Keresés

Részletes keresés

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.03.21 0 0 29

Hali!

A VHS-t amitt küldtél megkaptam és meg is néztem.Végre eljutottam arra aszintre hogy láttam egy A.foci meccset teljes hosszában (igaz hogy nem egyben).Viszont a BBK elleni edzés kazija nem tudom miért de nem volt teljes mert csak 15 perc volt az egész.Vagy csak ennyi az egész?

Előzmény: Trugyina (26)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.03.21 0 0 28

Hi!

Bocsi hétfőn elfelejtettem mondani de nálam az én labdám van! Azért a holnapi edzésre elviszem.

Előzmény: Claudio Pizarro (25)
Trugyina Creative Commons License 2006.03.21 0 0 27

Szia Claudió! (milyen nick nevet találtál, Te!?.....:))

Holnapi edzésen majd szerzel egy újat magadnak.....:D

Trugyina Creative Commons License 2006.03.21 0 0 26
Sajnos műszaki okból csak kb 10 percem van, de a futásod rajta van!! A VHS kazim MZ-nél van. Szerdán kérd el tőle!! Szombaton is hasonló futást Ákos!!! :)
Előzmény: Guzker WR (24)
Claudio Pizarro Creative Commons License 2006.03.21 0 0 25

Szia Zoli! (Csonti)

Megnézted a lasztit h nállad van-e?

Vagy esetleg más nem talált múlthét hétfőn egy wilson labdát HM felirattal a gyermekvárosban?

Guzker WR Creative Commons License 2006.03.21 0 0 24
Hy! Kitől lehetne megszerezni a vasárnapi BBk-Soldiers meccset CD-n or DVD-n? De hogy ne legyen egyszerű nekem az is joe, ha VHS-en kölcsönbe adja vki! Akár holnap át is adhatná:D Ákos
Claudio Pizarro Creative Commons License 2006.03.21 0 0 23

Bayern-Schalke3:0

Rem szombaton mi is így fogunk örülni!!!!!!!!! :P

soldiers Creative Commons License 2006.03.21 0 0 22
Szia Mogyi! Hívj fel, nem akarom publikussá tenni Milán számát. Üdv: MZ
Előzmény: Mogyi! (21)
Mogyi! Creative Commons License 2006.03.20 0 0 21
Hello mindenkinek. A vasárnapi "edzés" tényleg nagyon jó volt, leszámítva Peti sérülését. Mihamarabbi gyógyulást kívánok neki. A Black Knights-nak köszönjük a segítséget, nagyon sokat tanultunk tőlük. Én személy szerint sajnálom, hogy a bíráskodás jobban ment a játéknál, de hát ez van ezt kell szeretni. Majd legközelebb. Egyébként belevetettem magam a munkába és gyorsan összedobtam egy lehetséges plakátot. Mjad edzésre viszem szerdán. Ez még egy béta verzió mely 10 perc alatt készült, de sztem elég elfogadható. Aki tudja Milán telszmámát, vagy MSN címét ha van neki, az adja már meg mert ha minden igaz Ő is ügyködik valami hasonlón és szeretnék vele még az edzés előtt konzultálni. GO SOLDIERS Magyar "Mogyi" Dávid
Claudio Pizarro Creative Commons License 2006.03.20 0 0 20

Hali-Lali-Papi Mindenkinek!

Linoge #8 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 19

Peti lehet, hogy már a héten hazamehet, hogy ott lábadozzon tovább. Elképzelhetőnek tartja azt is, hogy már a 8-i meccsre kijön valahogy.

Black Knights-nak még egyszer köszönöm én is, hogy eljöttek hozzánk, és örülök, hogy elégedettek voltatok mindennel.

A scrimmage menetéről, hibákról, kellemes csalódásokról majd inkább este a megbeszélésen.

ave,

Linoge

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.03.19 0 0 18

Hahó!

Mindenek elött mielőbbi javulást Petinek!

Azt hiszem Trugyinak igaza van nagyon sokat kell még fejlődni a csapatnak és ezt főleg a def.-re értem mert nem voltunk valami meggyőzőek (én sem persze), de egy biztos NEM volt rossz.

Az Off.-nak gratulálok nagyon szépen csinálta a mindenki a feladatát.

Szép volt SOLDIERS!

Köszönet a BK-nak a meccsért! 

BoosteR Creative Commons License 2006.03.19 0 0 17
nektek is! :)
Előzmény: soldiers (16)
soldiers Creative Commons License 2006.03.19 0 0 16
thx, átadjuk!

mindentbele a bajnokságban!
Előzmény: BoosteR (15)
BoosteR Creative Commons License 2006.03.19 0 0 15
csak igy tovabb sracok!
jobbulast a serultnek!
koszonjuk a fogadtatast!
soldiers Creative Commons License 2006.03.19 0 0 14
Szia M2!

Valóban, a scrimmage-en nem számolunk eredményt. 2*3 drive-ot csinált mind2 csapat. Mind1ik drive-ban minimum 5 lay-t játszottunk, függetlenül attól, hogy a fumble-t a másik csapat szerezte meg, vagy INT volt. Viszont, ha megvolt a 1. down, folytatódott a drive. Szal láthatod, a rendes meccs feltételektől 1 kicsit eltértünk.

Nem azért nem akarjuk leírni a meccs eredményét mert szégyelljük, hiszen tény: a BK néhány alkalommal átvitte a labdát a gólvonalunkon.
2 ok van:
1. az említett körülmények miatt nem lehet rendesen számolni (pl.: a "TD" után nem volt extra point kísérlet sem),
2. nem az eredményen volt a hangsúly, hanem a gyakorláson és a "hol tartunk?", "miben kell fejlődnünk?" kérdések megválaszolásában.

A jövő heti Heroes elleni meccsnek már lesz eredménye, hiszen az hivatalos, a magya AF szabályok szerint rendezett mérkőzés lesz.

Üdv: MZ
Előzmény: M2 (12)
Trugyina Creative Commons License 2006.03.19 0 0 13

Gratulálok a csapatunknak!

Nincs szégyenkezni valónk! Mindenki keményen dolgozott!! Sokunkat meglepett a kemény ütküzések sorozata. A végére sikerült felpörögnünk és az utólsó félidőben nem is kaptunk TD-t. Szép volt deffense!!!!

A hibákból fogunk tanulni és előrelépni.

A második félidőben kapott kick off return TD érvénytelen volt, mert nem az hordta vissza akinek a kezéből kiesett a labda. Ez a BK játékosok is megerősítették.

Az offense minden játékosának gratulálok. Nagyon kevés hibával játszott a fal. És tetszett a futók és elkapók játéka is. Mosmár legalább látjátok miért kellene többet, rendszeresen járni edzésre.

Magam részéről egyetlen de velős kritikát fogalmaznék meg, melyben én is és többi csk. is hibás. A pálya mellett sokunk nem a meccsel foglalkozott, néha úgy néztünk ki mint a sátoros cigányok. Több fegyelemt várok el mindekitől Egerben!!

Hoksári Petinek mielőbbi felépülést kívánok, nagyon fog hiányozni a játéka!!!!

Pihenjetek!!!

Go Soldiers!! Csak a Soldiers!!!!

Egy hót fáradt Trugyi

M2 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 12

Sziasztok!

Mi lett a scrimage eredménye. Tudom nincs hivatalos eredménye, de azért mégis?

Előzmény: soldiers (11)
soldiers Creative Commons License 2006.03.19 0 0 11
A mai napon játszottuk a SOLDIERS történek első olyan play-eit, amelyeket már nem csapaton belül, hanem más csapat ellenében igyekeztünk sikere vinni. A Budapest BLACK KNIGHTS remek, kemény és sportszerű ellenfélnek bizonyult, sokat tanultunk Tőlük is és a saját hibáinkból is.

Sajnos 1 súlyosabb sérülés történt, a SOLDIERS egyik legjobb futójának külső bokatörése lett, már megműtötték és 2 csavarral rögzítették a levált csontokat. Az első videovisszanézésből az derül ki, hogy nem történt szabálytalanság, sajnos a balszerencse ezúttal keményen beleszólt PETI és a SOLDIERS életébe.
JOBBULÁST KÍVÁNUNK HOKSÁRI PETINEK, és minden sérültnek, reméljük, hogy a Lovagoknál nincs sérülés.

Sok sikert magunknak és a Black Kninghts-nak a bajnokságra.

GO SOLDIERS! GO BLACK KNIGHTS! GO FOCSI!
infoblog Creative Commons License 2006.03.19 0 0 10
Trugyina Creative Commons License 2006.03.19 0 0 9

Jó reggelt korán kelők és későn fekvők!

Végre elindult a honlap! Szerintem nagyon király!

Látom nem csak én nem tudok aludni a többi jó arc sem.

Ma végre megmérettetünk, de most F. Kálmán nélkül :) Szerintem már nem is bírná.

Jó ötlet a miskolci csata, de csak a bajnokság után, hátha addig felépülnek a sérültjeink....:(

Én is jó szelet kívánok mindenkinek a mai napra, éljen a focsi!!!

.....ina!!!!

Trugyina

#73Wall Creative Commons License 2006.03.19 0 0 8

Hello mindenkinek!

Amai napon lejátszuk történelmünk első "szkrimidzs" meccsét.

Ehez kivánok sok erőt és kitartást az egész csapatnak,a sérülteknek mielőbbi

gyógyulást!A honlap jó"akárki"készítette!Sérülés mentes jó játékot és tiszta 

időt minden csapatnak!

Bástyákra fel!Kezdődjön a Csata! 

soldiers Creative Commons License 2006.03.19 0 0 7
teljesüljön :DD
Előzmény: castropia (6)
castropia Creative Commons License 2006.03.19 0 0 6
ja csak szurker vagyok mivel már 40 elmúltam, s a csapat helyében nem nyilatkozhatok, csak óhajtásom-kívánságom fejeztem ki.
Előzmény: soldiers (5)
soldiers Creative Commons License 2006.03.19 0 0 5
Részünkről semmi akadálya, hogy játszunk a Steelers-zel, erről már HT-vel beszéltünk korábban. Tudomásom szerint a felszerelés hiánya miatt nem tud még meccset játszani a Steelers.

GO EAST!
Előzmény: castropia (4)
castropia Creative Commons License 2006.03.19 0 0 4
á , csak Szolnokon is volta katona a Fürst Sanyiban, csak annak idején nem volt kedvem sack-elni Furkó Kálmánt, inkább ő szivatott engem :)))

egyébként lehetne egy Miskolc Steelers-Szolnok Soldiers meccs az idén ?
Előzmény: soldiers (3)
soldiers Creative Commons License 2006.03.18 0 0 3
mert későn szóltál
Előzmény: castropia (2)
castropia Creative Commons License 2006.03.18 0 0 2
miért nem Széchenyi Ltp Guards ?
Előzmény: soldiers (-)
soldiers Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1
:DD

üdv a fedélzeten
Előzmény: Tombolda (0)
Tombolda Creative Commons License 2006.03.18 0 0 0
Pard0n.
Előzmény: soldiers (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!