Bocsi Fiúk! Dolgom volt ma, de vagyok.. Izgaga: Nekem fontos lenne hogy ott legyél. Ezért ha kell lemegyek, viszek embereket, felhozzuk a hajód , és adok egy műszakis tarilert, ingyen. Az időjárás nekem is fontos, bennünket is befolyásol, csak bennünket nem érdekel annyira. Ez Tali nélküled hiányos lenne, úgyhogy ha bármiben kell segítség írj. Beer-ci
Szasztok! Sajna, bizonytalan vagyok, trélerem nincs, hajóm parton, de onnan ahol van, csak úgy nem lehet trélerre tenni, tavasszal a hajón kéne egy csomó dogot csinálni (festés, új elektromos rendszer, szélvédő, c.ponyva), csak teljes ponyvám van, eső esetén vagy megállok vagy szarrá ázok, és ráadásul még kényelmes is vagyok, nehány évtizede nem voltam távol az ágyikómtól napokig. De majd még meggondoljuk 1000-szer ezt a dolgot. Beer-ci: légyszíves küldd el nekem is. üdv. mindenkinek: izgaga
Van egy 6 lovas kis motorom, addig összeütök egy kis testet. (De nem fogtok röhögni?) Szóval jelentkezem, ha a céges dolgaim nem köpnek a levesbe, ott leszek, ha másképp nem megy, akkor valahol csatlakozom.
Figyu. Nem baj ha nem lesz kész a hajód. Eddig ha jól számolom 20 férőhely van. De vannak olyanok akiknek van hajójuk de nincs motorjuk, és fordítva. Így lesz megoldás sok.
A Tisza szeszélyes mindig. A túra egyetlen kritériuma az épp adott vízállás lesz. Reméljük nem lesz még egy 2006.
Ha lesz addigra új csónak én is elmegyek ha úgy alakul. Én Tokajban vagyok "otthon" csak attól félek, hogy a Tisza május elején még elég szeszélyes. Reméljük nem lesz árvíz éppen.
Szia! A teljesítménynek nincs szerepe, ugyanis a túrát csak napi 50-60 km megtételére tervezzük Ezt pedig a legkisebb motor is tudja, mert ez 10 km /óra Nem száguldani szeretnénk, hanem élvezni a vizet, a tavaszt, a Tiszát, és jót bulizni.
Érdeklödnék hogy mekkora motorokkal indultok?? Mert ha a hajólevelet nemsikerül rendbe tennem akkor nekem ""csak"" eggy 8-lovas Yamahám van tartalékban
Mindenkinek lesz hajója. Van rá megoldás hogy két-három ember kapjon egyet, akiknek nincs.Persze ezt akarni is kell. Megtaláljuk a megoldást a motor nélküli testekre, és a hajólevél kérdésekre is.
Hello Kitzoli !Mint már irtuk nem feltétel a saját hajo , de csak ugy lehet valamiböl hagyomány ha már az elsö is sikeres , ahhoz viszont sok résztvevö kell . üdv doktor4
Üdvözöllek! Légyszives azért nézz át néha a keleti csónakmotorors topikra, mert lesznek olyanok akik nem fognak ide írogatni, de esetenként fontos lehet az információ. Én a magam részéről mindig átmásolom ide ami fontos. Érezd jól magad köztünk!! Beer-ci
Minden kedves motorcsónakost szeretettel meghívok az előre láthatólag május 1-től május 4.-ig tartó Tiszai túrára.
Ajánlom a topikot minden keletimotoros, valamint motorcsónakos topiktársnak, valamint mindenkinek aki szereti a Tiszát, szívén tarja annak életét, fejlődését.