dehogy tehetsz róla, csak ez olyan marha egybeesés. Nem akartam elmenni hazulról, de nagy kedvet csináltál hozzá. Aztán meg egy hülye vagyok. (Tragikomikus, de anyám megérezte, hogy valami baj lesz velem ma délután. Amikor hívtam, rémülten mondta. Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de ez azért furcsa.)
Boszorka,
fantasztikusan rendes volt mindenki. A mentők, a kórház, flottul ment minden, intelligensen és hatékonyan. Tényleg, le a kalappal.
Nem az utca közepén szerencsétlenkedtem, hanem épp átmentem egy sarkon egy taxi előtt. Én a házat kerestem, közben észleltem, hogy jön, de lassan, és nekem van elsőbbségem, ő meg - gondolom - benézett az utcába, hogy nem jön-e valami hülye, aki nem adja meg az elsőbbséget. Aztán jött a bukfenc. Ha valaki kételkedne benne, hogy kemény csontjaim vannak, no pláne kemény fejem, annak itt a cáfolat.
Holnap délelőtt akartam házat nézni, de ahogy írtad, olyan kedvem támadt, hogy felkerekedtem, és megnéztem két belvárosi helyszínt. Hazafelé jövet még bekanyarodtam a Klauzál utcába, és ahogy ott keresgéltem, melyik is lehet a nyitott épület, jól elütött egy autó. A fejemmel törtem be a szélvédőjét, de ahhoz képest, jelentem, egész jól vagyok. Ha valaki közvetlen tapasztalatokat szeretne olvasni a baleseti intézet működéséről - szervezett, fegyelmezett, le a kalappal -, csak szóljon. De azt ne akarjátok tudni, milyen, ha elütnek. Egyszerűen rémes.
A MI iskolánk Kecskemét szívében található, nagy múltú intézmény a város második legrégibb iskolája. Falai között már 1887-ben is tanultak. Abban az időben még Községi Népiskolának hívták, azóta II. számú Általános Iskola, Hosszú Utcai Általános Iskola és Hoffmann János Utcai Általános Iskolaként szerepelt. Napjainkban, 2007 óta Belvárosi Óvoda és Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája néven ismert.
A MI iskolánk Kecskemét szívében található, nagy múltú intézmény a város második legrégibb iskolája. Falai között már 1887-ben is tanultak. Abban az időben még Községi Népiskolának hívták, azóta II. számú Általános Iskola, Hosszú Utcai Általános Iskola és Hoffmann János Utcai Általános Iskolaként szerepelt. Napjainkban, 2007 óta Belvárosi Óvoda és Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája néven ismert.
kimásoltam - kijelöltem a szöveget - átjelöltem a csak a szöveg megtartást - újból kijelöltem a szöveget és bemásoltam ide
A MI iskolánk Kecskemét szívében található, nagy múltú intézmény a város második legrégibb iskolája. Falai között már 1887-ben is tanultak. Abban az időben még Községi Népiskolának hívták, azóta II. számú Általános Iskola, Hosszú Utcai Általános Iskola és Hoffmann János Utcai Általános Iskolaként szerepelt
ez a word - szöveg megtartással
A MI iskolánk Kecskemét szívében található, nagy múltú intézmény a város második legrégibb iskolája. Falai között már 1887-ben is tanultak. Abban az időben még Községi Népiskolának hívták, azóta II. számú Általános Iskola, Hosszú Utcai Általános Iskola és Hoffmann János Utcai Általános Iskolaként szerepelt
ez ugyanaz, csak a fórum word ikon megnyomva a beillesztés előtt
Régen jártam ott és tényleg szép. Valahogy még régebben csakis a fasori evangéikus templom volt a tudatomban. Esküvőre voltam hivatalos és kétszer is rákérdeztem, hogy biztos református? Vajon miért van csak az evangélikus ennyire benne a köztudatban?
Ilyenkor Ti nem a várost járjátok a 100 éves házakat megnézendő?
Szégyellem, hogy csak ezen alkalomból ma jártam először a fasori református templomban. Igazán nagy élmény volt. Ha van esetleg, aki még nem látta, nagyon javaslom meglátogatni, főleg amikor zenélnek is bent, mert csodás az akusztikája. (www.fasor.hu)
Mindent végigcsináltam, amit ezeken a linkeken találtam (számomra súlyosan ismeretlen zónáiba merültem le közben a gépemnek). Semmi. Aztán bánatomban még egyszer, utoljára újraindítottam. És most működik. :-)))
A kedvenc részem, hogy az egyik tanácsadó oldal legalján vérnyomáscsökkentő hirdetést helyeztek el gondos kezek. Eszembe is jutott a szoftverfejlesztő unokabátyám, aki egyszer a szemem láttára kapott gyomorvérzést, miközben azt kiabálta, hogy "dögölj meg, Bill Gates, dögölj meg!"
Nagyon köszönöm nektek a segítséget, igazán izgalmas volt!
Kutyám - már bocsánat a bizalmaskodásért -, azt nem tagadja itt senki, hogy a korábbi években nem volt olykor irgalmatlan rossz idő tavasszal, csak hát volt tavasz! Most meg tél van november óta feszt.
Az az érdekes, hogy így a nagy kiszehajtás- akarom írni hóemberölés közben beugrott, hogy a referencia-áprilisaim és márciusaim igen jól közelítik az idén kifogásolt időjárást.
van ahol még a régebbi flash player futtatja a videókat (részleteket ne kérdezz tőlem, nekem elég ennyi), a jelek szerint a YouTube már a legújabbat használja.
Ti mindent tudtok, biztos ezt is. Parajelenséget tapasztalok mostanában, viszont kezd kellemetlen lenni. A gépemen elnémult a youtube. Kezdetben csak önhatalmúlag lekapcsolgatta a hangot - a hangszóró ikon mute-ra váltott - , amit eleinte egyszerűen, aztán egyre több kínlódással vissza lehetett csinálni. Mostanra viszont tök néma. Mindegy neki, mute vagy nem mute-e az ikon, a youtube-on át kapott matéria hallgat, mint a sült hal. Minden más videónak van hangja.