A VHS-t amitt küldtél megkaptam és meg is néztem.Végre eljutottam arra aszintre hogy láttam egy A.foci meccset teljes hosszában (igaz hogy nem egyben).Viszont a BBK elleni edzés kazija nem tudom miért de nem volt teljes mert csak 15 perc volt az egész.Vagy csak ennyi az egész?
Sajnos műszaki okból csak kb 10 percem van, de a futásod rajta van!! A VHS kazim MZ-nél van. Szerdán kérd el tőle!! Szombaton is hasonló futást Ákos!!! :)
Hy! Kitől lehetne megszerezni a vasárnapi BBk-Soldiers meccset CD-n or DVD-n? De hogy ne legyen egyszerű nekem az is joe, ha VHS-en kölcsönbe adja vki! Akár holnap át is adhatná:D Ákos
Hello mindenkinek.
A vasárnapi "edzés" tényleg nagyon jó volt, leszámítva Peti sérülését. Mihamarabbi gyógyulást kívánok neki. A Black Knights-nak köszönjük a segítséget, nagyon sokat tanultunk tőlük. Én személy szerint sajnálom, hogy a bíráskodás jobban ment a játéknál, de hát ez van ezt kell szeretni. Majd legközelebb.
Egyébként belevetettem magam a munkába és gyorsan összedobtam egy lehetséges plakátot. Mjad edzésre viszem szerdán. Ez még egy béta verzió mely 10 perc alatt készült, de sztem elég elfogadható. Aki tudja Milán telszmámát, vagy MSN címét ha van neki, az adja már meg mert ha minden igaz Ő is ügyködik valami hasonlón és szeretnék vele még az edzés előtt konzultálni.
GO SOLDIERS
Magyar "Mogyi" Dávid
Azt hiszem Trugyinak igaza van nagyon sokat kell még fejlődni a csapatnak és ezt főleg a def.-re értem mert nem voltunk valami meggyőzőek (én sem persze), de egy biztos NEM volt rossz.
Az Off.-nak gratulálok nagyon szépen csinálta a mindenki a feladatát.
Valóban, a scrimmage-en nem számolunk eredményt. 2*3 drive-ot csinált mind2 csapat. Mind1ik drive-ban minimum 5 lay-t játszottunk, függetlenül attól, hogy a fumble-t a másik csapat szerezte meg, vagy INT volt. Viszont, ha megvolt a 1. down, folytatódott a drive. Szal láthatod, a rendes meccs feltételektől 1 kicsit eltértünk.
Nem azért nem akarjuk leírni a meccs eredményét mert szégyelljük, hiszen tény: a BK néhány alkalommal átvitte a labdát a gólvonalunkon. 2 ok van: 1. az említett körülmények miatt nem lehet rendesen számolni (pl.: a "TD" után nem volt extra point kísérlet sem), 2. nem az eredményen volt a hangsúly, hanem a gyakorláson és a "hol tartunk?", "miben kell fejlődnünk?" kérdések megválaszolásában.
A jövő heti Heroes elleni meccsnek már lesz eredménye, hiszen az hivatalos, a magya AF szabályok szerint rendezett mérkőzés lesz.
Nincs szégyenkezni valónk! Mindenki keményen dolgozott!! Sokunkat meglepett a kemény ütküzések sorozata. A végére sikerült felpörögnünk és az utólsó félidőben nem is kaptunk TD-t. Szép volt deffense!!!!
A hibákból fogunk tanulni és előrelépni.
A második félidőben kapott kick off return TD érvénytelen volt, mert nem az hordta vissza akinek a kezéből kiesett a labda. Ez a BK játékosok is megerősítették.
Az offense minden játékosának gratulálok. Nagyon kevés hibával játszott a fal. És tetszett a futók és elkapók játéka is. Mosmár legalább látjátok miért kellene többet, rendszeresen járni edzésre.
Magam részéről egyetlen de velős kritikát fogalmaznék meg, melyben én is és többi csk. is hibás. A pálya mellett sokunk nem a meccsel foglalkozott, néha úgy néztünk ki mint a sátoros cigányok. Több fegyelemt várok el mindekitől Egerben!!
Hoksári Petinek mielőbbi felépülést kívánok, nagyon fog hiányozni a játéka!!!!
A mai napon játszottuk a SOLDIERS történek első olyan play-eit, amelyeket már nem csapaton belül, hanem más csapat ellenében igyekeztünk sikere vinni. A Budapest BLACK KNIGHTS remek, kemény és sportszerű ellenfélnek bizonyult, sokat tanultunk Tőlük is és a saját hibáinkból is.
Sajnos 1 súlyosabb sérülés történt, a SOLDIERS egyik legjobb futójának külső bokatörése lett, már megműtötték és 2 csavarral rögzítették a levált csontokat. Az első videovisszanézésből az derül ki, hogy nem történt szabálytalanság, sajnos a balszerencse ezúttal keményen beleszólt PETI és a SOLDIERS életébe. JOBBULÁST KÍVÁNUNK HOKSÁRI PETINEK, és minden sérültnek, reméljük, hogy a Lovagoknál nincs sérülés.
Sok sikert magunknak és a Black Kninghts-nak a bajnokságra.
Részünkről semmi akadálya, hogy játszunk a Steelers-zel, erről már HT-vel beszéltünk korábban. Tudomásom szerint a felszerelés hiánya miatt nem tud még meccset játszani a Steelers.