Régen jártam ott és tényleg szép. Valahogy még régebben csakis a fasori evangéikus templom volt a tudatomban. Esküvőre voltam hivatalos és kétszer is rákérdeztem, hogy biztos református? Vajon miért van csak az evangélikus ennyire benne a köztudatban?
Ilyenkor Ti nem a várost járjátok a 100 éves házakat megnézendő?
Szégyellem, hogy csak ezen alkalomból ma jártam először a fasori református templomban. Igazán nagy élmény volt. Ha van esetleg, aki még nem látta, nagyon javaslom meglátogatni, főleg amikor zenélnek is bent, mert csodás az akusztikája. (www.fasor.hu)
Mindent végigcsináltam, amit ezeken a linkeken találtam (számomra súlyosan ismeretlen zónáiba merültem le közben a gépemnek). Semmi. Aztán bánatomban még egyszer, utoljára újraindítottam. És most működik. :-)))
A kedvenc részem, hogy az egyik tanácsadó oldal legalján vérnyomáscsökkentő hirdetést helyeztek el gondos kezek. Eszembe is jutott a szoftverfejlesztő unokabátyám, aki egyszer a szemem láttára kapott gyomorvérzést, miközben azt kiabálta, hogy "dögölj meg, Bill Gates, dögölj meg!"
Nagyon köszönöm nektek a segítséget, igazán izgalmas volt!
Kutyám - már bocsánat a bizalmaskodásért -, azt nem tagadja itt senki, hogy a korábbi években nem volt olykor irgalmatlan rossz idő tavasszal, csak hát volt tavasz! Most meg tél van november óta feszt.
Az az érdekes, hogy így a nagy kiszehajtás- akarom írni hóemberölés közben beugrott, hogy a referencia-áprilisaim és márciusaim igen jól közelítik az idén kifogásolt időjárást.
van ahol még a régebbi flash player futtatja a videókat (részleteket ne kérdezz tőlem, nekem elég ennyi), a jelek szerint a YouTube már a legújabbat használja.
Ti mindent tudtok, biztos ezt is. Parajelenséget tapasztalok mostanában, viszont kezd kellemetlen lenni. A gépemen elnémult a youtube. Kezdetben csak önhatalmúlag lekapcsolgatta a hangot - a hangszóró ikon mute-ra váltott - , amit eleinte egyszerűen, aztán egyre több kínlódással vissza lehetett csinálni. Mostanra viszont tök néma. Mindegy neki, mute vagy nem mute-e az ikon, a youtube-on át kapott matéria hallgat, mint a sült hal. Minden más videónak van hangja.
Lehet, hogy itt a fórumban működne a word-ikon kattintása beillesztés előtt, ami lefaragná a formázási utasításokat. Nem véletlenül rakhatták bele. (Többféle megoldás van.)
Kimásoltam a honlapról, beillesztettem a szöveget, és a jobb alsó sarokban volt az a kis ikon, rávittem a kurzort, és ez a segédtábla nyílt ki. Úgy látszik, hogy alapból ez van beállítva nálam is. Ha elég gyors vagy, kijelölheted a megfelelő opciót! (csak a szöveg megtartása). Lehet, hogy eddig valami más beállítás volt, vagy mást használtál. A word rengeteg vackot benyom formázás címén (régi HTML-kódok), főleg ha régebbi verzió, az újabbakat persze nem ismerem.
A wordpadot használom jegyzetelésre, korábban valami még egyszerűbbet.
Különben inkább bosszantó volt, meg mulatságos a végén. Elsősorban örültem, hogy 2 hetes harc után találtak egy telefonszámot nekem. Ez ugyanis nem Kádár időkben történt, hanem 13 éve, amikor azért már elég furcsa volt, hogy nincs szám.