Keresés

Részletes keresés

alfatau Creative Commons License 2005.04.14 0 0 875
:)) Tau 1999. december 14-én született!
Előzmény: Tina83 (865)
alfatau Creative Commons License 2005.04.14 0 0 874
Szia! Igen, sajna már öregednek az apróságok. A szukákkal még nem volt gond, csak az idősebb kannak kell kimondottan öreg kutyusoknak való tápot adni 1-2 hónapja. Bár az enyémek kimondott sportkutyák, mindig edzésen és versenyen. Így nem érnek rá öregedni :)) A csontot sohasem bírták, mindig hánytak, így nem is adtam. A táp mellé inkább a főtt máj, gyümölcsök, sajt ami tetszik nekik. Sajna az a tapasztalatom, hogy minden uszi alapvetően finnyás és gyenge gyomrú (eddig volt 6 felnőtt és kb. 25 kölyök uszim).
Előzmény: tango30 (859)
Kalema Creative Commons License 2005.04.14 0 0 873

Akkor nyúlok a honlapodról képeket (2-t)! :))

Köszi!

Nagyon cuki az a kis szükre!

Előzmény: Tina83 (871)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 872
Dzsungáriai törpehörcsög! (elöbb rosszul irtam:(  )
Tina83 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 871

Rakjál:)

Infó:

Születés: 2003.dec 14.

Nem:  szuka

Szín: apricot

Méret: törpe (32 cm-es)

Tk-neve: Tengerszem Boglárka

Apa: Mongo Mon Bagaméri

Anya: Fácánkerti -Sustorgó Urlika

Tulajdonos : ÉÉÉÉNNNNNN: Tina83 alias Szabó Tünde

:o)))))

Igen hörcsögök (dzsungárira törpék)

Őket is tenyésztem:))

Shappire&Pearlok 
Előzmény: Kalema (870)
Kalema Creative Commons License 2005.04.14 0 0 870

Nagggyon Jó az a középső kép!!!!!!, talán hörcsögös, de nem értek az ilyen apróságokhoz! :)))

Én is szeretnék képet rakni a Galériába Boniról! Szabad? :))) (Légyszi!)

Előzmény: Tina83 (869)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 869

Szivesen:)

Szóval teccenek:)))

Neked is jó  7végét...

Előzmény: sholya (868)
sholya Creative Commons License 2005.04.14 0 0 868

köszi,ezeken a képeken olyan édes..bevallom a hörcsögöset már kinéztem a honlapodon,az nagyon tetszett!Remélem hétvégére már lesz otthon netem,és meg tudom csinálni!

Holnap nem jövök dolgozni,de ha jó otthon a gép akkor írok nektek,ha nem tudok,akkor kellemes hétvégét mindenkinek.

Előzmény: Tina83 (867)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 867

Belinkelek ide pár képet nyugodtan tedd fel ezeket is.

A Boni neve a törzskönyv szerint .: Tengerszem Boglárka

Előzmény: sholya (866)
sholya Creative Commons License 2005.04.14 0 0 866

Köszönöm,módosítani fogom!!!!!!!

Előzmény: Tina83 (865)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 865

Sholya!

A Boni születési éve,.: 2003. dec. 14.

tango30 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 864

Jó reggelt!

Sholya! :))))))))))) ez a kép nagyon édeeeees:)

Na, nálunk is elkezdödött egy újabb reggel, bár most mintha tisztulna az idö... De sok reményt nem füzök hozzá, itt néha negyedóránként változik az idö:/

De azért itt a kertbe még ki tudnak menni a bambikáim... A ti kislányaitok  nem pisilnek úgy néha, hogy az melsö két lábukra állva fentröl csurgatnak???:))) Pepe szokott akrobatázni, de inkább csak a séták során, gondolom minél magasabbra szeretné helyezni a névjegyét;)

Tegnap délután ismét meglátogatott minket az egyik kis szomszéd kutya. Rendszeresen idejár, ha ki tud szökni:) Egy fehér kis bolognese... Én meg vihetem haza;) A Kokonak még nem lenne probléma, de Pepe öt percnél tovább nem tolerálja. Egyébként is észrevettem már régebben, hogy amíg a Pepe kettesben van másik kutyával, addig nincs gond, de amint feltünik egy harmadik, biztos vita lesz belöle.

Amíg nem volt a Koko, volt otthon egy országos haverja a Pepinek, egy spániel. Nagyon szerették egymást, sokat játszottak a séták során... De amint egy harmadik eb is feltünt, odalett az idill:)

Előzmény: sholya (862)
sholya Creative Commons License 2005.04.14 0 0 863

na és a kép ami lemaradt az elöbb....

sholya Creative Commons License 2005.04.14 0 0 862
hát igen,így a képen jól mutat,de én olyan bénácska vagyok az ilyen dolgokhoz,hogy így ránézésre nem menne.Köszönöm elöre is,köszi,ha felrakod!!!És egy kép,amin nem uszik vannak,de olyan édesek......
Előzmény: Kalema (861)
Kalema Creative Commons License 2005.04.14 0 0 861

Igazság szerint a szabásmintát még csak most fogom megrajzolni! :)

Ezalapján csináltam meg! Éljen az improvizáció!

Délutánra megrajzolom, és elküldöm! Na meg felrakom a lépéseket a lapomra, érdekességből néz majd meg!

Előzmény: sholya (860)
sholya Creative Commons License 2005.04.14 0 0 860

sziasztok!!!

Nagyon jó lett az az ágyikó,most teljesen bepörögtem hogy milyen jó lenne a kicsiknek!

Átküldöd majd a szabásmintát a solyatomi@uw.hu-ra???

Nagyon köszönöm!!!!

Milyen rossz idö lett!Szegény kutyusok nem tudnak egy jót rohangálni az udvaron!

Macska: nekem van egy macsekom,Peppy,de már biztos láttatok a honlapomon.Kutyáim imádják,de a többi macsekot megugatják.Régen sok macska járt át hozzánk,megették a Peppy kajcsiját,meg ott randalíroztak az udvaron,de mióta Dáriusz uralja az udvart azóta nem jöhet át macska csak a Peppyt engedi!

tango30 Creative Commons License 2005.04.13 0 0 859

Szia Alfatau!

Nagyon szépek a Te kutyusaid is, de le a kalappal elötted, hogy bírsz öt ilyen kis bohóccal??? Nálunk a kettö is elég, ha beindulnak;)

Viszont ahogy látom, neked már van tapasztalatod idös kutyusok terén is. Az én Pepim szeptemberben lesz nyolc éves. Te például adsz a hét év feletti kutyusoknak speciális tápot? Én próbáltam pár hónapig, de aztán visszatértem a felnött kutyáknak való tápra Pepinél is... bár azt észrevettem, hogy a gyomra már nem bírja pl. a csontot (keveset sem), és hasmenéssel, gyomorproblémákkal reagál pl. bizonyos húsokra, vagy már egy kicsit is zsírosabb levesekre... Szóval nála nagyon kell figyelnem, hogy mit eszik.

Előzmény: alfatau (856)
Kalema Creative Commons License 2005.04.13 0 0 858

Köszi az ágydícséreteket! Mi (párommal) már kipróbáltuk... :))) Nagyon tutti, finom puha!

Kalema Creative Commons License 2005.04.13 0 0 857

Köszi a tanácsot! Majd odafigyelek!

Az ágyat majd csak nagyobbacska korában kapja meg az én csöppségem... Csak ugyebár már nem férek a bőrömbe, annyira várom a kicsiket, muszály csinálnom valamit... :)))

Előzmény: alfatau (856)
alfatau Creative Commons License 2005.04.13 0 0 856
Szia! Nagyon tetszik a kosarad. Én is szivesen barkácsolok ilyeneket. Azért tapasztalatból azt ajánlom, hogy műanyag kosarat (pl. ruháskosár) használj egy darabig, mert sokáig elég trutyis, és azt könnyű tisztán tartani, csak pár ruha kell bele, amit cserélgetsz. Sőt, nálunk Alfa még a nyitott kosárban sem maradt el, annyira vigyázott a picikre. Akkor lett csak nyugodt, mikor tetőt kreáltam a kosárra és letakartam. Úgy védve érezte a kölykeit. Ez minden ellésnél így volt. Gondolom ösztön, hogy eldugja a picinyeit, nehogy valami érje őket. Figyelj rá, ha nyugtalan, lehet, hogy ő is így szeretné :))
Előzmény: Kalema (847)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.13 0 0 855

Nagyon jó lett az ágyacska!:)))

alfatau Creative Commons License 2005.04.13 0 0 854

No, és persze a fiúk! Béta 9 éves, Tau 5ésfél. Sajnos Tau már nagyon őszül. A szép harlekin szín már nem az igazi, a feketéből a legutóbbi nyírás után már szürke lett. Ma rendesek voltak, szót is fogadtak, szépen elücsörögtek míg fotóztam (persze a jutifalatot előbb megmutattam nekik, hogy tudják, mi lesz, ha jól viselkednek).

alfatau Creative Commons License 2005.04.13 0 0 853

Sziasztok! Egy picit nem vagyok és, hogy zajlik itt az élet! :) Ma én is fotóztam a rosszcsontokat, teszek is fel friss képeket először is a három kislány - Alfa, az ezüst, 9ésfél éves, FiFi, a fekete, 7ésfél éves ill. Maya már majdnem 14 hónapos!

Kalema Creative Commons License 2005.04.13 0 0 852

Pici arra ugrik, ha azt mondjuk sicccc! (akár benn a szobában), ilyenkor rohan az ajtóhoz és ugat... :)

Szerencsére nálunk nincsen macskainvázió!

Előzmény: tango30 (851)
tango30 Creative Commons License 2005.04.13 0 0 851

:)))) na, azért sem irigyellek

egyébként azt nálunk is nagyon értik, hogy "cica"...:) Csak az a baj, hogy a kutyák nincsenek kint egész nap, így aztán a macskáknak is van idejük garázdálkodni. De a férjem nagyon élvezi, mikor kinyitja az ajtót, elkiáltja magát, hogy CICA, és a két kis torpedó veti magát a macskák után:))))) De már volt olyan, hogy beszorítottak egyet-egyet a sövény mögé, akkor közbe kellett lépnem, mert a macska nem tudott szabadulni, komolyan tartottam töle, hogy összemarják egymást.

Előzmény: Kalema (850)
Kalema Creative Commons License 2005.04.13 0 0 850

Köszi! Holnap majd megcsinálom a párnát is!

Nálunk Picim a macskariasztó... :)))

Egyébként mi inkább a galambok miatt vagyunk "szarban"! :)

Előzmény: tango30 (849)
tango30 Creative Commons License 2005.04.13 0 0 849
na, míg írtam, fel is tetted a képet:) szuper lett!!!!
Előzmény: Kalema (847)
tango30 Creative Commons License 2005.04.13 0 0 848

jajjj.... ezer bocsánat..... de most már legalább tudom;)

na, ma is sürü napunk volt.... de az idö elég rondára fordult itt:/

és a szomszéd macskái megörjítenek, mert állandóan a mi kertünkben lebzselnek. Még az hagyján, hogy a fenyö alatt tanyáznak, mert az nem zavar senkit. De sajna állandóan a kertben kaparnak, és hogy, hogy nem, de állandóan az eldugott virághagymák fölött:( és a gyepet meg teleszórták madármaradvánnyal, tiszta toll minden. Ja, az is jó, mikor kertészkedés közben az ember macskakakába nyúl, háromszori kézmosás után is érezni a szagot:((((

van valamelyötöknek esetleg tapasztalata az ultrahangos macskariasztóval?

Kalema, én nagyon kíváncsi vagyok, milyen lett az ágyikó:) A kis pamacsok biztos jól mutatnak benne! Az üvegfestés nekem is nagyon tetszik, de nem vagyok hozzá elég kreatív sajnos. úgyhogy csak csodálom a kész müveket;)

Előzmény: Rebelx (845)
Kalema Creative Commons License 2005.04.13 0 0 847

Íme: (Sorry a sparos szatyorért:))

Kalema Creative Commons License 2005.04.13 0 0 846

Hát ha csak arra fogja használni, nekem már akkor is megérte... :)

Tök jól elvoltam vele. Már csak a párna hiányzik belőle, na mindjárt megmutatom! :)

(Na meg lesz miben fotózni a kis hógolyókat...)

Előzmény: Rebelx (845)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!