Jó lenne már valami infó erről az egy pontról! Február közepén(?) megfellebeztük ugye, ezért lassan már történnie kellene valaminek... És ha az az egy pont fog dönteni a 8-közé jutásról, akkor az elég igazságtalan lesz a játékosok felé, hisz akkor ők mindent megtettek azért, hogy elérjék a playoff-ot.
HAJRÁ KAPOSVÁR! NYERJÜK MEG MINDIG A KÖVETKEZŐ MECCSET!
Sajnos ennek , amit írsz nagy a realitása. Én 2 dolgoban bízom. 1. László jelenleg sérült a Nyír1nél, igaz nem tudni meddig, ami mi nekik nagy veszteség, ha pár meccset nem játszik. 2. A pécsnek még teljesen reális esélye van az alapszakasz 2.helyre, amihez meg jól jönne nekik egy idegenbeli győzelem, tehát hajtani, küzdeni fognak. Csak sajnos otthon nagyon erősök az almások Meg gödrös a pályájuk:)
Sajnos tényleg nehéz lesz! (mint ahogy szokás az utóbbi években :-( ) Számoltam mint mindenki: Szolnok21-5, Pécs18-8, ASE17-9, Falco16-10, Alba16-10,Körmend15-11,ZTE14-12,Nyíregyháza14-12, Kaposvár15-11,Univer13-13,Dombóvár9-17,Sopron7-19,Vásárhely4-22,Debrecen3-23 A lényeg ha nem kapjuk vissza a pontot akkor vége sajnos! Igaz nem számoltam bele de a Sopron tud meglepetést okozni ha akar (ZTE ellen jól jönne :-) de akkor sem lennék szomorú ha a Nyíregyházát vernék meg 1 pontal :-)! De szerintem egy köröm lerágós Nyíregyháza-Kaposvár lesz a vége úgy is! És megint az utolsó pillanatban jutunk be a 8-ba! :-) Ha viszont visszakapnánk a pontot akkor ott a 6-7 hely aminek igazán örülnék mert egy Pécs-Kaposvár meccs :-))) hmmmmmmmmm :-) Na jó nem álmodozom tovább! :-(
Igen, én is úgy számoltam, hogy a zete kikap Dváron. Dehát ezek inkább kikapnak, csak nehogy nekünk játszanak... Nagyon nehéz lesz, ha marad a pontlevonás, akkor a minimálisra csökkentek az esélyeink, mégha hozunk is 3 meccset még. Vagy hozzuk mind a 4-et (khm...), vagy a zete bukik egy neki papírformát. A kecsótól már nem tartok, ők kettőt még nagy valszeggel veszítenek.
A 4 meccsetekből a Zete elleni a legnehezebb (szerintem). A többit nagy akarással, koncentrációval meg lehet nyerni, de persze azt is. A Nyír1-ből lesérült Laszlo! Szóval 4-ből 3 szerintem reális.
Szerintem tuti, hogy nem kapjuk vissza a pontot, és tartok tőle ezzel el is dőlt a sorsunk erre a szezonra. Már a hazai meccsek se lesznek egyszerűek és a Vásárhely is jól tartja magát Freeman nélkül is.
Sajnos ez a tegnapi ZTE győzelem nekünk nagyon rosszul jött. Ha marad a pontlevonás, akkor nyernünk kell a tirpákok ellen, mert különben nem jutunk a 8ba. Kiszámoltam a hátralévő meccseket és arra jutottam, hogy nekünk a nyír1-i vereséggel 15-11, a Körmendnek 15-11, a ZTÉnek és a tirpákoknak 14-12 lesz a végén. Csak hát nekünk ott van a pontlevonás és akkor már csak nekünk is 14-12 és ugye ebben az esetben minket hátra soroknak, tehát mi lennénk a 9.edikek. Ezért kéne nyernünk Nyíregyházán , hogy ez ne következzen be. Vagy nyerhetne a Pécs is.
Na, akkor a nagy számolgatós óta az eddigi meccseink a "papírforma" szerint alakultak - Falco, ASE vereség, Sopron, Debrecen győzelem. Jól jön most nekünk a Magyar Kupa szünet ebben biztos vagyok. Rá kell készülni a Körmend meccsre, mert az mindenről dönthet. Vásárhelyen meg most már méginkább illene győzni (Freeman már tuti nem fog játszani).
Nem sokról maradtál le... Szar volt az egész úgy, ahogy volt. Szörnyű... Ha a Debrecent nem verjük meg, az a csapat történetének legnagyobb szégyene lenne.
Kattintgass csak! :-) Sör? Hát persze! :-) Nyerjen szombaton az Alba, a Dombesz meg a Paks is - úristen ezt a mondatot.... Persze jó lenne, ha a Vásárhely is alakítana valamit a Falkó ellen, de erre nem sok esély van, pláne frímen nélkül. Meg amúgy is már mindegy mit csinál a Szombathely.
Kösz Simi az smseket! Sikerült megint lemaradnom az enjoy-os közvetítésről. De a múltkor kattintottam a bíbólon, sőt ma is fogok! Miben is maradtunk, Lecs? Egy katt, egy sör? :)
Kikaptunk, papírforma. De most aztán tessünk 4-et nyerni, mert különben nem jó lesz. Holnap a Debre ellen, ha az ifink játszik is nyernünk kell (tegnap játszottunk, holnap játszunk, tiszta NBA :) )! Jó lenne, ha a szArSE nyerne Kecsón, és most a Dombesz jót tehetne nekünk, ha legyűrnék a Zetét...!
Egy olyan sorozat mint amilyent a Taurina produkál mostanába simán a nyolcba vinne minket. A Brigantiról meg ne is beszéljünk,az egyenesen a 4-be. :) Úgy számolom,hogy kikapunk Nyíregyházán és szétdob minket a Kizzsolt Pakson,a többit meg hozzuk,akkor nem lehet gond. Gondolom ha nem jutunk a nyolcba légiósok nélkül játszunk tovább.
Áhh, nem vagyok én kishitű, csak ez most egy kicsit sokk volt, azért már lassan túltettem magam rajta :-) Mondjuk ettől még tényleg rohadt nehéz lesz a hátralevő 8 meccs, és nagyon-nagyon iparkodnia kell a fiúknak, ha a nyolcban akarunk lenni. Közhej, de tényleg olyan fásultnak tűnik a csapat, jót tenne már egy olyan meccs, amin majd' minden összejön az talán kicsit felrázná őket. Remélem a Sopron ellen nem is lesz gond!