Hehh most fogtam még csak fel! Kábé négy ora leforgása alatt kell vennem; bakancsot, szemüveget?, fülest, ajándékokat a család minden kibaszott tagjának. Asszem jo tura lesz.
Ez igaz. Söt. De akkor még nem volt kedvem irni. Illetve én ugy gondoltam hogy magamnak, ahogy te csinálod. Leirod jegyzettömbbe azt jovan. Igy értetted te is ugye? Ugy semmi kedvem, max netre, de oda meg nem mindig érdemes. Pl most már egészen kiválo a hangulatom, jol vagyok meg minden, és rám is jött az irhatnék, de mindenki mindenhol punnyad. Most jol jönne egy blog, amit én egyedül szétoffolhatok!
Nem tudom holnap hogy fogok felkelni basszameg. Finom lesz ugy elmenni vásárolni hogy elalszom. Elalszom majd a ciánkáli közepén. :) Viszont rájöttem hogy nem veszek holnap szemüveget, mivel anyám közölte hogy 30k-nál kezdödnek a keretek. ehh. Azért ez maukás. Na mindegy majd meglátjuk. Viszont azt végképp nem tudom hogy mit veszek karácsonyra a szép családomnak. pff. Még csak el sem gondolkodtam rajta. Ti vettetek már valamit egyáltalán? Kapitány, neked mit sekerült ma alkotni?
Nabazz, nem volt net a cégnél, gondolhatjátok hogy éreztem magam. :) Bár ugy hallottam sok helyen nem volt a városban. Nos, kedves addiktok? valaki tud nyilatkozni? :)
Ugyebár itt vagyunk, aztán csinálnánk a moviet. De első fázis, hogy leválogatjuk, keresünk jó, fasza shotokat, de ahhoz sincs kedvem. Most próbáltam matrix effektet, tod, mennek le a betük, potyognak, aztán kép lesz belőle. Nem tűnik gázosnak, de sok munka lesz, már érzem. Ám ezt is félbehagytam, mivel ehhez sincs kedvem. Itt van Berni, Marci, CoX, q|a és jómagam a szobámban. Kezdődik az avatása. Szokás szerint teltházas szobá válik.
kunce most indított LANon botok ellen aztecon, szal asszem joinolok :) PáH!!
Hja kurvajo. Itt téblábol az az öregasszony és minden szart elpakol elölem. (takarito) Érted, ilyen hogy iszom a teámat, leteszem a bögrét az asztalra, és elviszi ugy, hogy van még benne. Nézem... Meg reggel már jönnek az olaszos csajok, azok meg annyit tudnak trécselni hogy a fejem megfájdul. Szal inkább legyen csak kuss.
Rugdossál. :) Egyébként nem vészes, csak két orácskát akarok aludni valamikor 4-5 körül. Most kérdeztem meg, holnap is munkanap van, ergo jönnek be reggel az enbazox. 5 körül jön a takaritonö. Szal akkor lehet hogy inkább 3-4 körül kéne szunditani. Holnap ugy néz ki 4-kor találkozom Evével, és 8-ig itt ülök. Szal sokat fogok aludni megint... fasz kivan.
Ráadásul még a szobámban a gépem előtt sem bagózhatom, mert q|a bácsi megtiltotta :) Noha talán ez jobb is a szobámnak, hogy nem füstölöm tele. Kiváncsi vagyok ha elmegy meddig marad jószokásom, hogy kint a konyhában cigizek csak :)
Okés. Megláljuk, mert közben persze azért van itt a q|a a gépével, hogy M.I projectet megcsináljuk, de kedvem az van hozzá, gondolhatod...
Semmihez nincs igazándiból kedvem, de majd kiderül.
Fasz bajod van már! Mesélj! és mikó menjek? :)
Bár itt pakolgatni kéne, holnap elméletileg már karácsonyfát illene diszíteni, vagy mittudomén. So nemtom de csak írjad hogy te hogyan gondoltad.