Keresés

Részletes keresés

Tina83 Creative Commons License 2005.04.08 0 0 785

A Honlapomon a dzsungi képtárban a tina83 képei közt....:)

Van roborovszkim is de kép még nincsen róluk.

Most mennem kell de majd este jövök!

Bye mindenkinek!:)

www.gportal.hu/tinat

Előzmény: sholya (784)
sholya Creative Commons License 2005.04.08 0 0 784

na,köszi a tippet,ezt kipróbálom!És ez a dolog fiúknál erösebb?A lányoknál nem volt ilyen probléma.,legalábbis nem vettem észre?Mondjuk a kozmetikus neki is kinyomta(akkor még csak Molly volt) .Még a fülével vannak gondok,de kezelések után renbe szokott jönni.(egy idöre)

Jó,ezt a találkát majd megbeszéljük!  Hörcsikröl van képed?

Előzmény: Tina83 (783)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.08 0 0 783

Egy hörivel ezerszer kevesebb gond van mint egy kutyival...de nem is nyújt olyan élvezetet:)

Most 3 pár hörim van :)

Majd vmikorra összehozzuk a látogatást és te is eljösz majd hozzám....

Tina83 Creative Commons License 2005.04.08 0 0 782

Köszi a meghívást ! Élni fogok vele:) Azt még nemtom mikor de hamarosan..majd megbeszéljük :)

Én is csak este adok neki kaját..de nem hagyok neki napközben mert akkor tuti becsinál:(

Most hogy babákat vár igy napi 2 szer kap főételt:)

A Bűzmirigyet úgy kell kinyomni hogy megfogod a kutyi segglukát amennyire tudod és meg kell erősen szorítani tudom fáj a kutyinak de így kinyomódik...meg kaki közben is kijön utánna.....Nálam bevált :)

Ezt egy könyvből tanultam:)

A Boninál nincs ilyen gond de elötte volt egy ezüst fiúcskám és nála voltak ilyen problémák!

Előzmény: sholya (781)
sholya Creative Commons License 2005.04.08 0 0 781

jaj,höri!Mindig is szerettem volna,de (annó) szüleim lebeszéltek róla,merthogy sok a "gond" vele.Régen voltam olyan hülye h el is hittem.

Hát ha gondolod gyere el egyszer meglátogatni minket,természetesen kis szépségeted is hozd el,és akkor megmutatom a nyírót,vagy ha gondolod ki is tudod próbálni,akkor legalább meglátod megéri e neked.Nekem mindenféleképpen a 3 uszival..

Én vacsit adok csak az usziknak (fött kaja,vagy konzerv) viszont száraz egész nap ki van nekik téve,abból annyit esznek amennyit akarnak.Na és természetesen a mi kajcsinkból is kapnak mindig,plusz a jutalomfalatkák,meg gyümölcs meg tej.

De sokat rohangálnak és mindent lemozognak.

Na és kaki:Jrrynek akkor szokott ezzel gond lenni amikor a büzmirigyét nem tisztitották ki neki egy ideje.Ez most nekem is gondot okoz,mert nem tudom hogy kell?????

A tej meg a gyümi viszont jó hatással van rájuk,a lányokkal eddig nem volt ilyen gond,a Jerrynél is a mirigy.Valaki esetleg tud olyan oldalt ahol ennek a tisztításával kapcsolatban van valami?

Előzmény: Tina83 (780)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.08 0 0 780

Én már adtam neki mindenféle virslit..amit mi is eszünk..imádja de melyik kutyus nem?:)

Akkor jó ha állandóan kapható!:)

Mert 1-2hónap és veszek egyet.

Sajnos a pénz most be van osztva másra....(ha még nem mondtam volna  törpe höriket tenyésztek)így most csináltattam egy uj terkót....na mind1.

Előzmény: Kalema (777)
neoja72 Creative Commons License 2005.04.08 0 0 779

Szia! Ez érdekes: nálunk is a chappiből a puha húsgombóc elfogy, a többivel max. focizni szokott! :))

Én ma reggel Pogónak pulykahusit adtam, sajttal. Pillanatok alatt elfogyasztotta! Tisztára nyalta a tányérkáját. A vesét rizzsel majd én is kipróbálom! Ti egy nap hányszor adtok a kuttyoknak enni? Mert én Poginak kétszer adok főételt, + a jutalomfalatkák!

Tegnap voltunk kozmetikusnál, csuda rövid lett a szőre, igazi nyári ruha-szerű! Csak a farkán és a fejecskéjén van haj, de majd meglátjátok, teszek fel képeket, nagyon aranyos lett, olyan, mint egy kiskecske! Tegnap egész este az ágyban dögönyöztem szépítkezés után! :)) Alig lehet ráismerni.

Egy kérdés: Újabban észrevettem, hogy Pogó nem kakil mindennap. Ez nem baj??? Ugyanis eddig mindennap volt neki széklete. Viszont nem veszek észre rajta semmit, ugyanúgy játszik, eszik bolondozik, tehát semmi szervi bajra nem gondolok. Köszi a segítséget!

Előzmény: sholya (763)
sholya Creative Commons License 2005.04.08 0 0 778
én tescós virslit szoktam venni nekik néha,meg  túró rudit.Füstlit még nem adtam nekik,bár biztos hogy rögtön toppon lenne!
Előzmény: Kalema (777)
Kalema Creative Commons License 2005.04.08 0 0 777

Sziasztok!

Rebelx:

Ugyan nagyon eltüntél, de megkockáztatom a feltételezést, hogy azért néha olvasod a topicot!

Levelezésbe kezdtem néhány kutyással, és csak azt akarom megemlíteni, hogy Jeremy a sztár, mindenki olvadozik tőle! :)))))

Na meg persze mindegyik kutyustól!

Mindenki:

A kaják között még nem láttam a mi egyik "joker" étkünket: FÜSTLI VIRSLI,  de csak az eredeti, semmi sajttal töltelék, vagy bacon darabkák... :)))

sholya Creative Commons License 2005.04.08 0 0 776
nincs fent az uszi képe az illatoson! Elvitte valaki??????
sholya Creative Commons License 2005.04.08 0 0 775

Szia!

Köszönöm a képeket,hétvégén felrakjuk a linkel együtt,tegnap sajnos nem jött össze!

Megvettük tegnap a nyírót,és a Mollyt meg is nyírtuk!Ahhoz képest,hogy elsö próbálkozás volt nagyon jó lett.Ma a Jerry a soros,holnap pedig Kittyke.Azt mondták lesz folyamatosan,ők már évek óta árulják.

Mi van az uszival az Illatoson????????

Előzmény: Tina83 (773)
Andromedus Creative Commons License 2005.04.07 0 0 774

sziasztok!

Senkinek nem esik meg a szíve azon a szegény uszilányon? :(((

Ma este a törpém kisajátította a puffot:

Tina83 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 773

A rendezkedés nálunk is megvolt..mostanában nem:)

Régebben 2 nokia töltő esett áldozatul..(10e ft) Meg 20ezres cipő...,

zsepik. papucsok,egérpad, poharak,..stb

Szóval nem egy könnyű eset:)

Előzmény: sholya (772)
sholya Creative Commons License 2005.04.07 0 0 772

hát az biztos h sértödösek,legalábbis Jerry fiam ha durcis akkor hátatfordít és nem érdekli semmi.Amikor otthon hagytuk öket,akkor iszonyú rendezkedésbe kezdett,pl ha nem volt rendesen becsukva az egyik alsó szekrény,akkor mindent kipakolt,végigvonszolta a lakásban a megrágott olajosüveget (tele volt).Ja és egy fa kerítéssel "zártuk "el öket a konyhába (Mollyt,Jerryt) hogy a nappaliban ne rendezkedjenek,hát azt kettérágta.Aztán jött Kittyke,és most rend van otthon,nem bántanak semmit kivéve a zsepi ha elérhetö magasságban van.

Köszi Tina :-)))

Előzmény: Tina83 (771)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 771

Felrakhatod!

Én is felteszlek:)

Tina83 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 770

Hát még milyen aggasztó!:(((

Olyan mit ha daccból csinálná...

Ugyanis...az elmúlt 3 hétben el se mozdultam itthonról max fél órára....

Most meg annyi dolgom van hogy van amikor 4-5 órára magára hagyom....

Nem lehet hogy megsértődött?

Előzmény: sholya (768)
sholya Creative Commons License 2005.04.07 0 0 769

felrakhatom a linkedet? www.solyatomi.uw.hu

és küldjetek képeket.Meg ha van kedvetek nyithatunk ott is egy fórumot.

Előzmény: Tina83 (767)
sholya Creative Commons License 2005.04.07 0 0 768

ok,megkérdezem!

Hát nem tudom mi lehet Bonival,olyan mintha valami viselkedési problémában szenvedne.Ez most hülyén hangzott,de ennyi idö után bepisil meg kakil??Nem vagyok ebben szakértö,szerintem kérdezz meg egy dokit,vagy nem tudom....aggasztó mindenesetre.

Előzmény: Tina83 (766)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 767

Feltettem a honlapomra az usi képét meg mást is:)

nézétek meg, hátha tudtam egíteni.....

www.gportal.hu/tinat

Tina83 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 766

Figyi! Ha elmész megnézni a nyírót kérdezd meg hogy állandóan kapható-e mert most nincs rá pénzem:( Kb 1-2 hónap múlva.

A tesco konzervet az enyém is dijjaza:)

Mindenkitől kérdezném!!!

Nemtom már mit kéne csinálnom Bonival , mert egyszerűen az őrületbe kerget!!!!!!

kb Egy hónapja VÉGRE szobatiszta lett nagy örömömre erre tessék , 3 napja ismét bepisil bekakil, hiába viszem le ..pedig mindent úgy csinálok mint eddig:(((

Előzmény: sholya (760)
sholya Creative Commons License 2005.04.07 0 0 765

adatok a 718-as hozzászólásomnál megtalálhatóak.

Valaki vigye öt haza...légyszi...

sholya Creative Commons License 2005.04.07 0 0 764

Remélem lesz jó gazdija!Fáj a szívem érte,de már 4 smöcim van + egy macsek...:-(((

Előzmény: neoja72 (762)
sholya Creative Commons License 2005.04.07 0 0 763

a chappi-nek nincs olyan százarkajcsija amiben csak olyan húsgombócok vannak?Az én picikéim imádják,azt mindig rögtön kieszik belöle,a többi meg ottmarad.A frolich (így kell írni?) a másik kedvenc,ez is hamar elfogy,bár szerintem kicsit túlzás az ára a többi szárazhoz képest.

Jerry kicsinek elkezdett válogatni ,elég szívtelen döntést hoztam:2 napig semmi extra csak száraztáp.Azóta nem válogat.Persze ezt nem csinálnám már meg velük ebben a korban,vagy kismamával,de picinek jó lecke volt neki.

Megeszik a tescós konzervet is,és elég ritkán hánynak az enyémek,inkább az olyan konzervtöl amit még nem ettek.Nem is veszek nekik új fajtát.Vesét szoktam nekik apróra vágni,és rizzsel megfözöm.Ez csúszik!

Előzmény: neoja72 (761)
neoja72 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 762
A táblázatban szereplő, az elvihetőségre vonatkozó dátum nem azt jelenti, hogy azon a napon az állat életét kioltják, hanem azt jelenti, hogy letelt a 14 nap várakozási idő, igy attól a naptól kezdve bárki örökbefogadhatja az állatot, nem csak az eredeti gazdája viheti ki.

Remélem ez tényleg így van! Ránézésre ápolt kutyának tűnik, nyilván valahol nagyon várja haza a gazdija... :((

Nekem sajnos nem sikerült a képét idetennem, de aki tudja nézze meg, nagyon kedves kutyusnak néz ki!!!
neoja72 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 761
A kutyakajás témához hozzászólva: Pogi a darlingtól sugárban hányt, chappit nem szereti, egy időben csak a csíkos tesco-sat volt hajlandó elfogadni, de már azt sem. Teljesen átállt a főtt ételre, vagyis a főtt csirkehusira, májra, + a főtt kajákra amit mi eszünk. A száraz kaját kicsi kora óta nem fogadja el, úgy, hogy sajnos ő nem mérvadó, mert nagyon válogatós! :( Amit talán nagyon szeret még az a sajt és a rántott husi!
sholya Creative Commons License 2005.04.07 0 0 760

Na hát rövid nyomozás után Érden a Riminyáki úton találtunk MOSER nyírót,felhívtam öket és 10.800-ft a legolcsóbb.Ma elmegyek megnézem,ha jó megveszem.A tel.számuk,ha érdekelne még valakit esetleg:

06-23-368-460 web: http://www.dog-cat.hu/uzlet.html

Előzmény: Tina83 (759)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 759

Én is megnéztem, horror:(

Inkább  az ollós megoldás marad...

Előzmény: sholya (758)
sholya Creative Commons License 2005.04.07 0 0 758

néztem azt az oldalt,de nincs 45-50 e. forintom.....még nem tudom mi lesz,lehet veszek jó minőségü ollókat,és a nagy részét lenyírom,aztán lesem a hirdetéseket hátha lesz nyíró olcsóbban..

Azt hiszem ezen az oldalon vehet bárki.(aki meg tudja fizetni)Igaz jó kminőség,de hobbi szinten kellene így nem éri meg nagyon.

Előzmény: Tina83 (757)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 757

Tegnap vettem "a kutya" magazint és van benne hirdetés nyírógépekről..stb.

Nemtom mennyi lehet de meg kéne érdeklődni.

Én is szeretnék venni 1-et.

Nem akarok megbántani 1 kozmetikust se de ahhoz hogy igazán szép legyen a kutya havonta kéne nyírni és az (nekem) eléggé húzós.

internetes áruházuk:

www.selbruha.hu/index.php

Azt nemtom hogy itt csak kozmetikusok vehetnek-e?....

Előzmény: sholya (751)
stefiadri Creative Commons License 2005.04.07 0 0 756

Sajnos most meg azt írják (5807) hogy mégis bent van az uszi! Elnézést a félretájékoztatásért, pedig már úgy örültem :(((

Úgy elhoznám de a férjem szerintem megölne. Na jó ez azért túlzás, de nem lehet.....sajna!

Előzmény: sholya (755)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!