Hm. Szerintem ez áll az általatok problémásnak talál oldal mellett: "Az eltitkolt igazságok, a tiltott tények és vélemények oldala. Érdekes sziget a világháló egyoldalúságában." Ezt linkelte itt valaki, ez a probléma. Jó lenne tehát, hogy ha nem variálnátok össze-vissza, ide-oda, mert az nem vall igaz jellemre.
Elnézést, de te honnan tudod, hogy van-e ott nyilaskeresztes lógó vagy sem? Mert nekünk ilyet még a gimnáziumban sem tanítottak, pedig akkor még dúlt a kommunizmus. Fure egy helyre járhattál te, fura körökben forgolódhattál te, ha ilyeneket tudsz ...
Amúgy nem értem, mindenektől függetlenül, mi lenne a baj a nyilaskeresztes logóval, mikor van neves sörmárka, aki a sokkal véresebb kommunista jelképpel, a vörös csillaggal reklámozza magát. Ám mégse hallottam, hogy emiatt a boltokat, amelyek forgalmazzák a terméket, lekommunistázták volna - itt pedig most azért nyilvánítanak egyesek egy rendezvényt nyilasnak, mert van egy link egy egészen más oldalra, ahol van - szerintük - nyilas jelkép.
Te ezek szerint látogatsz warez oldalt? Ejnye! Mert én nem, s így nem tudom, mi van a warez oldalon kiírva. Ebből adódóan nem is értem, mire akarsz utalni.
Ha valaki kirak a honlapjára egy linket egy másik oldalra, amit társoldalának nevez, az szerinted mit jelent? A szélsőjobbosok talán így szokták jelezni, ha valamivel nem értenek egyet? (Ballib körökben, ha valamit társoldalnak nevezünk, az az adott oldal iránti szimpátiát jelzi, nem pedig a távolságtartást.)
(És nem, nem lehetséges, hogy jóhiszeműen raktak ki egy linket egy nyilas oldalra, mert pont egy olyan screenshotot raktak a linkhez, amin jól látszik az oldal nyilaskeresztes logója.)
ahhahha, ja, egesz biztos csak azert vannak ott ezek a linkek, nehogy veletlenul valaki rajuk kattintson. olyan ez, mint a warez oldalakon a figyelmeztetes: "senki se toltse le az itt talalhato programokat, mert hasznalatuk torvenybe utkozik".
Megmondtam világosan, akkor foglalkozom majd veled, ha alpári ocsmányságok mellőzése nélkül is képes leszel civilizáltan, kulturáltam, emberi hangnemben megszólalni. Addig csak az együttérző szánalmamat bírod.
Csak arra voltam kivancsi, vajon Tubi tudja-e, milyen kornyezetben ajanlgatjak az oldalat? Ezek szerint nem feltetlenul.
A Magyar Sziget-es arcokat ez nyilvan nem menti, mivel aligha ajanlgatnanak olyan oldalakat, amikkel nem ertenek egyet, vagy nem tartanak tamogatandonak.
" Társoldalak: Az itt felsorolt webhelyek tájékoztató jellegűek, a Magyar Szigettel érdekkapcsolatot nem alakítottak ki. Nem törekedtünk a honlapok teljes felsorolására sem, az alábbi helyek rengeteg címet tartalmaznak. Az oldalak tartalmáért a készítője vállal felelősséget."
Gyengébb képességűek kedvéért kiemelve a lényeg - meg kéne már a baloldali tábornak végre olvasni tanulni, hogy ne álljon a hajam az égnek a saját politikai oldalam hülyeségei miatt, azért, mert oldalunk csak rágalmazni, mocskolódni s orbánozni tud. :(
Mint a Magyar Sziget egyik tarsoldalat. Azert eleg jellemzo tarsasag. Az erdekelne, hogy hogyan valik tarsoldalla egy lap. Egyszeruen csak kirakjak, vagy megkeresik, es beleegyezeset kerik a keszitoknek, szerkesztoknek? Elkepzelem, amint odabaktattak Tubihoz, hogy "Gyere mar tarsoldalnak! Kell meg valami, a Suttogo melle." :))
Gyonyoru: "Gyakran frissülő, helyes értékrendet közvetítő honlap egy ifjú testvérünk tollából (vagy inkább billentyűjétől)"
Miután korábban megfelelően minősítette a topicban emlegetett rendezvényt. Ez nem nyilas propaganda, hanem egyszerű demonstráció. Nem volna helyes összekeverni őket.
Megjegyzem: a Vaú szerint közpénzből támogatandóknak oly kedves "társoldalról" magam is idéztem a vaús topicban egy-két kedveset. Nem örülnék, ha emiatt nyilas propagandistának tekintenél...
Szerintem ezt elnézted: nem P. I. löki a nyilas propagandát, hanem a topic indítója, no meg a közrádió Vaú-ja, amely e rendezvény szervezőit közpénzből támogatandónak ítéli...
Nyilas honlapok pedig vannak, nem egy propagandistájuk rendszeresen belinkeli őket e fórumra. Talán nem minősül e propaganda támogatásának, ha ugyanezt teszi valaki a másik oldalról, a tájékoztatás céljával.