Érdekes! Gyorsnak gyors lessz,de a kanyarodás nehézkes lesz.Majd ha nem esik nehezedre tegyél fel képeket a készülésről de szerintem a Motorcsónak topicra. Az elgondolás az,hogy sokvizmentes doboz ,vagy egybe nyitod az uszótested? szőrmók
de én kettővel megyek! ha igaz, aztán ha még lessz "nagy"hajó akkor ő nyer---végül is mint szoktam mondani egy hajó soha nem elég nagy , ezért keresek egy 28-30 lábas motorhibás ladikot, ha tudsz ilyet akkor kérem a paramétereket---haka
Az ágyba kávé, ágyba pálesz, ágyba reggeli, nem egyenlő az ágyban ébresztéssel. Csak reménykedtem hogy lesz női hajósunk is, és épp a huszadik. Mert annak lett volna más ötletem is:))))))) Na megyek, iszok egy konyakot hogy utolérjelek. NA meg egy kis beer-t. Beer-ci
A huszadik jelenkezőt az első reggelen ágyba kávéval, pálesszal, meg reggelivel ébresztem.
A mai napon itt kell abbahagynom az írást, mert amikor elkezdek kekec lenni, akkor a Maligánok ha nem is győztek, de már pozicíót foglaltak, ugyanis ágyba pisilésről már hallottam, sőt, de ágyba ébresztésről még nem! Hogy kell valakit ágyba ébreszteni? :-))
Mint korábban írtam a túra utolsó szakaszán (17 km) tervezek némi versengést. Vannak már eldöntött feladatok. Igazából mindegy lesz hogy ki milyen teljesítményű hajóval jön, mert a feladatok inkább a hajózással, a gyors döntésképességgel lesznek összefüggőek. Ennek ellenére várok ilyen irányú ötleteket. Ki hogy szívatná a hajós kollegákat..:))) PL: Ha épp május elsején elviselhető lenne a víz hőmérséklete, biztos javasolnám hogy az utolsó 100 méteren a résztvevőnek álló motor mellett úszva, a hajóját a célba húzva kelljen beérkeznie. De ilyen gonosz nem leszek:))))) Tehát?
Ez aranyos volt! Azért ilyen szempontból válogatós vagyok. Keresd vissza a a feltöltött -majdnem felháborodást okozó- képeimet. Szóval áll az ajánlat! Kávé, reggeli, pálesz. De az udvarlás így elmarad!!
Ez akkor eddig 19, azaz egy hijján 20. A huszadik jelenkezőt az első reggelen ágyba kávéval, pálesszal, meg reggelivel ébresztem. Remélem csaj lesz:))))))))))))
Hát ezzel így vagyok én is. Nekem is kell még ponyvát vagy tetőt csinálni a kajüt mögé ha abban akarok aludni, vagy ha esik ne mericskéljem a vizet. Át is akarom nézni a festést is, ágyat készíteni, stb. Sőt zhajóval beszéltem ma telón és arra jutottunk hogy 5 LE-s motorral megyek én is, és akkor nem probléma a vizsga, meg a külföldi jogsi./ Még ez sincs/ Szóval tennivalóm van bőven, de ettől független OTT LESZEK!!! Sőt a legjobb tudásom szerint megszervezem a talit a társakkal. Igaz a vízállás beleszólhat, de hátha velünk lesz idén is a hajósok múzsája, és nem lesz nagy ár abban a 4 napban.
Kitzoli: Lesz abból valami, én látom. Ne hagyd magad!!
Egyébként a Zodiacot kérdőjellel írtam fel, mert úgy voltam vele én is mint székely ember a sündisznóval amikor megkérdezték tőle hogy mi ez?: "Ez most vagy valami, vagy mén valahová" :)) Törlöm Lista:
Doktor4 Hakapeci Aladin Matel Ede Hood Pittypalkó Beerci Bindera Mervipapa Ahs18 ati888 Kitzoli Attila Rotti Medz Sügér kutya56 Zhajó
Ezt pedig az unokádnak küldöm, hogy így néz ki egy igazi terepasztal.
Remélem, hogy a topictársak megbocsájtják ezt a kis off-os kitérőt, de megígérem mindenki játszhat a vasúttal, ha kész lessz. Egyébbként ez olyan mint a női mellek, gyerekeknek találták ki, mégis a felnőttek játszanak vele! :-)))
Kedves Doctor! Kínlódok-kínlódok, persze, hogy mennék. Persze ki tudja még, h. milyen víz lesz éppen akkor. Szerintem én nem sátoroztam vagy 40 éve már, oszt azért vonakodok. Meg azér, hogy lesz-e elég időm gyorsan vmi kis kabrio-tető utánzatot csinálni. Satöbbi. (Egy kis hajófelújítást terveztem tavaszra, új festés, miegymás - valszeg ez megint halasztódik, ha elmegyek a túrára - vagy ha jön megint a kicsi vizecske úgy 950cm-rel. Mellékesen: akkora vízen élmény ám hajókázni!)
Egy kis piszkálódást engedjetek meg: vegyétek már ki a részvevők listájából a "Zodiac"-ot, merthogy az egy felfújható gu-csó, a Zodiac a gyártó, szerintem ede111 vagy haka vagy pityy pál írtak róla és innen a félreértés. üdv. izgaga
Egészségetekre az ebédet! Most küldtem egy ma-ilt Matelnek, elkezdtem a puhítását túra űgyben,mivel mi lakunk a legmesszebb a Tiszától. Igaz az ős hazám nekem ott van közel.Miskolctól É-ra kb.23km. Igazi kis falu /170 lakos most/ott szüllettem. VRO :koszorútekercs és a gretz közzé 4db sorba kötött kemény dióda be téve .300w trafóval kint le modelezve.55AH aksi 10,5V-ra le meritve.:trafó Váltó17,2V Össze akasztva max. A 8,5 13 V-nál .1óra mulva aksiban 14,8 V és 1A felvétel. A puding próbája tavasszal a Dunán.
Hello Izgaga! Te ne viccelj már hogy nem jössz , viszek annyi karburátort hogy csak na ja meg furót is aztán mi furkálunk össze vissza / csak a hajot kerüljük el / Szoval igyekezz megszokni a sátort ,gyere elvárunk mindannyian ! üdv doktor4