Keresés

Részletes keresés

zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -4 0 12477

Valóban kiüresedett de ettől még önálló civilizáció és eltér az iszlámtól.

Engem a hanyatló nyugat római birodalomra hajaz ami most történik

Előzmény: Törölt nick (12462)
Letiltott nick. Creative Commons License 2023.11.10 0 2 12476

Gili fátyolos, Sagi kendővel

Ezt fontos volt megadni, mert a mai nemváltós világban sosem lehet tudni, ki a fiú és ki a lány.

Előzmény: zicharonot (12470)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -5 0 12475

Honnan tudod? Az akkor zsidó társadalom alapvetően paraszti társadalom volt 

Errő többet olvashatsz Tibériasi Jusztustól aki kortársa volt Jozefus Flaviusnak

Előzmény: Letiltott nick. (12471)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 0 0 12474

Milyen 60 ezer bevándorló?

Erről én lemaradtam.

Jellemző, hogy a KSH nem közöl adatokat erről, pont Magyarország hiányzik a kimutatásból.

https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0028.html

Előzmény: Törölt nick (12463)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -6 1 12473

De. Civilizáció csak te nem érted

Az iszlám is egy civilizáció.

A kettőnek alapértékei egészen mások

Előzmény: Törölt nick (12461)
autumn crocus Creative Commons License 2023.11.10 -1 5 12472

Az amerikai külügyminiszter már sokallja a palesztin áldozatok számát

Túl sok palesztin halt meg, többet kell tenni az életek megmentéséért és a segélyszállítmányok eljuttatásáért oda, ahol a legnagyobb szükség van rá, mondta Antony Blinken amerikai külügyminiszter pénteken Újdelhiben.

A gázai hatóságok adatai szerint az egy hónapja tartó izraeli válaszcsapásokban már több mint 10 800-an haltak meg, akik közül 4400 gyerek.

Palesztinok imádkoznak az izraeli csapásokban megölt Hijazi család tagjainak holtteste mellett Rafahban, a Gázai övezet déli részén, a temetésük előtt 2023. november 10-én.

Előzmény: Káli. (12467)
Letiltott nick. Creative Commons License 2023.11.10 0 5 12471

Akkor én is menekült vagyok mert a felmenőimet Palesztinából 2000 évvel ezelőtt elüldözték.

Szerintem meg megélhetési vagy gazdasági migránsok lehettek az őseid. Itt nagyobb haszonnal tudták továbbadni a mirhát és a tömjént.

Előzmény: zicharonot (12449)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -8 1 12470

Már nyertünk.

Egy pár sem álmodik arról, hogy így házasodjanak össze. Egy nő sem álmodik ilyen házasságról. Minden nőnek fiatal korától megvan az álomesküvője. Pontosan tudja, hol lesz, milyen dal lesz lassú, milyen ruhát fog viselni vagy mennyit, tudja ki sminkeli, tudja milyen frizura lesz a hajában, tudja, hogy ki kíséri el a barát. Ő mindent tud.

Gili és Shia holnap házasodtak volna össze, de egy férfi tervez és a Hamász nevet. Csak ebben az esetben Gili és Sagi nevetett utoljára. Mindketten tisztek, mindkettőt tartalékosok közé sorozták. Az az esküvő, a luxusteremmel, a ruha, a smink és a haj elmaradt a fekete szombat miatt, de ez az esküvő megtörtént.

Gili fátyolos, Sagi kendővel.A lánynak nincs ruhája, a fiúnak nincs öltönye, mindketten egyenruhát viselnek.

Nem a csarnokban történt, hanem a mezőn, szerelemmezővé vált csatatér és vörös szőnyeg helyett kék-fehérre festett baldachin volt.

Már nyertünk, ahelyett, hogy szétszedtek volna, összehoztak minket.

Emberek, akik egy hónappal ezelőtt harcoltak egymással, most letörlik egymás könnyeit. Terveink lemondása helyett különlegesebbé tették a terveinket. Több csillogást. Nézd ezt a chuppát, egy chuppát, aminek semmije sincs, de mindene megvan.

Mi már nyertünk és örvendezni fogunk, továbbra is ünnepeljük az életet, tovább hozunk életet, továbbra is önmagunk leszünk. Minden sírért, amit ásunk, száz szövetséget kötünk. Minden temetésen, amin részt veszünk, százezer esküvőn veszünk részt, teremben, vagy mezőn, mindegy, hol, mikor, Izrael él és örökké élni fog.

Vevegyő Creative Commons License 2023.11.10 -5 0 12469

Nemrég pedig betettem, hogy az okt 7 I izraeli áldozatok közt a jelen infók között vannak többen, akit az izraeliek löttek le - különböző meg nem erősített jelentések szerint. muszáj hazudni?

Előzmény: Kód 001 (12468)
Kód 001 Creative Commons License 2023.11.10 0 6 12468

Sok filmet láttál a 4 ezer lemészárolt palesztin kisgyerekröl?

Ja,, az nem polkorrekt'. 

Megj: a csecsemők lefejezése elég propaganda izű, még a Lakmusz is foglalkozott vele:

https://www.lakmusz.hu/hogyan-terjedt-el-hogy-a-hamasz-40-csecsemot-fejezett-le-egy-izraeli-kibucban/

Nemrég pedig betettem, hogy az okt 7 I izraeli áldozatok közt a jelen infók között vannak többen, akit az izraeliek löttek le;

https://www.defensemirror.com/news/35377/Israeli_Helicopter__Not_Hamas_Shot_at_October_7_Concert_Audience

Amúgy bizonyára rendben van 4000 palesztin gyerek lemészárlasa, igaz?

Előzmény: Káli. (12464)
Káli. Creative Commons License 2023.11.10 -5 0 12467

Azt nem láttam! De láttam Amerika eltitkolt történelmét! 

Oliver Stone

Előzmény: autumn crocus (12465)
kalászos Creative Commons License 2023.11.10 -5 0 12466

Arabok erőszakoltak Hamburgban, egy iskola udvarában egy 29 éves anyukát! :(

Előzmény: Törölt nick (12461)
autumn crocus Creative Commons License 2023.11.10 0 5 12465

Láttad az amerikai történet című filmet? Ha nem akkor semmit se értesz!

Előzmény: Káli. (12464)
Káli. Creative Commons License 2023.11.10 -6 0 12464

Láttál felvételt október hetedikéről? Ha nem, akkor semmit nem értesz.

Előzmény: Kód 001 (12440)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 0 1 12463

Nincs itt semmi látnivaló, erről szól az emberiség történelme. A nagy birodalmak mindig azon buktak el hogy kiüresedett az erkölcsi alap, a hit (akár a kommunista eszmében) ami összetartotta a társadalmat.

Tessék megnézni a magyar társadalmat. Ezt a társadalmat a megosztottság tartja össze. Ez a megosztottság biztosítja a hatalom erejét. A gond ott van hogy ez csak egy belső erő, ez az első komoly külső "támadás" alkalmával összeomlik. Ne felejtsük el, hogy jelenleg évente kb 60.000 bevándorló érkezik Magyarországra, ők mindannyian a saját, a magyartól eltérő kultúrájukat hozzák.

Hogy a topic témájánál maradjak: A zsidóság mint nép ereje abban van, azért élte túl a szétszóródást és azért létezik az ellenséges közegben, mert a világ bármely pontján a zsidó emberek összetartanak.

Előzmény: Törölt nick (12462)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 0 0 12462

Abban igaza van klmvvc olvtársnak, hogy a keresztény vallás Európában kiüresedett, ergo ez nem vonzó ajánlat a muszlim bevándorlóknak itt.

Csakhogy ami mostanában trendi, az LMBTQ+, woke, kulturális és faji öngyűlölet stb, hát az sem.

Magyarán Európa integrációs képessége megszűnt, ezért csak a jólét vonzó itt, de a muszlim bevándorlóknak nincs mihez igazodniuk vagy mibe beolvadniuk.

Érdekes ez amúgy, mert régebben még volt, a kommunizmus, fasizmus, nacionalizmus, ez mintát adott nekik is, de most éppen nem létezik ilyen, Európának nincs vonzó ajánlata.

Mert hát az aktuális nyugati ideológiák még itthon is igen nevetségesek, amihez hasonulniuk kéne, azt még a bennszülött európaiak is nagy ívben kerülik ha tehetik.

Előzmény: zicharonot (12460)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 0 0 12461

"Kereszténység az egy civilizáció..." Nem. A kereszténység az egy vallás. Aki a kereszténységet csupán civilizációként kezeli, elhiteti az európai emberrel hogy istenhit, a megváltó követése nélkül is lehet keresztény az az európai társadalmakat gyengíti.

A muzulmán emberek nagy többsége hisz Allahban, betartja az öt alapelvet. Ez összetartja a közösséget.

Az a civilizáció fogja kiszorítani a másikat, amelyik szilárd erkölcsi alapokon áll. Mindegy hogy ezt az erkölcsi alapot helyesnek, vagy helytelennek tatjuk.

Előzmény: zicharonot (12460)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -4 1 12460

Kereszténység az egy civilizáció, önálló értékrenddel amit a nem vallásos is átvesz. Ennek semmi köze az aktiv vallásossághoz

Az iszlám szintén egy önálló civilizáció aminek részesei nem a vallásosságuk szerint élikmeg.

A két civilizáció nem képes együttérni mivel akár tetszik akár nem megpróbálják. egymást kiszorítani a hatalomból.

Az lesz sikeresebb ami szaporább és erőszakosabb. Ebből sejthető, hogy az európai civilizációnak megpecsételődött a sorsa.

Előzmény: Törölt nick (12459)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 0 3 12459

Minden tiszteletem mellett megjegyzem hogy ezekkel a siránkozásokkal Európa semmire sem megy.

Az alap probléma hogy Európa, benne Magyarország csak névleg keresztény. A kereszténység már nem életforma nem erkölcsi norma hanem szlogen. Az iszlám sokkal erősebb kötődést jelent a híveknek.

Már írtam hogy sok muszlim országban jártam.

Törökországban imaidőn kívül bármikor bármikor bemehetek egy mecsetbe. Ott családokat látok, a gyerekek szaladgálnak, játszanak, fogócskáznak, néhány ember félrevonulva imádkozik.

Magyarországon a templomok ajtaja zárva van, amit pedig esetleg nyitva találok ott belépődíjat szednek.

Az a kultúra fog Európában győzni, amelyiknek erősebb a hite.

Előzmény: zicharonot (12451)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -5 1 12458

Használatával nem értek egyet viszont kényelmes.

Ellopták a szót mert a palesztinok azok a zsidók.

Előzmény: OMGod (12456)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 0 0 12457

Nem tudni, valószínűleg Európa legfertőzöttebb területeinek elvesznek, azok muszlim ellenőrzés alá kerülnek.

De úgy az egész nem fog bedőlni, hanem majd lesznek - egy polgárháború után- olyan területek amik a Kalifátus részei, illetve maradnak továbbra is Európa részei.

Én egy libanoni forgatókönyvben gondolkodom, szerintem ez a legvalószínűbb.

Előzmény: zicharonot (12451)
OMGod Creative Commons License 2023.11.10 0 1 12456

Nem te használod, hanem a cikk, amit idelinkeltél! 

Tehát akkor olyan cikket hoztál, aminek a tartalmával nem is értesz egyet? 

Előzmény: zicharonot (12454)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -3 1 12455
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -5 1 12454

Technikai oknál fogva használom rájuk a palesztin szót

Az átlagos zsidó elüldözött az arab országokból szintén kevés vagyonnal rendlekezett.

Előzmény: OMGod (12453)
OMGod Creative Commons License 2023.11.10 0 2 12453

Nocsak, akkor mégiscsak léteznek/-tek palesztinok??? 

Míg a palesztin menekültek közül sok, ha nem egyenesen a legtöbb, csak az előző évszázad során érkezett a Szentföldre,

az 1948-as palesztin menekültek száma

Az átlagos palesztin menekült vidéki volt és kevés vagyonnal rendelkezett

stb. stb. 

Előzmény: zicharonot (12450)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -5 1 12452

Európai iszlám hódítás  megállítása:

732-ben  Martell Károly  Poitiers alatt állította meg a szaracénok előre nyomulását.

1571, Lepantói csata. Az egyesült keresztény seregek megállították a török hódításokat

1683-ban Lotaringiai Károly állította meg a törököt Bécs alatt.

Most viszont Európa önként adja meg magát.

Előzmény: Törölt nick (12447)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -6 2 12451

KERTÉSZ IMRE VÉLEMÉNYE:

"Európa hamarosan aláhanyatlik - A muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát" - Kertész Imre, irodalmi Nobel díjas

"Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri. "...

Majd folytatja:

..."Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. ... Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja."

Előzmény: Törölt nick (12447)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -5 1 12450

Az etnikai tisztogatást úgy csinálták, hogy kifosztották őket.

Ezt ismerjük az európai etnikai tisztogatásokból.

Vajon mikor kárpótolják az arab országokból elűzött zsidókat?

Előzmény: pk1 (12436)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -6 1 12449

Akkor én is menekült vagyok mert a felmenőimet Palesztinából 2000 évvel ezelőtt elüldözték.

Előzmény: Letiltott nick. (12438)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -6 2 12448

Gondoskodnak erről az Európát megszálló muszlimok

Előzmény: Letiltott nick. (12441)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!