Az egyik kollégám 1x mondta, hogy neki a férje a mosogatógép, mert szereti csinálni.
Pár éve, meg összejött egy baráti társaság néhány sörre. Az egyik cimborám felesége nem jött. Kérdeztem, hogy mi van vele. Mondja, hogy kertészkedik. Amikor visszakérdeztem, hogy megengedhetnek maguknak kertészt is, akkor az volt a válasz, hogy a feleségének ez a hobbija.
Ha racionálisan és a fogyasztást nézem, akkor halat venni is egyszerűbb, olcsóbb, gyorsabb a boltban. De aki az élményért horgászik, őt ez nem érdekli.
Lehet ugyanaz van a WC pucolásnál is, csak mi nem értjük.
Én a teregetést semmi szín alatt, ugyanis rühellek vasalni, nagyon profi vagyok a teregetésben, hogy a lehető legkevesebbet kelljen vasalni. :)
A férjem szekrényeinek tartalmáról csak nagyjából vannak elképzeléseim, ő hajtogat és pakol magának. Bejárónőnk nincs és egyelőre nem is lesz, én hidegrázást kapnék attól, ha egy idegen matatna a cuccaim között. Mi például úgy működünk, hogy bármelyikünk is takarít, az csak úgy lehetséges, ha egyedül van otthon. És miután a férjem többet van otthon egyedül, mint én, így ő takarít többször. Kivéve a fürdőszoba, wc helység takarítása, oda be lehet vackolni és nem zavarjuk egymást. Közös takarítás nem opció, abból frusztráció van csak, mert valamelyikünk biztos útban lesz. :)
Egyébként meg azért van bejáróember, mert mindketten a szabadidönkben inkább mást csinálunk a családdal. Nekünk megéri kifizetni azt a heti tizenegykétezer forintot.
Ezt már néhány topikon én is leírtam nekik... A "hármason" is... De nem akarják felfogni. Vagy ha én (pl. mellékállással) ugyanannyi idő alatt az ötszörösét megkeresem, akkor nem fogok sikamikázni.
"Pl. én a mosást-teregetést nem engedem ki a kezeim közül, különben ott rohangálnának a hangyák a fejemben, hogy az úgy nem jó. :)"
:))))))))
No ez valami női princípium lehet. Mosást nekem sem engedi az asszony, teregetést már csak-csak (némi utánjavítással), vasalástól meg nagyobbrészt eltilt. (saját ing, párnahuzat engedélyezett :o))
Meg különben sem tudom úgy összehajtogatni ahogy kellene.....
Na, majd te is megkapod, mint én, hogy fene a jó dolgodat, mert tudsz munka mellett fórumozni is. Himi-humi munkát végzel sok pénzért (még bejárónőd is van), amiért a szegények dolgoznak meg. Te csak felveszed a lóvét. :)
A bejárónőkkel még nem volt sikálási élményem. :) Egyik sem volt az esetem. Most egy debella medve típus jár. Gyorsabban is dolgozik, mint egy másik, mert létra nélkül elér sok helyet.
Egyébként meg azért van bejáróember, mert mindketten a szabadidönkben inkább mást csinálunk a családdal. Nekünk megéri kifizetni azt a heti tizenegykétezer forintot.
Ha mondjuk a fenti összeg 3-4x-se lenne, akkor már másképp gondolkoznék. Javaslom pl. kiszamolo.hu blogot.
(ja és ma délelőtt sok meló, és olyan megbeszélés volt, amin végig aktívnak kellett lenni, ezért nem jártam erre. De most már itthonról dolgozom, így tudok az itteni ugatásra is időt szakítani)
Ez a sikálás nálad valami nagyon durva kattanás püffi. Azok az emberek is, akik nem tartanak bejárónőt, kvázi munkaszámba se veszik azt az 5-10 perces elfoglaltságot 1-2 naponta.
Tehát nem sikerült megértened az attitűd fogalmát így sem. Sehol nem írtam, hogy bárki is konkrétan kimondta volna-e. Amihez neked amúgy az égvilágon semmi, de semmi közöd nincs, lepcses vénasszony. :)