Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Szerintem ha vennél egy szakadt ladát papir nélkülit az lenne a legjobb.Váltó,difi,kerékagyak,fékek,kormányszerkezet mindezekre szerintem szükséged lessz.Ha bontóba kellene megvenni az hororr ősszeg.
Aztán ha a kasznit szétvágod és kiviszed a méh-be még vissza is jön valami pénz.
Ja 3,vagy 4 kerékre gondoltál?Ja az ülést elfelejtettem.
függőleges tengelyű, ehez szöghajtóművet fogok használni. és máris vízszintes a hajtás. csak a súly érdekében valami könnyű de jó sebváltót kellene beleoperálni és onnan jönne a gardán a hátsó kerékhez. hátsó hídnak mit használjak?
a képen egy 5,75Hp-s 5,75 lóerős motoros traki van kicsivel nagyobb 3600-as fordulatszámmal ugye jól fordítottam? olyanra akarom megcsinálni a gépet hogy könnyen le lehessen szerelni a motort a vázról és ismét kapát lehessen csinálni. a háromkerekűt is elküldheted
Irj egy emailt,mert van egy tervrajzom.Csak az a baj hogy angol nyelvű és amerikai mértékegységek vannak benne,de alapnak szerintem jó.Nem kicsi a motor teljesítménye?
Én olyat akarok csinálni,skoda 120-as váltó+egy elötte lavő 4-szeres lassító áttétel.A váltót ma hozták még sok meló lessz vele.Ha tudok majd rakok fel képeket.A skodri v kispolszki váltó szerintem jó alap mert benne van a difi is
Szevasztok! Én is szeretnék építeni egy kistraktort. Amim van: egy 5,5 Le-s honda rotakapa Ami nincs: szöghajtómű, valami könnyű sebváltó/trabant/, hidraulika szivattyú. Akinek van bármmi ötlete az ossza meg vagy kérdezzen hogy mit akarok csinálni. A segítség nagyon kellene
Igen,jól gondolod eke,tárcsásborona pótkocsi.Én valami egytengelyesbe gondolkozom,mit ez.A váltó skoda 120-as lenne,vagy kispolszi.A többi még nem tiszta,de agyalok rajta.