Keresés

Részletes keresés

C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 989

Jól beszélsz.......... Ne foglalkozz senkivel.  Ez egy király hobbi.  Az a lényeg hogy te szereted, a többi már nem fontos.  Nekem az lenne a furcsa veled vagy Zolival kapcsolatban, ha nem gyűjtenétek modelleket.  Mert ez tényleg nektek való hobbi, vágjátok a témát kajakra.  Apámmal kapcsolatban még annyit, ugyebár említettem nektek még régebben hogy ő meg elég régóta repülőgép-makettezik.  Szóval megért engem. :-)  Gyerekként 1-2 repülője lezuhant a kezemből, de sosem haragudott érte. :-) Utána már megértettem hogy az nem játék, csak figyelmesen néztem amikor ragasztgatott összefelé 1-1 gépet. Neki is vannak olyan relikviái ajaj... ezer éves tervrajzok, gépkönyvek, egy rakás olyan fotó amit nem szabad lett volna elkészítenie anno Ferihegyen... :-) A makettek se semmik.  Van közte több mint 30 éves NDK-s makettek, Fokker, Tu-144, IL14, Antonov stb.....Ilyeneken dolgozott sokáig, szóval neki is rengeteg emlék, sztori fűződik hozzájuk. 

Előzmény: Törölt nick (988)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 988

Teljesen megértelek!

Irigyellek a faterod miatt.

Az enyém hülye "gyereknek" néz miatta.Meg mások is akik néha látják....szerintem.Ők nem mondják,de így érzem.Az más dolog hogy nem érdekel:-))))

Előzmény: C.Miki (985)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 987

Nem tudom,lehet hogy divat,de Zolinak messze nem az,neki ha lehet mondani kötelező.

Előzmény: C.Miki (986)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 986

Fiúk, sokat tévedek ha azt mondom, hogy ez a Lada is "divatmodell" most? 

Előzmény: Törölt nick (984)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 985

Köszi az elismerő szavakat srácok, örülök hogy nektek is tetszik!  A vitrinen kívűli 6 Darab Dakar autó, és az M4 Alfák csak pillanatnyilag vannak kint, mert készül egy plexi polcocska ami majd megy be a vitrinbe, és úgy már ezek is be fognak férni.  Haverjaim is ha feljönnek mindig megállnak itt úgy 1-2 órára a polcok előtt, de apám is ha feljön. :-))  Na meg én is sokat bámészkodom itt ha itthon vagyok.  De ezzel így vagytok ti is, és ez így van rendjén. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 984

Zolika fater kaptál hírlevelet?

Akkor gondolom megvan a pénzednek a helye,ugye?:-))))

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 983

Basszus Miki!

Ugyan hülye vagyok a motorokhoz,de valami elképesztő ahogy átjön a képeken a tudatosság,a rendszeresség meg az alázatod iránta!

Óriási!!!!

Az autós szekcód pedig ékes példája hogy megfér egymás mellett a kicsi és a nagy,pálya és rally!Fogad őszinte virtuális várveregetésem!Azért ez nem semmi!!!

Egy igazi Gyűjtemény!

Előzmény: C.Miki (981)
rallymanó Creative Commons License 2011.06.10 0 0 982

Bocs, csak közben kisfiam úgy döntött hogy elalszik rajtam :)

Titeket ma megint megsütött a nap az tuti :) Milyen hardcore már a törpök élete !

Miki ! Azért ez a gyűjtemény már nagyon durva ! Egy múzeum ! Látom a motorok között IXO-k is vannak. Vann itt minden. Az autók között is látok olyat amit eddig még nem.

Már ideje volt a képeknek ! Picit lejön a képekről hogy szeretetből gyűjtesz :) !

Nagyon szép Faszikám ! Nagyon !

Előzmény: C.Miki (981)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 981

Fiúk, itt vannak a már régen ígért képek a jelenlegi modelljeimről.  Fogadjátok baráti, gyűjtőtársi, kollektortársi szeretettel.  A minőségük sajnos nem túl jó, de nem vagyok egy fotóművész.  A lényeg látszik. 

C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 980

Vhehhehe :-)))

Előzmény: Törölt nick (979)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 979

Az öreg azt már nem bírná!:-)

Előzmény: C.Miki (978)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 978

Tud élni az öreg.  De úgy látom nem hardcore módon zúzza a Törpillát.

Előzmény: Törölt nick (976)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 977

Ááááááá Zoli egyből arra gondol hogy lehetne olcsóbban megkapni!!! Nem szégyelli magát, így kizsákmányolni szegény kereskedőket!!!!!!!  Tévúton jársz, felületesen böffentesz!!  Egy kereskedő élete maga a pokol!!!!  Főleg ha saját boltod van!!  10-re bejársz, utána recskázol, és 2-kor hazamész.  KEMÉNY ÉLET EZ!!!!  Szégyelld magad!! 

Előzmény: Törölt nick (976)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 976

Ne ölj meg,hát ott a doboz a 2-es képen.......már vernéd le az árát..:-)))

Hol a a dölakróá törpapa,hol van...hol lenne?

Tolja törplillát a szervíz buszba:-)))

Előzmény: rallymanó (973)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 975

Köszönöm kedves Zoli bácsi!  Olyan szívesen hallgatom a meséidet, azért remélem nem tetszik túl sokat hazudni.  Hallottam hogy egyszer ott tetszett lenni az 1926-os San Remo rally-n.  Éppen egy drága vendéglő teraszán vacsorázott meg borozott, amikor a szomszédos sövényből előlépett Markku Alen, aki éppen ott hugyozott.  Utána együtt folytatták a borozást, és örök barátságot kötöttek.  Ez igaz volt?  Isten vagy Zoli bá....... Mesélj még........ A boltod is császár, főleg a Kádár poszter a raktárban... tudok ám róla ;-) Jut eszembe, ha csontig nyalok nyílvánosan adsz 0,01 % kedvezményz kedves Zoli bácsi?  És Atinak is tetszik adni?   

Előzmény: rallymanó (973)
rallymanó Creative Commons License 2011.06.10 0 0 974

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!! Ti mindketten őőőőrültek vagytok :O

Előzmény: C.Miki (972)
rallymanó Creative Commons License 2011.06.10 0 0 973

Köszönöm Miki ! Majd anekdotázok, sztorizgatok neked a régi időkről. Mentem majdnem ezzel a Porsche-val, csak senki nem vitt vele és szereltem is volna csak senki nem kért rá , meg messze is volt. De az autóker színeiben is mentem majdnem ezzel, csak nem hoztak belőle az országba. Elképesztő évek voltak.

Ati ! Miki akármennyit is mond rá, nekem ez a modell KELL !!! Úgy basznm fel a szekrény tetejére hogy csak úgy csattan. Menne a szar WRC-k közé, azok úgyis ilyen tarka-barkák.

De várj ! A navigátor megvan, de hol van Dülákroá törpapa ? Anélkül és a doboza nélkül értéktelen !

Előzmény: Törölt nick (971)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 972

:-)))))))  Ati, ajánlok egy üzletet neked a börzén, de majd négyszemközt elmondom.  Itt nem akarom felfedni az üzleti titkaimat.  Szeretném ezzel a modellel gazdagítani a csodás kollekciómat, így már 450 modellem lesz, de előbb megnézem meg-e van ez.  Ha megvan akkor is megveszem, legfeljebb felárral eladom.  Valóban csodás, ritka, gyönyörű példány. 

Előzmény: Törölt nick (971)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 971

Én is viszek eladni valót.

Fájó szívvel,de megválok ettől a RITKA és DRÁGA exkluziv prémium modelltől.

Szafari verzió,kellékekkel,ásóval,csörlővel...nagyon egyedi,ezzel a piros gumival adom,nem lesz ócsóóó.Érdekessége,hogy a pilóta manó...............hát az kúrvára nincs meg:-)))

Előzmény: C.Miki (968)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 970

Megbeszéltük!  :-)  Legalább mi segítsük egymást testvériesen, barátilag.  Akkor tehát +10000 felárat számolok fel nektek, azt hiszem ez így baráti.  Remélem ott lesz az Istenünk is, mert ő igen nagy példaképem!  :-)

Előzmény: rallymanó (969)
rallymanó Creative Commons License 2011.06.10 0 0 969

Csak dohány reklámmal kell, mert úgy ritka és drága ! Több mindent veszek tőled, mert nem adod minden áron :)

Előzmény: C.Miki (968)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 968

Oké srácok!  Találkozunk a börzén, arról fogtok megismerni hogy furcsa szakállam és feltűnően csizmaszár orrom van!  A főhelyen leszek, ahol a legnagyobb beképzelt fasz, listás kollektorok állnak.  Pénzt hozzátok, pászkát viszek.  Majd együtt körülnézünk, mert nekem is az a gyanúm hogy alacsonyak az áraim.  Ez a Spark Porsche vagy mi ez, ez is szerintem többet ér....

Előzmény: rallymanó (966)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 967

Hehehehheeee:-))))))))))

Előzmény: rallymanó (966)
rallymanó Creative Commons License 2011.06.10 0 0 966

Köszönöm Miki ! Természetesen KELL :)))))))))))) ! Ilyenkor azt kell mondani hogy neked is 66900 forintban van :) Érdekes dolog, én börzére azért járok árusítani hogy egy kis plusz manit szerezzek. Már kezdem szarul érezni magamat hogy csak én keresek a modelleken, a többi ember pedig jólelküségből jár ki oda beszerzési áron vagy alatta értékesíteni :)

Előzmény: C.Miki (964)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 965

Gyönyörű minőségi munka,ez valami elképesztő!

A fényezés is.....parádés!!!

Előzmény: rallymanó (963)
C.Miki Creative Commons License 2011.06.10 0 0 964

Szevasztok! 

Zoli, 7 darab Spark 911-est rendeltem!  Rátok is gondoltam, tiétek a gép, természetesen baráti felárral.  :-)  A többi meg megy a vaterára, még nem tudom hova lőjem az árat.  Ha30-ért tenném fel akkor túl jószívű lennék, de én profi kollektor vagyok, ezért 66900 Ft-ért teszem fel őket.  :-) 

Előzmény: rallymanó (954)
rallymanó Creative Commons License 2011.06.10 0 0 963

Néztem ám ! Mint akár egy makettnál úgy ki van húzva a kilincs is. Gyönyörű szépen elkészítették. Na ez profi !

Előzmény: Törölt nick (961)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 962

Meg hamár így szóba jött Snijers,ennél a beállitásnál azért jól látszik az AA aránytalan feneke.Természetesen a legszebb mindegyik közül,de messze nincs akkora szoknyája,mint amekkora kellene.Íme:

Előzmény: rallymanó (960)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 961

Azta kib×sz×tt........!!!!!!!!!!!!!!!!

És minden más is jó rajta!

Nézd a GEKO feliratot,meg a kilincs is megvan normálisan csinálva!!!!!!

Mekooooraaaa!!!!!!!!!!!!

Előzmény: rallymanó (960)
rallymanó Creative Commons License 2011.06.10 0 0 960

Jaaaa, és ha már 2005, akkor eszembe jutott a múltkor hogy Snijers gépén zavart az arany felni....na ettől beszarsz :))))))))))))))))

Előzmény: rallymanó (959)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!