Azon gondolkodom mitől van az hogy valaki a Budásban extra heteslövő eljön Veszprémbe és kihagyja a heteseket? Mahé ugyanez volt, a Flensburgban szökőévente hagyott ki, eljött ide és sokat hibázik. Most pedig Elisson hmmm.... pedig már örültem hogy vége a sok rontott hetesnek. Remélem Vailupau stabil lesz
Két szélsővel nagyot fogtunk, megy is a labada oda bőven, reméljük a szezon vége felé is így lesz ez, 4 ilyen szélsővel nem lesz olyan nap hogy mind a 4 betli legyen. Ilicset meglátjuk, Presov ellen több átlövése volt mint Jahiának... Pechmalbec kellett nagyon, már most látszik, Blago nem volt a keretbe, de tegye fel a kezét akinek hiányzott a játéka a csapatból. Petart nem tudom, egy ilyen meccsen is képes zseniális átadásokra, de megint jön a felesleges feszültség keltés - ellenféllel / bírókkal szemben, minek? Főleg egy ilyen meccsen, azért ha Máté-t nem mint irányító, hanem mint Petar szerepkörben nézem, én Lékai mellé tenném a voksom, még akkor is ha Petar képes olyanra mire csak nagyon kevesek (valamint "átlövőként" talán eredményesebb, bár betörésből meg Máté jobb), de ez negatív irányban is igaz sajnos...
Egyetértek azzal, hogy ne szórjuk ilyesmire a pénzt, pláne amíg más sem nagyon teszi, de egy kicsit a kerékbilincses logika sejlik fel mögötte. Rossz helyen állsz? Akkor ott is maradsz.
A Sandell és Fabregas kivásárlására megvolt a lehetőség és a pénzösszeg is, zárolva. A feloldáshoz Sandell esetén egy bajnoki cím, Fabregas esetén pedig egy BL győzelem kellett volna.
szélen nagyon ott leszünk 35 gólból 21 et a szélsők szereztek .Elíssont és Vailupau-t élmény nézni ahogy játszanak .Többi poszton van még mit fejlődni de ebben az időszakban nem is kell toppon játszani.
Jó kis csapat ez a Dunkerque, lelkesek és hajtanak rendesen, de a 2. félidő kb 15. percétől fokozatosan elfáradtak, ezért lett ilyen nagy a különbség.
(A 2. félidő elején egy kis hazai pálya segített helyrebillenteni az eredményt.)
Lauge (beteg lett) és Blago sem játszott.
Momo végig meglepő felállásokkal próbálkozott.
ElDeraa irányítót játszott (érezhető nála az összeszokottság hiánya), Lukács meg balátlövőt. A négy szélső 2x15 perc játékidőt kapott. Mindkét új fiú nagyon jó benyomást tett rám. Pechmalbec védekezésben nagyon jó, támadásban most gyenge volt.
Kapusok: Erősen idény eleji forma.
Momo egyértelműen erőltette a gyors játékot, ami még nem igazán működött, a letámadásokat nem számítva ide.
És védekezésben is mindenféle összetételt kipróbált.
Mindez alapozás után, ezért hosszútávú következtetést nem vonnék le belőle.
Ami látszik (gondolom én), hogy Momo keresi a legjobb védelmet, és készség szintre fejlesztett gyorsabb támadó játékot akar.
Szarházi bagázs egytől-egyig. Laci olyan, amilyen. A másik kettő meg sportból és kultúrából is felmentett. Nehéz megélni, hogy a szeretett klub, ilyen emberek kezében van. Remélem már nem sokáig. Máté pedig jól járt, ezeknél sokkal többet ér!
ha nem Kubatov állna a klub élén és csorognának az állami milliárdok, a focicsapatnak még mindig Döme lenne az edzője, Gyömbér a középhátvéd, Pölöskey meg a center, a csapat meg a szétrohadó Albertban focizna 2500 darab keménylegény előtt.
a többi szakosztályt hagyjuk is, a BL-t nyerő vizilabdásokkal meg a többiekkel...
a Veszprém 1992-ben KEK-et nyert, 2002-ben BL döntőt játszott.
ennyit erről.
"piacról megélni" - átnézett a szomszéd, úgy felröhögtem hangosan :D
Hétvégén volt az első epizódja az Építők magazinnak. Sok mindenről szó esett, például játékosaink esküvőjéről(meglátásom szerint lehet ezt említeni, de ez amúgy teljesen magánügy, mint ahogy az is, hogy ki hol volt nyaralni). Máté, válogatott játékosunk, volt csapatkapitányunk távozása viszont egyetlen egy mondatot sem érdemelt kis.
Szerintem ez sok mindent elárul arról, hogy milyen korrektséggel kezelték az ügyét.
"Nagy László Székesfehérváron született, egyéves volt mikor családja Szegedre költözött. Édesapja profi kosárlabdázó volt, Nagy is kosárlabdával kezdte sportolói pályafutását. Tizenhárom évesen a magyar U-13-as válogatott tagja volt, lehetőséggel, hogy az Egyesült Államokban tanuljon és váljon profi kosarassá, ő azonban a kézilabdát választotta"