Tudod, engem Satine bizonytalanított el egy egészen icipicit, bár, ha tovább hajtogatja, hogy márpedig higgyem el neki, háááát, hajlottam volna rá.
Akkor kezdhettem volna átértékelni a csüt. délelőtti dorbézunkat.
És abba bele sem mertem gondolni! :)))
Ne tudd meg mennyire zavarba jöttem. A Restiben is hirtelen elbizonytalanodtam, hogy most a női WC-be, vagy a férfi WC-be indultam.:)) Emlékeimben azonban felrémlett egy pisoár, és ez eldöntötte a dillemám:)))
Megpróbálom még a délután folyamán visszaolvasni a tegnapi összes hozzászólást, aztán az asztal alatt megkeresni rozogát.
(HB-t még csakcsak "lehannizom, de téged már nem merlek "lerozizni" !) :))
De azért lenne itt vmi addig is:
Magyarázza el nekem vki, hogy aki nem bagózik, az mér akarja annyira kipróbálni a vizipipát?
Török szablya általi fenyegetettség miatt még talán érthető, de egyébként?
méghogy nem itta senki az asztal alá magát ! én akkor mit csináltam, figyelő állást vettem fel ott alul. ásd el magad felszerelést nem adom oda aktivan használom!! tegnap este elkeseredett harcot folytattam a klaviaturával, nem birtam számot beütni, ma reggel szép beköszöntőt irtam majd egy laza kisujj mozdulattala balszélen letöröltem, majd ujra beirtam az új téma nyitásba még szerencse ,hogy nem vagyok rá jogosult, de nem tudtam a szöveget átvinni az új hozzászólásba:kövériteni, soványitani, szinezni, gyerek kori képemet megszerezni, tudjátok az akis angyalka amelyik a szülinapi tortáján könyököl jó éjszakát kivánva.ezt ti mind tudjátok. kénytelen leszek beiratkozni kis tanfolyamatokra, persze ha nem nagyon drága meg alkudni is lehet! például itt nálunk a napfény büffetben a cigány asszony két konyakért lováriul tanitja az úri közönségetsikertelen államvizsga esetén vissza fizet, reklamáció még nem volt!viszont 4 pali simán levizsgázott.baj csak ott van ,hogy elég gyakran elszállitják a professzor asszonyt alkohol mérgezéssel. ásd el magad jelszó meg onnan ered, hogy fiatalságom éveibena jól felszerelt MH tartott igényt szolgálataimra és gyakorolni kellet a felállitott őr feladatait.. állj ! állj vagy lövök!stb... mivel géppisztoly meg nem volt,a gyalogsági ásó helyettesitette azt és képzeld Gombóc csak úgy feszülség oldó nélkül azt birtam mondani állj vagy eláslak!!aztán 2 napig pihenhettem, még szerencse, hogy utánna meccsem volt, ahova fegyveres ör kisért ki utánna meg minthogy nyertünk ezred parancsban felfüggesztettek, még mindig függve vagyok 3 nappal. a vizipipát mostmár azértsem mondom el aki nem dohányzik ugyis meg ért. de ez a török baromi gazdag volt neki tellett uj szipokára. minden egyes alkalomra!!! ja és a vizipipája is 3 volt azon a rozoga buszon.és amikor kiadta a jelszót asszony pipáznék még egy félóra kellett a megfelelő parázs előállitásához.egy komoly kerti grill felszerelés sehol nincs egy vizipipa készlethez. meg a flecken is hamarabb kész!
Igen, csodálatos a táj ott mindig, amíg megtehettük, rengeteget nyaraltunk arrafelé, Kaprun, a síparadicsom teljesen lenyűgözött, még régen mi is utaztunk azon a bizonyos hegyi vasúton, ami kiégett.:-(( Majd egyszer ezekről az utakról is nyitok egy albumot a képtáramba, és beteszem nektek.
(Akkortájt bizony azok a géppisztolyok elég nyomasztóak voltak, s valóban rettenetesen komolyan vettük. Ott és akkor nem bántam, hogy tudok németül.)
:-)))
"Jutalmul" elmesélek azért én is egy sztorit: Ausztriában a páromnak én néztem a térképet a kocsiban - már nem jól kezdődik - , merre is menjünk. Egy idő után már akkora önbizalma lett, mondja nekem: gyönyörködj a tájban, ne a térképet nézd! Hát, nem néztem. Kis egyszerű hegyi úton egyszer csak egy udvarias Guten Tag, Passport bitte! "köszönést" hallottunk. A mi emlékképeinkben persze nem így nézett ki egy határátlépő!:-) Naná, hogy egy szál vízumunk nem volt a németekhez, úgyhogy ránkszegezett géppisztolyok kiséretében szép óvatosan megfordult a kocsival a párom, s iszkoltunk vissza, gyönyörködni a szép tájban. Azt hiszem, ott helyben, fejenként fogytunk 2 kilót.
Satine, kicsim, azt oda kell biggyeszteni, ez egy utasítás, hogy szines legyen a beírásod, úgy mint font color=red, blue, lime, green, deeppink, mahenta, yellow.
A dagítás meg simán a <b>. Ha a font color=deeppink -et írod be, akkor restizenész-színű lesz a szöveg, amit Hannibalnak szánsz!:-) (vagyis pink!)
Tényleg nem szeretném, ha megharagudnátok rám, amiért itt technikai dolgokkal kotyogok közbe, hiszen a sok szép szines történetbe beleillenek a szines beírások, képbeillesztések, linkelések is!:-)
Vippa, mi az, hogy font color??? Ezt írjam be?
pedig ezt most nagyon meg akarom tanulni, hogy mire hazajön HB a Börzsönyből, megelőzzem, hogy ilyet is tudok!!!
szóval, megérkeztünk Kairóba, nagyon későn, valamikor éjféltájt-körül..., kicsit fáradtan,
de kettőnk miatt ébren volt a konyha, és az arab id.vez. is ott volt velünk.
A vacsi után sem hagyott tentikézni,
hanem nyakunkba vettük gyalog az éjjeli Kairót!
Szinte látom az egészet magunk előtt,
vegyes érzelmeink voltak,
nem tudtuk, most örüljünk, hogy ilyen készséges vezetőnk van,
vagy féljünk, hogy mi a csodába keveredünk bele...
Persze a kalandvágy győzött :))
És 1x beültünk egy RESTI-be, :)), na most segítsetek, ezt Egyiptomban kávézónak kell mondani, ugye, Hannibal?, ahol dettó ugyanaz, amit leírtál, csupa férfi, füst, tévé, csevegés, szedett-vedett bútorok, terítők, tán 1-nek sem volt párja...
És az Ali vízipipát kért, és hoztak a páromnak is,
ő egyébként nem olyan kis nyámnyila, de egyikünk sem dohányzik, semmilyen formában, így ezt sem mertük kipróbálni.
Én legalább egy "slukk" (?) miatt szerettem volna,
és az Ali is noszogatott, gonolom, ha ciki lett volna, nem engedte volna, bár nem tudom...,
de a párom lehűtött, ki tudja, kinek volt a szájában előttem...
Ne haragudjatok, de ekkor elment a kedvem...
Hát ennyi, ami a vízipipához tartozik, azóta is soxor és sok helyen láttam a pipázókat, de több ilyen alkalom nem adódott.
Egyébként pl. nem emléxem, hogy éreztem-e illatokat. Merthogy nagyon sokféle dohányt lehet kapni a boltokban, vettem is már, de valahogy mindig elajándékozásra került...
Vagy csak a füstöt éreztem? Nemtom.
Azt sem tudom, kell-e fizetni érte, gondolom, vagy ez a kévéhoz tartozó szolgáltatás?
Elfelejtettem.