmosságtól, meg ma nem is voltam jól, szóval inkább elbúcsúzom és remélem, átvészelem a holnapi Maiden szeánszot... Pussz mindenkinek, Flower, Evil, Libi, Paulina, Shalina, Sally... te jó ég, kit hagytam ki... Szóval béke veletek...
Nem sok újat tud meg az ember, a képek sem újak, szóval nem annyira éri meg...
Azért visszajöhetnél a topikba, te alaptag vagy ott (bár locotussal tegnap kicsit teleírtuk a topikot mindenféle off-fal, de azért még alapjában véve Kevinről van szó)
Dehogy kritizálom én, dehogy... Csak mindenféle tudományos szövegbe botlottam, amihez cseppet sem konyítottam...
A pancser meg állatira nem érdekel ezek után.
Bocs, hogy késtem, de átnéztem a szexelés közé, ahol valakinek segítséget nyújthattam...
A CKM még nincs meg. Megéri?????????