Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
Szerintem ne keseregj ezen (főleg előre ne):) Gondolom úgyis végig pályán jöttök, azokat pikk-pakk letakarítják főleg arrafelé...izgulni max az itteni viszonyok miatt kell.
Hát csak most indulunk majd neki, emberem rémisztgetett egy sort, hogy mekkora sorok állnak a pályán, de ha jól informálódtam, azóta csak a szokásos van. Úgyhogy ha a gyerek befejezte saját maga hibernálását, nekivágunk :) egy ember már biztos lement a hegyről (az enyém), úgyhogy valamennyire le is van tolva, majd ügyes leszek :)
Itt ez volt reggel (és néhány babakocsi meg lábnyom különbséggel most is ez van, ja, meg a fákról lefújta a szél a havat. Kb. fél órája van pluszban a hőmérő)
Kinyitottam a szememet, és nem hittem neki, 5-10 centis hó a kertben. Lakhelyünk fagyott hó alatt, útkotrás nyomokban. Az M0-tól 15 km-re lakunk, ez a szakasz pár perc híján egy óráig tartott. Beérek Soroksárra, hónak nyoma sincs, ragyogó napsütés, kollegák néznek rám, mint a hülyére, mikor télkezdetről beszélek.
Wazz, a Pázmányra? Én is ott végeztem :))) feledhetetlen volt a mindennap kétszer másfélórás ingázás! és a közhiedelemmel ellentétben nem lehetett a buszon vagy a vonaton tanulni, bár mindenki megpróbálja! Piliscsaba egyébként szép hely, és jók a kocsmák, legalábbis régebben még jók voltak, viszont rengeteg a parlagfű és aki allergiás az bezony megérzi ott a szezont... na ennyit a nosztalgiáról :) Szia Horasz!
Múlt héten egyik este férjemmel indultunk el itthonról. Én zártam az ajtót, addig ő előrement, hogy a szatyrokat berakja a kocsiba. Az utcán látom, hogy nagy zavarban áll a szomszédasszony előtt és mondja, hogy "itt a feleségem". Mondtam a szomszédasszonynak, hogy itt vagyok, jó estét. Erre kiderült, hogy szomszédasszony megkérdezte a férjemet, hogy én elköltöztem-e a városból, mert olyan régen nem lát, csak a lánytestvéremet. (Az sajnos nem derült ki, hogy húgra vagy nővérre gondolt-e.) A valóságban 1 db bátyám van, se húgom, se nővérem nincs. Szegény nő szintén zavarba jött, gyorsan arról kezdett beszélni, hogy a lányaink milyen nagyok már. Egyetértettem vele, aztán beszálltunk a kocsiba. Mondtam a férjemnek, hogy szegény, tök ciki, én nem szeretnék így beégni... Erre mondja, hogy az egy dolog, hogy ciki, de mit gondolhatott az utóbbi időben róla. Asszonypajtás elköltözött, ő meg a sógórnővel éldegél itt szépen. :-))))