Igen, a most vasarnapi Pecsa lemezborzen leszek ott. Hivj akkor majd, es kimegyek a kapuba akar! ezen a szamon elersz: 70/512 2889 Akkor ne vigyek helyette Jimmy lemezt, inkabb penzre gondoltad, a megoldjuk jeliget?:-) Viktor
Ha a Pecsás lemezbörzére mész, nagy valószinűséggel elviszem az óhajtott Kőrössy lemezt, ha még érdekel. Kint leszünk a szabadtéren és lehet, hogy kihívatlak egy percre, mert nálam is lemez-túltengés van és semmit nem akarok vásárolni :-))
Most vegeztem a Qualitons A38 koncertjenek vegignezesevel, hallgatasaval...ideszogelt a gepem ele, hajnali fel 2-ig! Piszok jol nyomjatok az erzest fiuk!!! En csakis a 60-as 70-es vilagot kepviselem, de ez allithatom olyan... Chaos kapitanynak gratulalok! Talalkozunk a vasarnapi lemezborzen a lemezsorok kozt:-)
Egy billentyűzettel eleve kb. annyiból jönne ki. Kialakítás
Extra: nemcsak Hammond, hanem minden egyéb hangszerhangzásból is a legjobb. Zongorák, szintetizátorok, mellotron... Lehetne bármely klónom, ahogy volt is sokféle.
Ez egy B3, C szekrényformában. Ezt szokták leginkább hordozhatóvá tenni. Emerson, Lord... Az alsó polc alatt ahol a hátlemez véget ér, elvágják. Pár csapolás és kész. Nagyon sok ilyen megoldást találni, nem is mellékelek képet.
A hátlemez is "földig ért", de az már rövidített. Így sokkal jobban néz ki. Koncerten különösen.
Olyan kevésért inkább sampleres megoldást javasolnék. Azoknak nagyon jó a hangja. A drawbarhúzogatás általában másod-harmadlagos szempont. A hang az első.
Az a baj, hogy nincs rá keret. Mert leginkább egy b3-at vennék, amit hordozhatóvá alakítanék... de arra nincs pénzem. Olyan 50-60 körül kellene nekem vmi jó analóg cumó. nem tudnátok ajánlani valamit? Néztem elka-kat de nemtudom hogy azok milyenek, mennyire jók. monobalu@gmail.com
Megkockáztatom, hogy a WLM orgonám, vagy a CRUMAR T2-m jobban ott van a szeren, pedig azok nem mai gyerekek, full analóg félvezetős megoldásban. Vajon hogyé adják??
Igazából Tokai TX-5, csak az amerikai piacon nevezik Venturának. Műanyag hangzás, mégcsak nem is full polifónia, brazil gyártmány, tehtube-ot idézve:maradjon csak meg nekik.