Hát persze. Nem olyan nagy dolog egy hajóvizsga, és március, áprilisban már van több.
Természetesen mindenki maga dönti el hogy milyen levéllel és konfigurációval jön. A mi dolgunk a szervezés, és mint már mondtam, pont a kékek jó hozzáállásának érdekében, a rendezvény be lesz jelentve, és azon is gondolkodunk, hogy a kikötési helyeknél kérni fogunk biztosítást. Persze ez pénzbe kerül, de nem vészes.
szerintem ilyen buli szinte mindenhol van vizparton legalabbis majus elsejen biztos. nalunk Komaromban is minden even van sot a csonakhazban talalkoztam egy korosabb tablaval is: ELJEN MAJUS ELSEJE! ha irnal folyamkilometert osszel szerintem en is lecsorognek odaig. most lattam a Geczy-det azt hiszem mi mar talalkoztunk megpedig tavaly elott augusztusban Komaromban muszaki utan a Bokros kollegaval hoztatok a Geczy-t muszakira, en fustoltem Viharral meg egy M1-essel... apropo Te tervezel hajot vinni? megoldodott a toltes problema? Tbanyan van egy orszagos szinten elismert profi a temaban ha kell majd megadom a szamat... matel
egyenlore szerintem legalabb minden masodik ember tud vagy jon is megbizhato hajoval. szoval szerintem lesz eleg igy is nem hinnem hogy az lenne a cel hogy mindenki kulon utakon jarjon pont azert megyunk hogy egyutt nem???
aggajaim vannak ezzel a leveles dologgal hacsak valakinek nincs vmi jo spanja a kekeknel... szerintem azert nem kellene ott helyben testeket meg motorokat osszehazasitani :) tobb okbol sem: -nem biztos hogy kelloen megbizhatoan es gyorsan sikerul a mutatvany elhagyni pedig nem akarunk senkit! -felek a keket ertekelnek az odaadsunkat ebbol nem kerek! ma hallottam egy hasonlo sztorit motorosokrol a kornyekben, csoportosan voltak a kekeknel bulin... matel
Nálunk ez kizárt, nem egy hajós lady!!! na meg még a május eleji időjárás sem az igazi-már mint a mükedvelő női hajosoknak- szerintem. Ez nem nyári kánikula a tengeren , fürdéssel stb. Valszeg nappal is több a viharkabát, mint a fürdőruci, nem is beszélve az estéről, éjszakáról. üdv,,,ede
Hát persze! Így lesz kerek! Jöjjön aki jönni akar! Legyen az feleség , gyerek, barát, bárki. A kisérő autó soförje is csajszi lesz,- a barátnőm:)))- Új jelentekező kutya56! Isten hozta köztünk. Ha összeszámolnám a hajókat, és nagyjából beszorzom kettővel, akkor biz'a már 30 -an vagyunk. Öt nap alatt. Mi lesz itt májusig?
Az a véleményem, hogy Te egy Arany .........Ember vagy! Mikor elmondtam az asszonynak a május elsejei terveket azt mondta, hogy a Tisza az nem tenger és szívesen jönne Ő is. Erre a gyerek szintén, sőt egy barátja is velünk tartana. Február elején ede111 meglátogat bennünket, és az az érzésem, hogy az ő asszonya is jönni fog. A hosszú hétvége miatt, szerintem sokan fognak így dönteni.
Üdvözlégy közöttünk!!! Akkor Te legalább tapasztalt vagy! Sok szeretettel várunk! Még közel is vagy hozzánk.Tiszaugon sólyázni a szabadstrand mellett a Pegazus panzió csónakházából lehet. Korrekt, betonos, motoros. Igaz ha jó a vízállás a strandon is ki lehet venni a hajókat lábon, a part adottságai miatt.
Nem kikötés a keleti motor, sem a teljesítmény. Óránként 10 km-t szeretnénk megtenni, úgyhogy nem verseny lesz. Bőven beleférsz! Várunk!!
Régen nem szóltam hozzá, igaz korábban főleg a tengeri és a motorcsónak,csónakmotor topicban irogattam. A Tiszán a nejemmel több túrát is tettünk , amit korábban részletesen leírtam az említett topicban. / Vásárosnamény - Szarvas , Szarvas- Tiszafüred , Tiszafüred - Tokaj- Sárospatak-Szlovákia és vissza stb / A kis kabinos hajóm 3 évig volt a Kormorán kikötőben. A hajó egy kis kabinos hajó: Cortina 480 Cab. Motor: 55-ös Selva. Igaz nem keleti a motor , de járt már a Bodrogon Szlovákiában is. A túrán szivesen részt vennék. Kérdésem: Tiszugon hol van sólyapálya? A hajóm jelenleg a trailerén , egy helyi magtárban. Üdv: Zsolt a kishajós Szarvasról
Szia Mervipapa! Egyetlen dolog szólhat bele, ha a zöldár épp akkor tetőzik. Jég nem lesz, meg hó sem. Ha Ugon jársz. a Pegazus panzóval szemben lévő úton átmész a gáton, le a Tiszáig. Nagyjából ott a végcél. Ha visszakeresel a topikon pár hónapot a topik találkozó időpontjáig, találsz képeket is a megközelíthetőségről.
Doktor4 Hakapeci Aladin Matel Ede Hood Pittypalkó Zodiac ? Beerci Bindera Mervipapa Ahs18 ati888 Kitzoli Attila Rotti
Persze vannak kérdőjelesek, bizonytalanok, lesz akinek közbe jön majd valami, de lesznek még újak is. Minden estre gyorsan nő a jelentkezők száma.:))) Lassan nem fogunk keresztben elférni a Tiszán.
A túra tervezett útvonala, és az állomások. Az általam feltett hivatkozás szerint 186 km. Május 1 csütörtök:Érkezés Tiszacsegére (463fkm) reggeltől folyamatosan.. Indulás a Kiskörei (403 fkm)téli kikötőhöz. Érkezés délután 4 és 5 között./ 50 Km/
Május 2: péntek: Reggel 7-kor indulás, 8-kor zsilipelés. Az aznapi cél Tiszapüspöki, Szajol(345 fkm) térségének az elérése Érkezés du. 5. /58 km/
Május 3 szombat: Indulás reggel 8-kor a következő állomás Tiszakécske (285fkm) Érkezés du.2 óra. /60 km/Majd az utolsó 18 km teljesítése versenyszerűen, ügyességi és egyéb feladatokkal du 3 -tól.
Érkezés Tiszaugra du 4-5 kor.
Május 4.-e vasárnap: Reggel 9-kor eredményhírdetés, búcsú ebéd, hajókivétel (motoros csörlőház van) Indulás haza.
A tervezett programban a Szajol térségében keresünk hajós társat, aki tud bennünket fogadni.
Egyelőre ez a tervezet, Ede, Doktor4, és Beer-ci ajánlásával. Bármilyen javaslatot, észrevételt szivesen fogadunk.
Valóban pont az utolsó szakasz térképe hiányzik, de az már csak 17 km Tiszakécskétől, két nagy kanyar egy 3 km -es egyenes, át a híd alatt, és lehet a gázt visszavenni, mert pár száz méter és kikötünk. Egyébként a túra terved kollektív elfogadtuk. Nem is baj hogy az első napra csak 35 km jut, hisz mire reggel megérkezünk, vízre szállunk elindulunk, stb. lesz 10-11 óra. Így délután 4 felé leszünk a téli kikötőben. Ott találkozunk azokkal akik ennél a pontnál szállnak be. Másnap reggel kényelmesen ott leszünk 8- ra a zsilipelésnél.
A kutyafáját!! Pont a Tiszaugi térképszelvényt felejtették el betenni!! Helyette a Vezsenyi van kétszer,gyerekkoromban minden nyáron ott nyaraltunk a nyagyszüleimnél.üdv,,ede
URAIM !Itt KOmárom és Esztergom között is szokott lenni ,minden Máj.-1.én egy évad nyitó hajós atraction.EZ nemzetközi,edgyik évben a szlovákok, másikban a magyarok rendezik.Vannak játékok hajós versenyek.5-600m-es kitűzött szlalom pálya,stb. Mindeki nyer aki nevezett.Kis hajó,nagy hajó, közepes, gyors,lassú,öreg,fiatal hajó ,ha netán ezekbe nem férnél bele még mindíg van egyéb categória.Nevezési dij /6-800-ft,v. megfelelő SZ korona/ a helyszínen a rajt- szám át vételekor.Másnap eredmény hirdetés 5o km hajózás után Sturovóban, Esztergommal szemben. 25-30 hajó szokott részt venni+alegénysége. Októberben meg ismétlődik, azaz évadzáró.Akkor van Sturovóban 3-napos búcsú és vásár. NAGY BULI !!!!