Varró, Deli és a többi agyalap részére. Sportorvosi időpont: Március 9. Kedd 13.30 Ezután arra van lehetőség , hogy 1.intéztek magatoknak időpontot vagy 2. bemész bejelentkezés nélkül de az ne legyen több 1 embernél, egy napon azt mondta az asszisztens néni. És már mondtam , hogy minden szerdán regizik fel az új sport orvosikat a szövetségnél.
Csak egy kérés. Aki jön szombaton edzésre a ha gondolja beszállhat a pályabérletbe jelképes 200ft-al. Egy kicsit húzós a bérleti díj és elég sokat kell az elkövetkezendő 2 hónapban befizetni.( 280.000 Nevezési díj+60.000 tagdíj+a pályabérleti díjak)
Aki elvan maradva tagdíjjal az viszont hozza ( Ez már nem kérés) + a 2000ft-os játékos engedély díjat is aki még nem hozta.
Kíváncsiságból utána néztem: Tudod edzés végén hogy: A defense lenyúl sok embert. Kicsit furin fogalmaztam edzés végén na szóval 3 éve amióta a csapatban vagy:
Új Defense játékosok:
Tavalyi szezon: Kiss Levi, illetve Kecskeméti rögbis Dani. Idei szezonra lesz:Biztos újonc Lecsó, illetve két Szabolcsunk 1 DT és 1 CB
Kiss Levi WR volt amikor elkezdte aztán lesérült utána nem kellett az Offense-nek és így került át Defense-be. Kecsói Dani pedig sajnos nem tudod nálunk sokat játszani 1-2 meccs volt pedig igazán jó lett volna...
DT Szabolccsal van meg a 3 DL emberünk jövő szezonra... Tavaly úgy játszotta végig a secondary a meccseket hogy éppen hogy meg voltunk négyen...Csere ilyesmi...hehe...plusz még special team-ben ténykedtünk...
Biztos vagy még benne hogy a Defense elszedi az Offense-től az embereket??
Óvatosan vele! Kár lenne, ha emiatt nem tudna játszani a bajnokságban! Inkább 2 hét pihenő, mint 4 hónap! Ha dagad, vagy lilul, azonnal orvoshoz!
Ádi! van valami térdszorító gumid? Jó lenne ha picit folyamatosan használnád! Legalább 1 hétig! Ha esetleg van bármilyen diklofenák tartalmú készítmény otthon, akkor azzal kenegetni!
akinek kell felszerelés az írja meg: -a tipust -a méretet -a színt ha van -az árat a kedvezmény nélkül.
írhatod ide a fórumra vagy a varrogabor@vipmail.hu -ra ha nem biztos a rendelés tehát még nincs meg rá a pénz vagy még egyeztetned kell a szülőkkel akkor azt írd oda .ha nem teszed akkor megtévesztesz.
Megjegyzendő, hogy mit tartalmazott a Div II módosított versenykiírása:
"A nevezett csapatok számától függően meghatározott lebonyolítási rend alapján kerül be a kialakult sorrend alapján a bajnokság rájátszási szakaszába a legjobb négy csapat.
A IV. Pannon Bowl döntőbe a rájátszás két győztes csapata mérkőzik meg a magyar Divízió II. osztály bajnoki címért."
A div II versenynaptára már megvan. 7 csapat indul és az alapszakaszban mindenki játszik egyszer mindenkivel, azaz 6 meccset játszik minden csapat. Ott a 6 forduló sorrendje adja ki a végső sorrendet, és nincs rájátszás meg ilyenek. Ezek után kiváncsi leszek a div I-et, hogy képzelik majd el.
Aki szeretne valamilyen cuccot vásárolni most van lehetőség kedvezményesen. Ha a Forelle-nél összejön 700 eurónyi cucc akkor 25% kedvezmény van az egészre. Erre rájön kb 30 eurónyi postaköltség. Válogassatok és ha kell valami akkor hívjátok Varró Gabit, ha valaki nem tudja a számát szóljon és megadom. Itt lehet válogatni a cuccok közt: www.forelle.com
Jóvanheee! Azért nem kell kiabálni! :D Hülye elefánt! :D Még göthös vagy, vagy délelőtt jársz edzeni? Nem látlak mostanában a teremben... pedig van új játékunk! :D
HA A RÁKÓCZIFALVI MC FC BEN (8-10éves korcsoport) JÓ VOLTAM KAPUSNAK ÉS ELTUDTAM RUGNI A RUGALMATLAN LÁBAIMMAL A LABDÁT AKKOR IDE IS JÓ LESZEK A NAGYOK JÁTÉKÁBA. NE MOND MEG NEKEM MELYIK ZSÁMOLYT NEM TUDOM MEGUGRANI MERT TUDOM HOGY 1IKETSE !