No, és akkor íme az utolsó termés a régi noteszból:
A firenzei filozófus sorsát egy piszlicsáré módon elbukott tarokk-parti pecsételte meg Elment ezen a szaron a volát,
Kivégezni Savonarolát!
Bár bioszórán az irodalomdogára akartam készülni, úgy néz ki, felelés lesz... Most nézhetem át a gombafajtákat is... Lapozgatja a tanár a naplót...
Most tanulhatok Nanára taplót...
A cseh asztronauta kapatossága miatt megy füstbe az akció Bár a terv remekbeszabott,
De közben Remek beb*szott...
Úttörőtábori emlékek: bár tutira vettük ,hogy a másik raj versenyzője megbukik a jelmezversenyen űrhajósnő-maskarájával, nem így történt, ezért sietnünk kell az amúgy szuper ősember-jelmez befejezésével Jó lesz a jelmez, de gyere, s kovát a táborban
Gyűjtsünk: felismerték a Tyereskovát a Gáborban :(
Nem, az ott nem díszvarrás a blúzon, csak roisszul vágta el az anyagot az a k*rva tompa olló... Ez a "minta" véletlen a cakkal:
Csak elszúrtam az életlen vacakkal...
A viharos romaparlamenti választás utóélete: egy tudósító felismert, haver! Azt mondja a riporternő: te
voltál, aki rátiport Ernőre!
Harmadik számú kiállítási tárgyunk, egy... (FASIRT kollega, kitől, hányszor?)
Kopott, lengyel
Lopott kengyel.
No comment... (FASIRT, ezt is csapjuk hozzá, plz. Bár, mintha ez Tímáré lenne eredetileg (CSABEE...))
Vennék neked ékszert ládaszám,
Csak kerülne végre a szád alám!
Az uccsót
SZIGORÚAN CSAK KATONAVISELTEKNEK!!!
Gumi lettem, mindenki a vendégem a kocsmában, maga is, mami! No, mától nyeles a fóka,
Nesze, egy feles, anyóka!
Ezúton tudatom minden reménykedővel, hogy adják fel: mostanéban tapasztalható rímrekedésem primér okát - kecskés noteszem betelését - elhárítottam: a mai napon vételeztem egy baba tűzpiros fedelű újat. Szal reszkessetek, nem tartott sokáig a háváj :)
Hogy is mondta valamelyik nagy államférfi (vagy 20-nak tulajdonítják...)? "Ha az ellenségem dícsér, megijedek, mert biztos rosszul csinéáltam valamit!" :)))
Ha megengeded, a kinais kinrimed kicsit atalakitva majdnem tokeletes kecske:
Kínai szomszédunk feleségét a kollégámmal kidolgozott új gyógymód: könnyű csokival bekent homár gyógyította meg: Rák varázsolta talpra Linét,
Rakva rá a Zsolttal pralinét.
Viszont az íróasztalomon kutakodván ráleltem egy régi papírfecnire, rajta néhány previously unreleased rímpárommal! Nincs mázlitok, rátok is szabadítom őket :)
Haverod retteg, te meg tök nyugi vagy? Majdnem úgy is van :) Mi? Fél Nagy Zoli, s te nem?
Kicsit nagyzol, istenem...
Szakács ügyel otthonára Lakásom szép tiszta lévén
Nincs se só, se liszt a tévén!
Orális fixáció kezdete A nő szép volt, ledér, telt,
Mikor elém letérdelt.
Reinkarnáció Ember-gúnyám levetettem,
S rögvest ifjú teve lettem!
Lui Riskája az én növényeimet pusztítja! Reájár a Túri ökre
A lucernára, úritökre...
A magyar filozófus Ámerikába szakadt rokona Bobby
Bibo.
Ne haragudj doki, én meg ezt nem tudom magamban tartani:
Rendre nívós sorozatokat írsz.
De mikor írsz végre nívós kecskerímeket? :-))))
(tudod, hogy csak viccelek, te vagy a kedvenc tanítványom :-))