Egy tökönvágós hupli után extrák nélkül ráfeküdt a motor és vsz. az alubetétes kormányvédő elpattintotta. A szög az szög, bár az az 5 km. míg hazaértem egy horror volt, + lenulláztam a belsöt. Az áttétel a földuton "mennyitmegyvégre" vetélkedőre jó, az erdei csiki-csukira hosszú. szvsz. (folyamatosan markolászod-csusztatod, de amikor szólnak, hogy "a tetején belekuplungolsz" még véletlenül sem :-( ) Gusstafson és oTo topictársat próbáltuk követni nagytarcsán.
Behalok olyan JÓ idő van!!! Süt nap, egy árva felhő se sehol, NEM FÚJ A SZÉL!!!! Szárazak az utak, pára is jó!! ÉS NINCS MOTOROM!!! :((((((((((((((((((((((((((((
Fogadjunk, hogy ha meglesz a kicsikém azonnal elromlik az idő!!!!!!!!!!!!! :((((
Igen az emil megjött , de még nem küldtem el . Meg akartam várni mig mindenki elküldi a cimét és egyszerre elvinni a postára , hogy ne rohangáljak külön-külön , de eddig csak te meg Arany küldtétek el a cimeteket . Ezért nektek feladom holnap :-)
Mert 200m-en (annyi még mindig a ring-es pálya?) már jóval gyorsabban mennek és 120 felett már nagyon elhúz a nagydög lóerőből. Én úgy éreztem, hogy kb. ugyanúgy gyorsul mint az LC4 60-ról, csak nem hagyja abba 110-nél és nem váltasz közben 3-at. :)