Ahogy mókusmisi mondja nincs midije a Helios nak (1983) ha jól emlékszem anno misinek is volt Wersi- je.Majdnem olyan nehéz mint egy A100-as. Namármost a B4et én JV35 master keyborddal akarnám használni itt a fórumon irta valaki.hogy (Emu0202) külső kártyával használja.Mivel? Hogyan?
mi a jó B3 szimuláló? most vettem egy 3 oktávos fatart, a Reason B3-a nem rossz, az Abbey Road Keyboards készlete meg főleg tetszik, de ha van jobb, megnézném.
Hogy kellemesebben lehessen használni B3 szimulációs programot, vannak olyan midi masterbillentyűzetek amelyek 9 csúszkával is ellátottak. Általában ezekhez mellékelnek B4 beállítást is. Viszont vigyázni kell, a legtöbbnek a billentyűzete csökkentett méretű, a fene a kínaiakba. Ami elsőre fel sem tűnik -mivel "csak" egy billentyűzettel rövidebb öt oktávon- az rendes játék során már nagyon kellemetlenné tud válni.
A rendes méret 61 billentyűnél 85cm. Ha 82, akkor felejtős.
A csapda viszont ott van, hogy egy rendes méretű drawbaros midibillentyűzet kerül annyiba (150 körül) mint egy normálisabb klón, pl. VK7-es, amely midiben tökéletes. :-)))
Sziasztok.Egy kis segitséget kérnék,telepitettem a B4/2 -őt jól müködik a klaviaturával :mit tegyek/vegyek/ hogy master bill-vel használhassam. Eddig egy Wersi Héliost használok de ez más világ ez az én vágyam ha már "igazira" nem tellik.
Korlátozott funkciójú MIDI keyboard-nak megfelelhet, de csak a note on/off, lezli on/off és esetleg a scanner vibrato on/off parancsokat tudja kiadni. (drawbar pozíció, perka, stb nem mennek) A hangszer színusz hangja jóminőségű - az átlagos szintikkel ellentétben a 9 drawbar egymástól függetlenül állítható - de steril, nincs key-click, és a perka is polifónikus. A beépített Wersivoice egy korábbi egyrotoros lezli szimulációnak felel meg, a hangdoboz/tölcsér hangzásának szimuláció nélkül. Egy modern hangmodul (pl.: VK-8M) vezérlésére megfelelő lehet.
Üdv! A Wersi Dx300ról mi a véleményetek? Önmagában is megállhatja a helyét, mint hammond klón, vagy inkább csak pc-s hangszínekkel hanszálható orgona? tehát inkább midi orgonára jó? vagy elég jó sdaját hangszínkészlete van? Mondjuk egy analóg curmar t2höz viszonyítva. kösz
Másrészt mindent el szabad képzelni, pl azt is hogy lekvárral kened a csizmád talpát. Értelme???? Ennyi a mobiltelefonon hammondozásnak is, meg rajta HQ audio chippeket keresni, egyáltalán minek került ez szóba???
Öt évvel ezelött ki hitte volna hogy lesz USB-s kávéfözö, vagy CD-t elejére tekerő berendezés..
Más
Azért a Japánoknál sem mult nyomtalanul woodstoki fesztivál , a szadista mika zenekar klipjén igazi USA stilus jegyek, és ami nekem igazán fura Marshall erösitök,
Usa gitárok..
És egy igazi hamisitatlan "Ethel" iskola, Japán modra