Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.23 0 0 516

és te miért? :)

Mert utána szoktam nézni dolgoknak, amik érdekelnek.

És azt feltételezem, hogy a médiatanács abban a közleményében nem hazudott, amelyikben ismertette a korábban kereskedelmi frekin sugárzó adók átsorolását az ingyenes közműsorszolgáltatóira.

Főleg, hogy a mi rádiónknak is kellett kérni az átsorolást, mert a korábbi közösségi nonprofit kategória mint olyan megszünt.

Előzmény: Törölt nick (511)
traormani Creative Commons License 2013.01.23 0 0 515

Miért  kérne?

Rosszul jártak volna ha átjönnek?

Előzmény: kőkberky (514)
kőkberky Creative Commons License 2013.01.23 0 0 514

"Most is ezt gondolom,mrrt vastag bőr kellett Mesterházinak,hogy Erdélybe menjen....."

Jó, hogy írod!

Úgy hallottam, hogy Kovács László, Ron Werber tanácsára, hamarosan bocsánatot kér 23 millió romántól.

Előzmény: Straniero..71 (513)
Straniero..71 Creative Commons License 2013.01.23 0 0 513
Látod eztgondoltam én is,mikor a 2010-es választások után a ballib azonnal a FIDESZ-t kezdte hibáztatni a gazdasági gondokért úgy,mint ha az előző 8 évben nem ők csinálták volna a gondokat. Akkor is ezt gondoltam,mikor BGy a KR-ben arról kérdezte a hallgatókat,hogy mit szólnak,hogy Merkel megdicsérte Orbánt és fel voltak háborodva. Most is ezt gondolom,mrrt vastag bőr kellett Mesterházinak,hogy Erdélybe menjen.....
Előzmény: Pamuska (510)
kőkberky Creative Commons License 2013.01.23 0 0 512

"Sztem a pofátlanságnak is van határa!"

Mindennek van határa. Még a nagy Szovjetuniónak is volt.

(Persze rugalmasan kezelték azokat, mert a harckocsik átjárhattak rajtuk.)

Előzmény: Pamuska (510)
Pamuska Creative Commons License 2013.01.23 0 0 510

Sztem a pofátlanságnak is van határa!

Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.23 0 0 509

ebben nem vagyok biztos.

Én viszont igen.

Előzmény: Törölt nick (508)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.23 0 0 507

kizártnak tartom, ogy fideszközeliek kivételek lennének.

Lánchíd, Info, Gazdasági...  csupa fideszközeli és nem fizet. :)))

Előzmény: Törölt nick (506)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.23 0 0 505

mindenki

Én meg úgy tudtam, a fidesz közelieknek nem kell fizetni.

Előzmény: Törölt nick (504)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.23 0 0 503

mi okon nem kéne csak neki nem fizetnie érte

Miért?

Ki fizet?

Előzmény: Törölt nick (502)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 501

A Feketelovag ki akar egyezni döntetlenbe, ezér megpróbál kardot rántani...

Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.22 0 0 500

Ha a médiatanácsnak ez annyira bonyolult, hogy több mint 600 nap nem volt elegendő a megoldására, akkor tisztelettel mondjanak le, és legyenek olyanok, akik képesek kezelni a helyzetet.

Minek ülnek hülyék a médiatanácsban?

Arra tök fölösleges pénzt kidobálni.

Előzmény: csapó (499)
csapó Creative Commons License 2013.01.22 0 0 499

Na végre!

A Médiatanács nem adja fel: megint fellebbezett a Klubrádió-ügyben

A Médiatanács – mint minden más esetben – így a Klubrádió esetében is a vitás ügyek olyan megoldásában érdekelt, ami garantálja a rádiós piac etikus, mindenkire nézve egyforma szabályok szerinti működésének biztonságát.

A Budapest 92,9 MHz-es frekvencia ügyéhez hasonló bonyolult jogi hátterű esetek megoldásának legbiztosabb és legrövidebb útját az eljárások jóhiszeműségének megkérdőjelezése helyett egymás jogállami lépéseinek tiszteletben tartása jelentheti. Biztosak vagyunk abban, hogy ezt és csakis ezt az utat követve kivétel nélkül minden vitás ügy jogállami megoldása megtalálható. A Médiatanács ezúttal is a jogállami megoldást választotta, és élt a jogorvoslat lehetőségével" – áll az indoklásban.

Hát, ha már egyszer van lehetőség fellebezésre...

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 498

Akkor köll fizetni, haja másik fél nem szegte mega szerződést annyira, hogyaz lehetetlenné tegyeja fizetést...

Előzmény: Törölt nick (497)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 496

Akkor is, haja bírósáxerint (feltételezem) nem köll fizetnije?

Előzmény: Törölt nick (495)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 494

"ez igy igaz. addig is én lekapcsolnám, amig nem fizet, és a biróság nem mondja ki, hogy nem tartozik."

Éshaja bíróság nekik ad igazat, akkor úgy tekinted, mintha mégis hallgattad vóna, és lekapcsoloda Zenemháhát?...

Előzmény: Törölt nick (485)
traormani Creative Commons License 2013.01.22 0 0 492

És mi akadályozná ebben  Szalait?

Előzmény: Törölt nick (491)
WYW Creative Commons License 2013.01.22 0 0 490

Ha nem hát nem.

Előzmény: Törölt nick (489)
aamen3 Creative Commons License 2013.01.22 0 0 488

"eza zeggyetlen rádijó, ahol nem "kormányzati bullshit"-et, esetlexámomra érdektelen bulvárt hallok"

hja manapsag mar az is nagy szo, ha a zember erti mit beszelnek a radioba

ha nem is ert egyet vele...

Előzmény: Asztat mondta az anyósom (483)
WYW Creative Commons License 2013.01.22 0 0 487

Ez olyan lenne mintha a boltos téged azzal vádolna hogy nem fizetted ki zsemlét és addig nem kapnál enni, amíg a bíróság jogerősen ki nem mondja kinek van igaza ebben a vitában.

traormani Creative Commons License 2013.01.22 0 0 486

Vagy szól amíg  a bíróság kimondja, hogy tényleg tartozik.

Az NMHH a KR-el szemben túl sok pert veszített - és egyet sem nyert - hogy csak úgy higgyünk neki a KR-el szemben

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 484

Nos, haja zeggyik fél követel, a másik fél tagaggyaja jogosságát, pörre köll menni...

Előzmény: Törölt nick (481)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 483

Parakovács mongyuka nyócvanas évekből maratt, de akkó még nemvót sztárújságíró, deméga Pikó se... De értem én, mit mondasz.

A Klubhoz mentek áta "fijatalok" a Zestefemtől, mikor az megváltosztattaja profijját. Én ekkor kesztema Klubbot hallgatni. Asztán két hullámba mentek ela Klubtól: Először 2006. január 31. után, mikorisa Klub egyfajta politikaji arculatot vállalt föl. Másoccor meg akkor, mikora zújságíróknak választani köllött, hogy vagy kösszógálati, vagy kereskedelmi. Nagyrészüka Zemtévéhöz ment kultúrkodni.

Azóta valóban nagyrészt azok vannak, akiketa zegykori közrádijóbóla médijaháborúba kiszórtak. Viszont egyrészt - egy-két igazán irritáló kivételtől eltekintve - kifejezetten jó újságírók, másrészt eza zeggyetlen rádijó, ahol nem "kormányzati bullshit"-et, esetlexámomra érdektelen bulvárt hallok...

Nem véletlenül zavartáka Kádáréka Szabadajrópát: Ha nem egy hanxól, akkor mexavarodnaka zemberek, és nem hiszik ela zigasságot...

Előzmény: Törölt nick (479)
csapó Creative Commons License 2013.01.22 0 0 482

Brüsszel továbbra is figyeli a Klubrádió ügyét

De sokkal szörnyűségesebb dolgok vannak abban az 50 oldalas jelentésben. Mint pl.

"A köztulajdonban lévő médiában a jelentés szerint szigorú szabályokat kellene alkotni, amelyek kiküszöbölik a kormányzati befolyást, szavatolják a belső sokszínűséget, valamint a közmédiumot egy minden érintettet képviselő, független testület felügyelete alá rendelnék."

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 478

Nosza!

Előzmény: T.Howard (477)
T.Howard Creative Commons License 2013.01.22 0 0 477

Mi itt még Székelyudvarhelyen is klubot hallgatunk a neten, behívom néha a szomszédokat is a drága jó Bére, ha hallanátok a reakciókat. Gondotam ecce' csinálhatnék egy kis videót is magunkról, megosztanám a nagyérdemüvel...

wwwalaky2 Creative Commons License 2013.01.22 0 0 476

Van viszont Dankó Rádió.... Azt hiszem Annamari dolgozik már azon, hogy Debrecenben legyen Lánchíd rádió. Persze ott ahol olyan igazán független helyi média létezik, mint a debreceni Városi Tévé, ott nem is biztos, hogy szükség van a Lánchíd rádióra...

ennek a klubrádió számla kinemfizetés ügynek ugorj neki még egyszer, lehetőleg az nmmhh közleményei nélkül...

Előzmény: Törölt nick (473)
WYW Creative Commons License 2013.01.22 0 0 475

Csak annyit hogy van Lánchíd rádió.

Előzmény: Törölt nick (473)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 474

Ha igazán élvezni akarsz, hallgassada Délikrónikáta Kossuthon!...

(Méga fülkeforradalom előtti átkos ántivilágbanis, legalábbis mérsékelten, de inkább kormánykritikus vót. Vagy "kúrmány", ha így jobban teccik... Gyakran autózom külföldre, és amíg bírtam, mindig asztat hallgattam középhullámon. Mosmár csaxombat délbena Rádijókabaréra tekerem oda, a többi műsortól foroga gyomrom, ha véletlenül rászkennelek. De te bissztos imádnád, csodálom, hogy nem kattantál rámán tizenöt éve...)

Előzmény: Törölt nick (471)
WYW Creative Commons License 2013.01.22 0 0 472

http://mno.hu/lanchidradio/

Te tényleg nem Magyarországon élsz. :-)

Előzmény: Törölt nick (471)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!