Vannak a buták és lusták, aztán vannak a szorgalmasak és okosak. Utóbbiaknak általában több ereje marad mosolyogni, vajh, miért? Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolnod.
Aham, akit közpénzből fizetnek, az nem vállalkozhat. A kettő kizárja egymást szerinted, értem. :) Amúgy meg, aki közfeladatot lát el, azt mégis ki fizesse?
Fogd már fel, hogy vannak olyan munkakörök, ahol a munkaidő nem H-P 8-16!
Te nem vállalkozol, sztem közpénzből fizetett alkalmazott vagy , aki bőven ráér fórumozni munkaidőben, ezért nem fáradsz el .Van erőd otthon mosolyogni.
Na, jó, hogy elolvastalak, pont ezt akartam én is írni. Csórikám, minek fórumozik, mi meg minek akarunk bármit is megértetni vele, ha azt sem tudja mit irkált néhány hsz-szel korábban.
Azok a takarítók, akiket szerinted kiszerveztek, lehet ippeg vállalkozásban nyomulnak. Tesóm most készül egy takarítói vállalkozást indítani. Diplomával, nyelvvizsgákkal a kezében. Tudod miért? Mert baromi nagy igény van rá a környékükön, és egész jól meg lehet belőle élni. Nyilván kezdetekben ő is kiveszi a részét a takarítói munkából is.
A vállalkozás (különösen az elindítása) nem azt jelenti, hogy csücsülök egy irodában és dől a lé. Tessék, vállalkozz!
Genetikusan kell harcni az eroszak ellen, az eroszokozok altalaban meglehetosen beszariak, ugyhogy ha az emberfianak sikerul szazkilencven centire es szsz kilora nonie, a kutya se meri bantani.