Ezzel a győzelmével döntötte meg Roy Emerson 12 GS győzelmi rekordját..azaz ez volt a 7. Wimbyje,a 13. GS trófeája.Óriási tenisztörténelmi tett volt ez akkor,naná h sírt.És ha jól tudom,először voltak ott a szülei.
Van asztali DVD lejátszónk, meg a gépről is ki tudom vinni a képet tévére. A megvágtam mit jelent? Nincsenek benne reklámok? Vagy az Agassi elleni döntőből csináltál egy egy órás meccset?
most picit aggódom a Rafter ellenit lehet egyelőre nem fogom tudni kiírni, nézem h 3,5 órás a műsor, namost 1 lemezre 2 óra 10 perc fér rá TV minőségben, és nem tudom, hogy dupla réteges lemezt tudok-e írni vele, mert ha nem, akkor vagy 2 lemezre írom, vagy 1re de akkor romlik sokat a minőség, ha megy a duplás, akkor nincs gebasz
viszont reggel megvágtam már a 90es éveket is, ez meg a múltkori PETE-s csak 1-1 órás, így azokat a legjobb minőségben vettem fel, ez 2x akkora anyag, vagyis ezek is 1 lemezesek, de pontosan nem tudom mennyivel jobb, mert mint mondtam normálban is pont olyan éles, mint a TV, sz'al lehet h számítógépen látszik a minőségbeli különbség
cimbikém, meg van vágva, írható formátumban van az Ágassi András elleni meccs:) ugyanerre a sorsra fog jutni Rafter Patrik elleni is, a múltkori PETE-s műsor is asszem már vágva van:), és a 90-es éveket összefoglalót is felveszem csütörtökön:)
ha küldtök lemezt kiírom és visszaküldöm, asztalival írom, ami azt jelenti h TV minőség -, de szgépen nézve jóval rosszabbnak tűnik a felbontásbeli különbség miatt, mintha TV-n bámulja az ember -> de amúgy nem vészes, 4 GB, sz'al anyni h szgépen kicsit zizisebbnek néz ki
háááát, jobb híján jurpárk, méregdrágán vettem 4 db-ot, vmi 315 Ft/, de lényeg h így tudok helyet csinálni, és meg lesz oldva, de a teletext 19:00-20:30-ig írja, a port.hu meg 18:00-20:30-ig, melyik a jó?, marhára nem mindegy
dolgozom az ügyön, sürgősen dvd-hez kéne jutnom h tudjak kiírni a vinyóról és helyet szabadítani;
Ecseri úthoz közel tudtok olyan helyet, ahol lehet venni írható DVD-t?:) az a baj h szomorú kötelességnek kell eleget tegyek, becsületbeli ügy és így a progim sűrűbb
Ha valaki fel tudja venni a mai és a szerdai meccseket, akkor megoldható lenne majd, hogy valami módon hozzájussak én is. Legalább újra néznék egy kis teniszt! :))
a párhuzamodról meg annyit, hogy éppen Ciani szokta mondogatni, hogy nehogy felhozzuk már Lendlt meg Beckert meg a többi ászt, akiket Pete megvert, mivel ők már pályafutásuk végén voltak. Safin amúgy Rogert is megverte, szóval nem teljesen értelek...
Szia!"Lehet Roger akár simán eljut 20 GS-ig ebben a mezőnyben,attól még Pete a legnagyobb."Azért ha jól emlékszek Petet a Us open döntőjében Hewitt is, meg Safin is enyhe kifejezéssel is nagyon megverte ebből a lebecsült mezőnyből.Csak nem úgy gondoljátok,hogy bármilyen pályán esélye lenne Petenek Rogerrel szemben?
"btw lehet Roger akár simán eljut 20 GS-ig ebben a mezőnyben, attól még PETE a legnagyobb, és ez a műsor is csak megerősített ebben:), és hiába komplettebb játékos RF"
mondjuk az segített a döntésben, hogy a koncertet neten néztem élőben, ráadásul a genny mtv csak 1 órát adott le a 2,5 órás koncertből, azt is reklámokkal teli;
viszont meccseket nem nagyon találtam neten, csak egyet, a Federer ellenit, azt meg inkább nem akarnám letölteni:P
btw lehet Roger akár simán eljut 20 GS-ig ebben a mezőnyben, attól még PETE a legnagyobb, és ez a műsor is csak megerősített ebben:), és hiába komplettebb játékos RF