értelmezd amit írtam, látom nem megy. valamilyen szintről írtam mint piaci alapon. a nézőszámot annak tükrében kell vizsgálni ,hogy mennyi szakosztály felé oszlik a klub szimpatizánsainak összessége. ráadásul sokan több szakosztály meccseire is járnak, amik rendszeresen ütik egymást időben. a másik fontos dolog, hogy nálunk nincsenek divatok szinte egyáltalán, kivétel talán a foci, de ezt a klub jól kezeli a nemzetközi meccseken és megpróbálja sikerrel kiszorítani a divatokat. hozzáteszem szerencsére nincsenek nálunk divatok. annyian vagyunk a meccseken amennyien vagyunk, de azok szinte kivétel nélkül Fradisták. igaz ez a női kézire is.
Maradjunk annyiban, hogy piaci alapon egyik magyar klub sem tudna megélni, még az oly nagy fradi sem. Ha már nézőkről beszélünk, akkor pont rossz helyen jársz, de rézsemről ennyi, nem fogok veled partalan vitákba keveredni, legyél boldog FRADI!
nézd meg mennyi pénzből mennyi szakosztályunk van és abban mennyi gyerek és felnőtt sportol. nézd meg milyen eredményeket érünk el a különböző szakosztályokban. nézd meg mennyi ember kíváncsi a szakosztályok meccseire. Beszántani minket? próbálkoztak már sokan, a legtöbbjük már a föld alatt van, vagy örökre megbánta. van bőr a képeden a pénz forrásáról beszélni mészárosvárkonyi veszprémi?:) Az egyedüli klub vagyunk aki valamilyen szinten a piacról is meg tudna élni.
A fradid a legnagyobb állami pénznyelő sportklub, az elnökötök más jellegű érdemei elismerése végett nem szántották még be a népligeti bázist, ha a pénz forrása érdekel. Pont, hogy kézilabdában mindenki a bl-t álmodja, épp most nyialtkozták le a csapatod tagjai, hogy most aztán irány az F4. Amúgy, érdekes ez a beszélgetés, mert én is szimpatizálok a fradival, sőt még jobban mint a győrrel, csak, hogy épp itt Veszprém drukker vagyok.
még mindig nem érted) lehetünk akár tizedikek is ,akkor is A Fradi a Fradi. Voltunk már nagyon mélyen is , valszeg még leszünk is valamikor, de ettől még ugyanúgy szeretjük a klubot. És mi van ha nem leszünk soha bl győztesek? semmi. ti kergettek egy olyan álmot amit sosem értek el.
úgy írod ahogy akarod:) Mi már akkor léteztünk amikor még ti sehol sem voltatok , és akkor is létezni fogunk amikor már nem is emlékeznek rátok. Ha tizedikek vagyunk akkor akkor tizedikek, ha elsők akkor elsők. Nem számít, a csapat(minden szakosztályban) és a klub az első. pont a győriekkel vagytok majdnem egy szinten, mint akik már egy ezüstöt is kudarcként élnek meg és otthagyjátok a saját csapatotokat mikor kapnak egy ezüstérmet. Az viszont igaz, hogy különbek vagytok a győrieknél, mert ők egy döntetlen után bundát fröcsögtek a saját játékosaikra és stábjukra. Szerencsére Amorim helyre tette őket akkor.
Hamarabb lesz a Veszprém BL győztes mint a nyugger fradi, ebben biztos vagyok, fáj a bl 16? De majd most, a szerb nagyik megoldják! Húzzál vissza a női fradi topikba, ez más sportág, más kávéház.
Ha megnézet a hozzászólásait, a srác egy downvote-mágnes troll. Még kíváncsi vagyok a véleményére kinizsi-témában, aztán megy a blokk, vele abszolút értelmetlen cél a párbeszéd, szerintem, csak szemetelni jár mindenhová.
De ezeket mind a játékával érdemelte ki, az utána következő dolgokért meg nem sokat tett, azok 'jártak', elvégzett vmi spanyol sulit, nem tudom milyen szintűt, de a többi az ölébe pottyant, és ez zavar sokunkat.
De naívak sem vagyunk, itt élünk, látjuk, hogy megy ez urambátyám országban. És valószínűleg ebbe is bele fog jönni, pár év és milla ment a levesbe, nabumm, úgy néz ki belefér. Amúgy még nem tudom, eldönteni, hogy mennyit dolgozott ő ezért, v csak kihasználta az istenadta tehetségét és szerencséjét, de a játékospályafutása alapján a top 3 magyar kézilabdázó egyike és a világ valaha volt top 10-es jobblövője, és ezt kihasználva jól pozicionálta át magát a későbbiekre is, csak ezt is tudka olyan tartalommal megtölteni! Niem tehetünk mást drukkolunk neki, már csak magunk miatt is.
Az is eszembe jutott, hogy, ha akarta volna a klub, akkor sem biztos, hogy tudott volna normál módon, tisztes pályázat útján keresni erre a posztra megfelelő személyt, épp a 'speciális' magyar viszonyok miatt.
Kinizsit is nagy betűvel kell írni, vagy az Rákosi miatt mehet kicsivel? Illetve ha mehet kicsivel, akkor - bár mozaikszó - az ÉDOSZ is mehet-e kicsivel?
Igen. Annyit még hozzátennék, a vele készült beszélgetések, ill. saját közönségtalálkozós benyomások alapján úgy gondolom, neki van - ha nem is kiforrott, de - valid, létező víziója arról, mitől jó egy csapat, milyen karakterekből kellene felépülnie. Egy szakmai vezetői poszton ez elengedhetetlen. Persze ahogy írod, a siker soha nem garantált.
Vailupov hátha segíteni tud jobb lökőben. Nem lenne ördögtől való gondolat. Annak idején Zovkó Bendót vissza akarta hozni Kiró mögé lövőbe csak lemaradt, mert addigra aláírt Szegedre.
Így van. Viszont a döntéshozók gondolatmenete is érthető. A Magyar férfi kézilabdázás emblematikus figurája, kiváló kapcsolatrendszerrel a sportágban, megfelelő tekintéllyel, elismertséggel. Jó szándék- és jó gondolatok szülte döntés, ami még mindíg lehet végül hibás vagy akár jó is.
Szerintem Nagy Lacival még akkor megállapodtak a játékospályafutása utáni feladatairól, amikor hazacsábították Barcelonából. Gondolom azért, mert nagyon akarták Őt és alkalmasnak is vélték.
Néhány játékosnak (valószínűleg) az utolsó éve itt: Nilsson, Blagotinsek, Strlek, Nenadic, Lauge. Remélem tudnak még gurítani idén ők is egy nagyot, esetleg kipótolva azt az egy hiány posztot.
Lékait nagyon sajnálom, hogy elmegy, azt is, hogy így, azt meg pláne, hogy nem Füred, vagy Tatabánya lett, ha már magyar csapat. Kösz mindent, ha olvasod!