Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Jól beszélsz.......... Ne foglalkozz senkivel. Ez egy király hobbi. Az a lényeg hogy te szereted, a többi már nem fontos. Nekem az lenne a furcsa veled vagy Zolival kapcsolatban, ha nem gyűjtenétek modelleket. Mert ez tényleg nektek való hobbi, vágjátok a témát kajakra. Apámmal kapcsolatban még annyit, ugyebár említettem nektek még régebben hogy ő meg elég régóta repülőgép-makettezik. Szóval megért engem. :-) Gyerekként 1-2 repülője lezuhant a kezemből, de sosem haragudott érte. :-) Utána már megértettem hogy az nem játék, csak figyelmesen néztem amikor ragasztgatott összefelé 1-1 gépet. Neki is vannak olyan relikviái ajaj... ezer éves tervrajzok, gépkönyvek, egy rakás olyan fotó amit nem szabad lett volna elkészítenie anno Ferihegyen... :-) A makettek se semmik. Van közte több mint 30 éves NDK-s makettek, Fokker, Tu-144, IL14, Antonov stb.....Ilyeneken dolgozott sokáig, szóval neki is rengeteg emlék, sztori fűződik hozzájuk.
Köszi az elismerő szavakat srácok, örülök hogy nektek is tetszik! A vitrinen kívűli 6 Darab Dakar autó, és az M4 Alfák csak pillanatnyilag vannak kint, mert készül egy plexi polcocska ami majd megy be a vitrinbe, és úgy már ezek is be fognak férni. Haverjaim is ha feljönnek mindig megállnak itt úgy 1-2 órára a polcok előtt, de apám is ha feljön. :-)) Na meg én is sokat bámészkodom itt ha itthon vagyok. De ezzel így vagytok ti is, és ez így van rendjén.
Ugyan hülye vagyok a motorokhoz,de valami elképesztő ahogy átjön a képeken a tudatosság,a rendszeresség meg az alázatod iránta!
Óriási!!!!
Az autós szekcód pedig ékes példája hogy megfér egymás mellett a kicsi és a nagy,pálya és rally!Fogad őszinte virtuális várveregetésem!Azért ez nem semmi!!!
Bocs, csak közben kisfiam úgy döntött hogy elalszik rajtam :)
Titeket ma megint megsütött a nap az tuti :) Milyen hardcore már a törpök élete !
Miki ! Azért ez a gyűjtemény már nagyon durva ! Egy múzeum ! Látom a motorok között IXO-k is vannak. Vann itt minden. Az autók között is látok olyat amit eddig még nem.
Már ideje volt a képeknek ! Picit lejön a képekről hogy szeretetből gyűjtesz :) !
Fiúk, itt vannak a már régen ígért képek a jelenlegi modelljeimről. Fogadjátok baráti, gyűjtőtársi, kollektortársi szeretettel. A minőségük sajnos nem túl jó, de nem vagyok egy fotóművész. A lényeg látszik.
Ááááááá Zoli egyből arra gondol hogy lehetne olcsóbban megkapni!!! Nem szégyelli magát, így kizsákmányolni szegény kereskedőket!!!!!!! Tévúton jársz, felületesen böffentesz!! Egy kereskedő élete maga a pokol!!!! Főleg ha saját boltod van!! 10-re bejársz, utána recskázol, és 2-kor hazamész. KEMÉNY ÉLET EZ!!!! Szégyelld magad!!
Köszönöm kedves Zoli bácsi! Olyan szívesen hallgatom a meséidet, azért remélem nem tetszik túl sokat hazudni. Hallottam hogy egyszer ott tetszett lenni az 1926-os San Remo rally-n. Éppen egy drága vendéglő teraszán vacsorázott meg borozott, amikor a szomszédos sövényből előlépett Markku Alen, aki éppen ott hugyozott. Utána együtt folytatták a borozást, és örök barátságot kötöttek. Ez igaz volt? Isten vagy Zoli bá....... Mesélj még........ A boltod is császár, főleg a Kádár poszter a raktárban... tudok ám róla ;-) Jut eszembe, ha csontig nyalok nyílvánosan adsz 0,01 % kedvezményz kedves Zoli bácsi? És Atinak is tetszik adni?
Köszönöm Miki ! Majd anekdotázok, sztorizgatok neked a régi időkről. Mentem majdnem ezzel a Porsche-val, csak senki nem vitt vele és szereltem is volna csak senki nem kért rá , meg messze is volt. De az autóker színeiben is mentem majdnem ezzel, csak nem hoztak belőle az országba. Elképesztő évek voltak.
Ati ! Miki akármennyit is mond rá, nekem ez a modell KELL !!! Úgy basznm fel a szekrény tetejére hogy csak úgy csattan. Menne a szar WRC-k közé, azok úgyis ilyen tarka-barkák.
De várj ! A navigátor megvan, de hol van Dülákroá törpapa ? Anélkül és a doboza nélkül értéktelen !
:-))))))) Ati, ajánlok egy üzletet neked a börzén, de majd négyszemközt elmondom. Itt nem akarom felfedni az üzleti titkaimat. Szeretném ezzel a modellel gazdagítani a csodás kollekciómat, így már 450 modellem lesz, de előbb megnézem meg-e van ez. Ha megvan akkor is megveszem, legfeljebb felárral eladom. Valóban csodás, ritka, gyönyörű példány.
Fájó szívvel,de megválok ettől a RITKA és DRÁGA exkluziv prémium modelltől.
Szafari verzió,kellékekkel,ásóval,csörlővel...nagyon egyedi,ezzel a piros gumival adom,nem lesz ócsóóó.Érdekessége,hogy a pilóta manó...............hát az kúrvára nincs meg:-)))
Megbeszéltük! :-) Legalább mi segítsük egymást testvériesen, barátilag. Akkor tehát +10000 felárat számolok fel nektek, azt hiszem ez így baráti. Remélem ott lesz az Istenünk is, mert ő igen nagy példaképem! :-)
Oké srácok! Találkozunk a börzén, arról fogtok megismerni hogy furcsa szakállam és feltűnően csizmaszár orrom van! A főhelyen leszek, ahol a legnagyobb beképzelt fasz, listás kollektorok állnak. Pénzt hozzátok, pászkát viszek. Majd együtt körülnézünk, mert nekem is az a gyanúm hogy alacsonyak az áraim. Ez a Spark Porsche vagy mi ez, ez is szerintem többet ér....
Köszönöm Miki ! Természetesen KELL :)))))))))))) ! Ilyenkor azt kell mondani hogy neked is 66900 forintban van :) Érdekes dolog, én börzére azért járok árusítani hogy egy kis plusz manit szerezzek. Már kezdem szarul érezni magamat hogy csak én keresek a modelleken, a többi ember pedig jólelküségből jár ki oda beszerzési áron vagy alatta értékesíteni :)
Zoli, 7 darab Spark 911-est rendeltem! Rátok is gondoltam, tiétek a gép, természetesen baráti felárral. :-) A többi meg megy a vaterára, még nem tudom hova lőjem az árat. Ha30-ért tenném fel akkor túl jószívű lennék, de én profi kollektor vagyok, ezért 66900 Ft-ért teszem fel őket. :-)
Meg hamár így szóba jött Snijers,ennél a beállitásnál azért jól látszik az AA aránytalan feneke.Természetesen a legszebb mindegyik közül,de messze nincs akkora szoknyája,mint amekkora kellene.Íme: