Az említett játékosok és Ilic között a különbség a képességben rejlik. Nem kifejezetten tehetséges, amolyan átlagos. Még a juniorok között sem volt jó a nyáron, nem hogy egy BL top4-be vágyó felnőtt csapatban. Szép dolog ez, hogy megpróbálnak számítani rá, de ne várjanak csodát tőle.
Ő a legtehetségesebb balkezes átlövő most amagyar fiatalok közül? Mert akkor nagy gond van.
Valahogy vékonynak tűnik a keret a belső posztokon lehet, hogy csak Lauge hiánya (kisebb sérülése van állítólag) miatt. Továbbra is hiányolom a lövőerőt (Elderaa ezt nem fogja megoldani!). És számomra kissé érthetetlen, hogy Ilic élete lehetőségével a kezében, egy edzőmeccsen nem arra törekszik, hogy villantson. Vállalkoznia kéne ezerrel, kőkeményen odatenni a védekezést, megszakadni. Én ezt nem éreztem és meg lehet nézni a zűrzavaros Zágrábban mit produkált az évekkel fiatalabb Klarica ugyanezen a poszton. Beállt aztán suhintott négyet, átlövésből, betörésből, ami jött...
Sziasztok! Nagyon régóta követem a fórumot, évek óta szívesen olvasom a gondolatokat a játékosokkal, csapattal kapcsolatban. Nem tudom, hogy más hogy látja, de nekem az idei csapat eddig csalódás. A szelsokkel abszolút elorebb lépett a csapat, de Elderaa-tol sajnos még nem láttam atlovest, pont amire igazán szükség lett volna. Atlovok nélkül nagyon nehéz lesz. Amit viszont egyáltalán nem értek, hogy Z. Ilic miért kapott ekkora bizalmat a Veszpremtol. Semmit nem látok sajnos benne, ami indokolná a játékát, sőt szerintem az NBI szintet is alig üti meg. nála sokkal nagyobb tehetségek, jobb játékosok lettek eltekozolva Veszprémben.
Azon gondolkodom mitől van az hogy valaki a Budásban extra heteslövő eljön Veszprémbe és kihagyja a heteseket? Mahé ugyanez volt, a Flensburgban szökőévente hagyott ki, eljött ide és sokat hibázik. Most pedig Elisson hmmm.... pedig már örültem hogy vége a sok rontott hetesnek. Remélem Vailupau stabil lesz
Két szélsővel nagyot fogtunk, megy is a labada oda bőven, reméljük a szezon vége felé is így lesz ez, 4 ilyen szélsővel nem lesz olyan nap hogy mind a 4 betli legyen. Ilicset meglátjuk, Presov ellen több átlövése volt mint Jahiának... Pechmalbec kellett nagyon, már most látszik, Blago nem volt a keretbe, de tegye fel a kezét akinek hiányzott a játéka a csapatból. Petart nem tudom, egy ilyen meccsen is képes zseniális átadásokra, de megint jön a felesleges feszültség keltés - ellenféllel / bírókkal szemben, minek? Főleg egy ilyen meccsen, azért ha Máté-t nem mint irányító, hanem mint Petar szerepkörben nézem, én Lékai mellé tenném a voksom, még akkor is ha Petar képes olyanra mire csak nagyon kevesek (valamint "átlövőként" talán eredményesebb, bár betörésből meg Máté jobb), de ez negatív irányban is igaz sajnos...
Egyetértek azzal, hogy ne szórjuk ilyesmire a pénzt, pláne amíg más sem nagyon teszi, de egy kicsit a kerékbilincses logika sejlik fel mögötte. Rossz helyen állsz? Akkor ott is maradsz.