Keresés

Részletes keresés

tfa Creative Commons License 2005.07.31 0 0 61
Hm. Szerintem ez áll az általatok problémásnak talál oldal mellett: "Az eltitkolt igazságok, a tiltott tények és vélemények oldala. Érdekes sziget a világháló egyoldalúságában." Ezt linkelte itt valaki, ez a probléma. Jó lenne tehát, hogy ha nem variálnátok össze-vissza, ide-oda, mert az nem vall igaz jellemre.
Előzmény: figyelő (58)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.07.31 0 0 60

látom jó ez a topik:-)))

itt vernyákol a fél szdsz:-)))

Kamukáze Creative Commons License 2005.07.31 0 0 59
Ezert az erofeszitesert biztosan kapsz valami kituntetest a testverektol. :)
Előzmény: tfa (57)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 58

Elég tehetségtelenül (vagy pofátlanul?) próbálod eladni, hogy (csak) játszod a hülyét...

Ez, ugye, akár ajánlásnak is tekinthető:

Gyakran frissülő, helyes értékrendet közvetítő honlap egy ifjú testvérünk tollából (vagy inkább billentyűjétől

Előzmény: tfa (50)
tfa Creative Commons License 2005.07.31 0 0 57
Elnézést, de te honnan tudod, hogy van-e ott nyilaskeresztes lógó vagy sem? Mert nekünk ilyet még a gimnáziumban sem tanítottak, pedig akkor még dúlt a kommunizmus. Fure egy helyre járhattál te, fura körökben forgolódhattál te, ha ilyeneket tudsz ...

Amúgy nem értem, mindenektől függetlenül, mi lenne a baj a nyilaskeresztes logóval, mikor van neves sörmárka, aki a sokkal véresebb kommunista jelképpel, a vörös csillaggal reklámozza magát. Ám mégse hallottam, hogy emiatt a boltokat, amelyek forgalmazzák a terméket, lekommunistázták volna - itt pedig most azért nyilvánítanak egyesek egy rendezvényt nyilasnak, mert van egy link egy egészen más oldalra, ahol van - szerintük - nyilas jelkép.
Előzmény: Caidhan (53)
Kamukáze Creative Commons License 2005.07.31 0 0 56
Nagy erofeszitesedbe kerul nem erteni, de megteszed, amit lehet. :)
Előzmény: tfa (54)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 55

jajjajjajaj!

mi az alpári ocsmányság: ha hazugságnak nevezem a hazugságot, vagy ha hazudsz?

Előzmény: tfa (51)
tfa Creative Commons License 2005.07.31 0 0 54
Te ezek szerint látogatsz warez oldalt? Ejnye!
Mert én nem, s így nem tudom, mi van a warez oldalon kiírva.
Ebből adódóan nem is értem, mire akarsz utalni.
Előzmény: the soft cushions (52)
Caidhan Creative Commons License 2005.07.31 0 0 53
Ha valaki kirak a honlapjára egy linket egy másik oldalra, amit társoldalának nevez, az szerinted mit jelent? A szélsőjobbosok talán így szokták jelezni, ha valamivel nem értenek egyet? (Ballib körökben, ha valamit társoldalnak nevezünk, az az adott oldal iránti szimpátiát jelzi, nem pedig a távolságtartást.)

(És nem, nem lehetséges, hogy jóhiszeműen raktak ki egy linket egy nyilas oldalra, mert pont egy olyan screenshotot raktak a linkhez, amin jól látszik az oldal nyilaskeresztes logója.)
the soft cushions Creative Commons License 2005.07.31 0 0 52
ahhahha, ja, egesz biztos csak azert vannak ott ezek a linkek, nehogy veletlenul valaki rajuk kattintson. olyan ez, mint a warez oldalakon a figyelmeztetes: "senki se toltse le az itt talalhato programokat, mert hasznalatuk torvenybe utkozik".
tfa Creative Commons License 2005.07.31 0 0 51
Megmondtam világosan, akkor foglalkozom majd veled, ha alpári ocsmányságok mellőzése nélkül is képes leszel civilizáltan, kulturáltam, emberi hangnemben megszólalni. Addig csak az együttérző szánalmamat bírod.
Előzmény: figyelő (48)
tfa Creative Commons License 2005.07.31 0 0 50
Nem látom sehol sem azt leírva, hogy ajánlanák ezeket az oldalakat.
Előzmény: Kamukáze (49)
Kamukáze Creative Commons License 2005.07.31 0 0 49
Csak arra voltam kivancsi, vajon Tubi tudja-e, milyen kornyezetben ajanlgatjak az oldalat? Ezek szerint nem feltetlenul.

A Magyar Sziget-es arcokat ez nyilvan nem menti, mivel aligha ajanlgatnanak olyan oldalakat, amikkel nem ertenek egyet, vagy nem tartanak tamogatandonak.

Előzmény: tfa (46)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 48
miket próbálsz itt hazudozni, te...
Előzmény: tfa (46)
morbiczer Creative Commons License 2005.07.31 0 0 47
Bizonyára te is érzed, hogy ez igen gyenge szerecsenmosdatási kísérlet volt.
tfa Creative Commons License 2005.07.31 0 0 46
" Társoldalak: Az itt felsorolt webhelyek tájékoztató jellegűek, a Magyar Szigettel érdekkapcsolatot nem alakítottak ki. Nem törekedtünk a honlapok teljes felsorolására sem, az alábbi helyek rengeteg címet tartalmaznak. Az oldalak tartalmáért a készítője vállal felelősséget."

Gyengébb képességűek kedvéért kiemelve a lényeg - meg kéne már a baloldali tábornak végre olvasni tanulni, hogy ne álljon a hajam az égnek a saját politikai oldalam hülyeségei miatt, azért, mert oldalunk csak rágalmazni, mocskolódni s orbánozni tud. :(
Előzmény: Kamukáze (44)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 45
Idéztem néhány kedves részletet a helyes értékrendűből a vaús topicban...
Előzmény: Kamukáze (44)
Kamukáze Creative Commons License 2005.07.31 0 0 44
Mint a Magyar Sziget egyik tarsoldalat. Azert eleg jellemzo tarsasag. Az erdekelne, hogy hogyan valik tarsoldalla egy lap. Egyszeruen csak kirakjak, vagy megkeresik, es beleegyezeset kerik a keszitoknek, szerkesztoknek? Elkepzelem, amint odabaktattak Tubihoz, hogy "Gyere mar tarsoldalnak! Kell meg valami, a Suttogo melle." :))

Gyonyoru:
"Gyakran frissülő, helyes értékrendet közvetítő honlap egy ifjú testvérünk tollából (vagy inkább billentyűjétől)"
Előzmény: Operator (42)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 43

Miután korábban megfelelően minősítette a topicban emlegetett rendezvényt.  Ez nem nyilas propaganda, hanem egyszerű demonstráció. Nem volna helyes összekeverni őket.

Megjegyzem: a Vaú szerint közpénzből támogatandóknak oly kedves "társoldalról" magam is idéztem a vaús topicban egy-két kedveset. Nem örülnék, ha emiatt nyilas propagandistának tekintenél...

Előzmény: Operator (42)
Operator Creative Commons License 2005.07.31 0 0 42
Nos akárhogy is nézem, a linket a suttogóról P.I. olvtársunk tette be.
Előzmény: figyelő (41)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 41

Szerintem ezt elnézted: nem P. I. löki a nyilas propagandát, hanem a topic indítója, no meg a közrádió Vaú-ja, amely e rendezvény szervezőit közpénzből támogatandónak ítéli...

Nyilas honlapok pedig vannak, nem egy propagandistájuk rendszeresen belinkeli őket e fórumra. Talán nem minősül e propaganda támogatásának, ha ugyanezt teszi valaki a másik oldalról, a tájékoztatás céljával.

Előzmény: Operator (40)
Operator Creative Commons License 2005.07.31 0 0 40
A nyilas propagandából tán elég is lesz ennyi idénre. Jövő ilyenkor elsütheted mégegyszer, a többi teljes indukcióval következik.
Előzmény: P.I. (36)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 39
Azért egyszer valaki megmutathatná Wittnernek a www.magyarsziget.hu "társoldalait" - érdekelne, vajon mit szól hozzájuk.
Előzmény: ellenforradalmár (38)
ellenforradalmár Creative Commons License 2005.07.31 0 0 38
Sajnos, ez így van. Egyetértek.
Előzmény: figyelő (32)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 37
A többi se rosszabb...
Előzmény: P.I. (36)
P.I. Creative Commons License 2005.07.31 0 0 36

Csak egy klikk és már helyben is vagyunk.

link a magyarsziget.hu-ról.
Előzmény: takacsi (6)
Indián Creative Commons License 2005.07.31 0 0 34
Nem, mert a nemzet csótánya Nagy Feró... itten Schuszter Lóri danolászik... bár mélymagyar ő is...
Előzmény: Szőke herceg (26)
Szőke herceg Creative Commons License 2005.07.31 0 0 33
Én inkább déli szellentésnek nevezném, de ezen nem veszünk össze.
Előzmény: Törölt nick (31)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 32

Tragikusnak tartom (bizonnyal hibáztathatók érte a baloldaliak és a liberálisok is), hogy Wittner Mária ebbe a szemétbe keveredett.

Bárhogyan is, én mindig meg fogom őt különböztetni azoktól, akikkel, sajnos, egy úton jár.

Előzmény: Indián (2)
figyelő Creative Commons License 2005.07.31 0 0 30

Na ez vajon mi a 3,14csa lehet?

15:30 Tejfalusi András: Magyar létvédelem (Fiziológiai problémák és kivédésük)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!